Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během dovolené v Hong-Kongu se paní Ma narodí dvě identická dvojčata. Z té samé nemocnice se však pokouší utéct zloděj a vezme si jedno z dvojčat jako rukojmí. V tom všem zmatku se dítě nakonec ztratí a pan a paní Maovi se vrací do New Yorku pouze s jedním dítětem. O několik let později je z Johna Ma populárn klavírista a dirigent, který neví nic o svém dvojčeti Boomerovi, který se protlouká v Hong-Kongu jako automechanik, závodník a příležitostný bodyguard. Během Johnovy cesty do Hong-Kongu, kde má koncertovat dojde k jejich záměně a tak jsou dvojčata náhle v rolích o kterých neví ani zblo. (Fary)

(více)

Recenze (83)

Sign 

všechny recenze uživatele

Tady mi to už opravdu uniká, jak někdo může tvrdit že jackie není herec a hrát neumí když tento snímek stojíne jenom na bombastickém ději a perfektních akčních scén, tak hlavně na skvělém Jackiho hraní a pojetí dvou naprosto odlišných postav, takhle dobrou akční komedii s výborním hlavním představitelem jen těžko najdete, pro mne je to takřka dokonala akční komedie s dílny Hong Kongu a Jackie tady válí a ne jenom tělem! ()

predators 

všechny recenze uživatele

J. Chan opět exceluje!!! Tentokráte ukázal i něco ze svého herecko-hudebního umění. Nezapomnělo se ovšem i na oblíbené bitky, kterých je dost a většina z nich je extrémě vtipných. A nejen ony, ale celý film je doslova prošpikován komickými situacemi. Dvojroli Jackie zahrál perfektně a i ostatní herci mu nic nekazili a tak tu máme možná nejlepší film o dvojčatech:-)....PS:Dvojčata si přičtou hvězdičku navíc:-)80% ()

Reklama

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Jackie se tentokrát více než na akci soustředil na komediální prvky a výsledek nebyl příliš přesvědčivý. Zejména první půlka filmu je celkem nuda, v druhé polovině se objeví pár dobrých scén se situační komikou (dvojčata ve vaně) a závěr navíc okoření slušná akce (třeba parádní proskočení okýnkem v autě), ve které mi ale opět místy vadila přílišná snaha o rádobykomické momenty. Jackieho humor mám sice v podstatě rád, ale více mi vyhovuje podávaný v malých dávkách jako doplněk akčních scén... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

V první řadě je třeba upozornit, že tento film nemá nic společného s Dvojitým zásahem, kde si dvojroli střihl Jean Claude. Dračí dvojčata je komedie, kde se ze záměnou pracuje úplně jinak. Oba filmy spojuje snad jen fakt, že i když mají své oddané fandy, jsou to jen béčkové filmy s fajn momenty. Klasická Hong Kong fackovaná, mnoho infantilních gagů, přehrávající záporáci. Vyvažuje to Chan, který snad ani neumí zklamat, velmi dobře udělané scény, ve kterých jsou obě dvojčata v jednom záběru a pár vydařených fórků, které byly tak moc dětinské, až mě to pobavilo. Bezelstný humor, kdy tvůrci věří, že v divákovi zůstalo škodolibé dítě, nejde neocenit. Takže moje hodnocení zcela subjektivně kotví Dračí dvojčata v průměru, byť jsem se bavil až v druhé půli a to ještě jen párkrát. ()

J-o-k-e-r 

všechny recenze uživatele

Jackie ve výborné formě, tentokrát dokonce dvakrát. Je pravda, že efektních soubojů se dočkáme především z jedné strany, ale zábavu už obstarají oba dva. Typická asijská komedie, na kterou mám vždycky nějaké výhrady, hlavně to jejich děsné přehrávání. Hodně povedených scén, dokonce i ty, kde se nebojuje :). ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Dimension udělal nové hudební score a Jackie Chan pro tuto verzi nadaboval svoji roli do angličtiny. (Rominator)
  • V malé roli ženy na hřbitově se ve filmu objevila také režisérka Clara Law. (Vavča)

Reklama

Reklama