Reklama

Reklama

Projekt Adam

  • USA The Adam Project (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Stíhací pilot Adam Reed, který cestuje v čase, musí nouzově přistát v roce 2022. Tam pak spojí síly se svým dvanáctiletým já, aby společně zachránili budoucnost lidstva. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (394)

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Já blbec jsem se po slušných upoutávkách docela těšil a po překvapivě zábavném Free Guy čuchal příjemné rodinné sci-fi překvápko, které nám připomene milované pecky Spielberga a Zemeckise. Bláhově, nutno dodat. Levy je totiž rutinér, jenž zmíněným pánům nešahá ani po kotníky. Reynolds, který by měl film táhnout, samozřejmě znovu rozjíždí svůj repetitivní shtick, kdy mele s kadencí Kevina Harta, ale není vůbec vtipný a bohužel ani sympatický. To je docela problém, když proti němu stojí neskutečně vlažná záporačka (Catherine Keener mi chvílemi bylo skoro až líto) a Zoe Saldana se na „plátně“ moc neohřeje. Pokud se snad těšíte na romantické chvilky Marka Ruffala s Jennifer Garner, raději si znovu pusťte Přes noc třicítkou. Naštěstí se povedlo obsadit docela sympatického klučinu, jenž se dočká hrstky vděčnějších scén, a právě fragmenty s nejmladším Adamem, doplněné několika zvládnutými akčními scénami, posouvají biják směrem ke snesitelnému průměru.  Na celém projektu mi tak vlastně přijde nejhorší fakt, že všudypřítomný Netflix udělá z Adama hit, a při pohledu na docela spokojené zámořské kritiky budou šéfové streamovacího molochu žít v dojmu, že takhle to úplně stačí. Nestačí. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Presne ten typ naivného, hravého, hrejivého, hláškujúceho rodinného scifi aký mám rád jak od strýčka Spielberga. Medzi Reynoldsom a mladým Scobellom funguje skvelá buddy chémia a klasické rodinné klišé tentokrát odpustím. Dejovo trochu nevýrazné a priamočiare no vo výsledku to bolo príjemne strávených 106 minút i keď záporáci boli svojou neschopnosťou a nevýraznosťou často na smiech. Nie je to žiadna bomba z ktorej človek padne na zadok ale podobné filmy patria do mojej šálky kávy takže v hodnotení trocha prilepším. Slabšie 4*. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že Ryan Reynolds v posledních 2 letech hraje snad ve všem! :D Ale vůbec mi to nevadí, jelikož je to fajn herec a jeho akční komedie mám rád. Zde se tedy pustil do žánru sci-fi a byla to dobrá volba, respektive příběh, kdy se setkává se svým 12letým já, je poutavý. Navíc je vtipný a také akční, což je výborná kombinace. Také se mi líbil Mark Ruffalo, v době, kdy se objevil na scéně, tak dostal film další náboj. Jinak Walker Scobell byl také skvělý v roli malého Adama. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela prijemny prekvapeni, nic moc jsem od toho necekal a nakonec naprosto pohodovy sci-fi, sice na jedno skouknuti, ale zabavny od zacatku az do konce. Film samozrejme stoji na Reynoldsovi, kterej tu uz po milionty hraje svyho klasickyho hlaskujiciho pohodare, ale spolu s perfektnim a nemene hlaskujicim Scobellem se u toho proste neda nebavit. Pribehove je to samozrejme takova jednoducha kokotinka, ktera pripomina spoustu znamejsich filmu, me se obcas vybavil Terminator, Star Wars, pripadne Ocelova pest, ale dej svizne odsejpa, fory strida povedena akce, kecy o rodine a co je v zivote dulezity jsou podany skousnutelnou formou a triky jsou prekvapive hodne fajn. Takze za me spokojenost, vic se z nametu asi vyzdimat nedalo. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Keď poviem, že je to prísne tajné, ty počuješ čo? Čokoláda?“ Cítil som sa pri tom, ako pri sledovaní osemdesiatkových spielbergovčín, ktoré Steven režíroval a produkoval, prípadne tých, ktoré ho kopírovali. Keby som mal štrnásť, asi by som dal 4*, ale po štyridsiatke to na ne vážne nevidím. Tak neoriginálne napísaný scenár plný klišé, predvídateľných zvratov (a povinných scén) a gýčových okamihov som už dávno nevidel. Dobrou správou je, že príbehy o synoch a ich otcoch sú samé osebe silné. Je to dojemné i vtipné, ale takým tým spôsobom „ó bože, toto už som videl stokrát, aká je šanca, že ma to bude baviť? Hm, ale veď je to celkom dobré“. K tomu fajn kasting. Povedal by som, že ak by bol o triedu horší, bolo by to na 2*, ale práve vďaka Reynoldsovi, Rufalovi, Zoe Saldana, prirodzenému Walkerovi Scobelovi a dokonca Jennifer Garner (a to už je vážne čo povedať) je to uveriteľné, sympatické a akceptovateľné. Prvých 40 minút máme dočinenia s konverzačkou troch hercov v dome, bare a na ulici, čo by bolo hrozné, keby si to herci tak neužívali. Následne sa dočkáme množstva CGI a akcie, ktorá vám neodpáli dekel a vlastne je strašne odfláknutá, ale natočená je tak, že vás neuráža. Čiže ako celý film. Nad scenárom vám samozrejme neodporúčam premýšľať. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (12)

  • Když je ke konci filmu otevřena bedna se sportovním náčiním, lze na ní vidět nálepky Deadpoola a Hulka, tedy dvou marvelovských hrdinů, které hrají v jejich filmových verzích Ryan Reynolds a Mark Ruffalo. (NiWi)
  • Catherine Keener (Maya Sorian) hraje své mladší i starší já pomocí technologie deepfake na rozdíl od CGI de-aging, která se obvykle používá ve velkorozpočtových filmech/seriálech. (BMW12)

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Seriálový Percy Jackson našel představitele

Seriálový Percy Jackson našel představitele

12.04.2022

Streamovací služba Disney+ našla svého Percyho Jacksona. V chystané seriálové adaptace populární knižní young adult série tak hlavní roli ztvární herec Walker Scobell, jenž má za sebou čerstvě… (více)

Reklama

Reklama