Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Quinn je nejlepším protiteroristickým agentem na světě. Přesto chce odejít do výslužby, aby se mohl věnovat manželce a synovi, který se jim zanedlouho narodí. Jeho poslední misí má být likvidace chladnokrevného teroristy Stavrose. V osudovém momentu Jack zaváhá a nestiskne spoušť, protože ani ten největší padouch si nezaslouží zemřít ve chvíli, kdy objímá v náručí svého malého synka. O zlomek vteřiny už je pozdě. Stavros s instinkty predátora zlikviduje celý protiteroristický tým a sám Jack stěží vyvázne životem. Ovšem i Stavrosovy ztráty jsou těžké. Při divoké přestřelce přišel o život jeho syn. Když Jack znovu nabude vědomí, je už v "kolonii". Na ostrov, ztracený uprostřed oceánu jsou deportováni tajní agenti, kteří sice selhali, ale jsou natolik cenní, že by byla škoda je zlikvidovat. s pomocí nejmodernější techniky tu analyzují teroristické útoky z celého světa. Stavros o "kolonii" ví a tak Jack jednoho dne najde na obrazovce svého monitoru šifrovaný vzkaz. Mám tvoji ženu a syna! Jack musí uprchnout z neprodyšně střežené "kolonie" a bojovat s pomstychtivým Stavrosem o životy svých nejbližších. Bez Yaze, překupníka zbraní se smyslem pro humor a dobrým srdcem, by se daleko nedostal... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To mi byla panejo jízda. s JCVD jedna z nejlepších, jenže když se podívám na tu sortu herců začnu přemýšlet nad jednou věcí, na kterou bych docela rád znal od Van Damma odpověď. Přesto, že natočil tuhle solidní akční jízdu, kde se na konci solidně zničí starobylé koloseum,je dost možné, že si občas i před natáčením van Damme s Rodmanem a Mickeyem šlehnul něco na posilnění ne? Proč nakonec ne, v tý době přece všichni tři fetovali o sto šest. Takže mě to ohledně tohodle filmu zaráží o to víc. Protože rok na to Van Damme natočí ještě Kontraband a pak jde na dlouhou dobu do sraček. ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Film mého dětství i součastnosti. Double Team je pro mě jeden z nejlepších filmů JCVD z 90tých let. Je velmi dobře, že se režije chopil Hark Tsui, dodal filmu jakousi peprnost a nepředvídatelnost a originalitu. Vizuálně je to úchvatné a střihy jsou trochu ve stylu Johna Woo. Film se odehrává v několika zajímavých lokacích, chvíli je to v Římě hotel Nabona, pak na nějakém ostrově odkud JC uteče, v letadle, sem tam někde v terénu a v pěkném koloseu s tigrem. Potěší i skvělý záporák Mickey Rourke aka Stavros nebo skvělý komik Dennis Rodeman, který chrlí spoustu skvělých hlášek, stejně jako Seagal a Wyans ve filmu Glimmer man. Není co dodat, na tento film se dá koukat stále dokola a neomrzí, já ho videl už 15x. ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

V rámci Van Dammovy tvorby to bude asi nejlepší film. Zasloužil se o to hlavně skvělý záporák Mickey Rourke a vtipný Dennis Rodman, kterého jsem jako basketbalového showmana v NBA děsně žral. Mimochodem: právě on zpívá tu skladbu při závěrečných titulcích. Jedinou větší chybou tohoto filmu jsou špatně natočení dubléři Van Damma - např. při přestřelce u bazénu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Zaujímalo by ma, ako by dnes ohodnotil tento film, a najmä svoje outfity, Dennis Rodman. Priemerný scenár je bohužiaľ nakrútený akoby príliš nasilu, Hark Tsui chápe, že je tu na to, aby nechal obe hlavné hviezdy predovšetkým machrovať (Rourke je naopak celkom umiernený). Akcia za veľa nestojí, atmosféru to nemá skoro žiadnu a ak niekde vybuchne mína, tak roztrhá celú budovu na franforce. Už vo svojej dobe to muselo byť out, v osemdesiatkách by to filmu a jeho hviezdam slušalo viac. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No myslim, že jsem viděl i daleko lepší akční filmy od Van Damma, ale musim uznat že Double team se řadí k tomu lepšímu co vyprodukoval. Jean Cloude samozřejmě nic extra nepředvádí, ale ten svůj proůměr si splní vždycky, jenže mě tady úplně nejvic vadil Dennis Rodman, to je tak neskutečný dřevo, to se jen tak nevidí a to jak pohybově, což je na sportovce docela udivující, i když je to basketbalista, tak i herecky, což neni moc udivující. Pokaždý co se tam objeví pronese nějakou hlášku, která v jeho podání nevyzní zrovna drsně nebo vtipně a ještě přitom vypadá jako buzna, ale naštěstí má film aspoň slušnýho záporáka v podobě Mickeyho Rourka a několik velice slušných soubojů, ve kterých se v celkem dorým světle ukázal Van Damme, ale i tak to nic víc než průměrnej akční film neni ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Jeden z teroristů, které Van Damme zastřelí v zábavním parku, se objeví znovu v Římě se střílejícím kufrem. (JohnSmith)
  • Poté, co Jack (Jean-Claude Van Damme) v hotelu skopne záporáka s jizvou do pokoje, si nemůže asijský záporák uvnitř ani na chvíli sednout. První záporák je vražen do pokoje. Vzadu je vidět, že druhý vstává a probíhá mezi nimi interakce ve stoje. Teprve poté druhý v detailu vstává a odkopne prvního zpět k Jackovi, který ho dorazí. Jack pokračuje do pokoje a asijský záporák opět vstává. (Ozzy88)

Reklama

Reklama