Reklama

Reklama

Kovboj Bebop: Lovec odměn

(seriál)
  • Japonsko Cowboy Bebop (více)
Trailer 1
Japonsko, (1998–1999), 10 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Kamera:

Jóiči Ógami

Hudba:

Jóko Kanno

Hrají:

Kóiči Jamadera, Unšó Išizuka, Megumi Hajašibara, Norio Wakamoto, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Iššin Čiba, Maaja Sakamoto, Mika Doi, Šigeru Čiba, Šin'ičiró Miki (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(26)

Bývalý nájemný vrah, bývalý polda, podvodnice, hacker a datový pes tvoří nesourodou partu lovců odměn, která pročesává vesmír a má věčně hluboko do kapsy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (158)

skretik 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ také 4+ alebo 5- (stupňuje sa to, takže predpokladám 5*)... Som na 9. časti :) ("Hej, Jet, vieš, že existujú 3 veci, ktoré neznášam? Spratkov, potvory a divošky." :) ) Hm, dopozerané... ale zostávam na 4*. Dobrý seriál, ale v porovnaní s Trigunom menej zábavný a aj menej vážny... Až tak som sa nenasmiala a ani som to s nimi až tak neprežívala. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

3, 2, 1, let's jam! Cool, jazzy, šmrncovní hrdinové, dostatek humoru i akce; kombinace vesmíru s westernem mi připomíná oblíbený Firefly. Výjimečná hudba, opening je legendární. Cowboy Funk díl mě rozesmál jako dlouho nic jiného. Trochu mi tu ale chybí prohloubenější vztahy a sem tam by neuškodily na příběh zajímavější díly. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Jen pro začátek - to, co jsem musela vidět vždy z openingu, který jinak přeskakuji po první shlédnutí, je 5-14 sekunda. Ale teď trochu dospěleji, neb nic jiného si tohle anime nezaslouží. Co si budeme povídat, byla to skvělá jízda vesmírem. Ani u jednoho dílu jsem se nenudila, neměla nutkání posunou děj. Spike i Jet mi byli sympatičtí hned, pak se k nim přidala "proradná" Fay, již jako postavu jsem brala, ale nezbožňovala. A pak o chvíli později se přidala Ed; juj, tu holku prostě zbožňuju - od hlavy až k patě! Prostě úžasná! A to jsem se nezmínila o čtyřnohém chlupáčovi, který také není k zahození... prostě je to příběh prošpekovaný zajímavými charaktery, minulostí dohánějící všechny, přestřelkami, slabostí, hladem i měkkým srdcem. Ráda jsem tě viděla! A tak desítka je závěrečný díl, prostě jsem jen koukala. Tiše a bez hnutí. ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Jako ve vsech serialech i v Bebopovi najdete mozna par dilu ktere vam nesednou - ostatne, Bebob tech zanru obsahuje hodne od komedie az po film noir. Celkove je to ale spicka mezi dospelackym anime, kterou navic tvurci nedegradovali natahovanim a fillery. Charaktery jsou propracovane a nikoli jednorozmerne. Grafika a smysl pro detail je na dobre urovni a i kdyz se misty muze zdat jednoducha sou tam i nektere fantasticke zabery. Kapitola z jineho sveta je hudebni stranka. To co Yoko Kano a Seatbelts pro serial odvedli casto zahambuje A-ckovou holywoodskou produkci - tim je mysleno hlavne to jak hudebni podkres ladi s obrazem/dejem - fantasticka je treba [trochu SPOILER! ]Call me, call me z epizody Hard Luck Woman. Co se pristupnosti tyce: CB na rozdil od mnoha anime titulu neujizdi na zaberech skolacek z nizkych uhlu, nicmene je tu obcas pomerne graficke nasili (ale ne bezduvodne). Jedno z nej anime. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Prvé diely série sú dosť dobré. Ale pokusy o humor, nudné pasáže a slabé miesta sa tam nájdu. Akonáhle ale zobrali na palubu Eda, tak celý seriál išiel do sračiek. Dievčisko urobilo z toho frašku a nesie veľký podiel na zlom hodnotení. Niečo tak hlúpe a otravné sa len tak nevidí. Finále je dosť vydarené, ale samo o sebe to nezachráni. Ak mala toto byť akože badass cool vec tak som asi debil ja. Raz za čas je tu dobrá hláška, póza alebo akcia. Ale seriál to vždy zabije sebezhovaďovaním. 3.5* za seriál mínus 1* za najebnutejšiu postavu akú som videl za poslednú dobu. Výsledok 2.5*. Nič moc. ()

Galerie (525)

Zajímavosti (20)

  • Město, které si Fayne pamatuje ze vzpomínek, byl zřetelně Singapur. (Natami)
  • V úvodním snímku osmého dílu je možné spatřit, že se diváci v kině dívají na honičku myši a kočky. Scéna byla inspirována populárními kreslenými příběhy Toma a Jerryho ze seriálů Tom a Jerry (od r. 1940) a Tom a Jerry (od r. 1990). (P. J. D.)
  • Ruční zbraň Jeta Blacka je Walther P99. Fayina ruční zbraň je typ Glock 30. 45. (Natami)

Související novinky

Kovboj Bebop míří na Netflix

Kovboj Bebop míří na Netflix

29.11.2018

Streamovací gigant Netflix oznámil novou desetidílnou hranou sérii slavné japonské anime ságy Kovboj Bebop. Kultovní vesmírný western bude Netflix produkovat společně s Tomorrow Studios a kreativně… (více)

Reklama

Reklama