Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmová komedie režiséra Jana Prušinovského (Most!, Okresní přebor) vypráví příběh dvou bratranců Romana (Kryštof Hádek) a Emila (Robin Ferro), jejichž snem je dostat se na závody Formule 1. Roman vede ušmudlaný autobazar na okraji města, má tři děti a živelnou manželku (Anna Kameníková). Emil, horlivý milovník pořádku, si piplá svou autodílnu v centru a o autech ví skoro všechno. Když jednoho dne Emil v televizní soutěži vyhraje vstupenky na Velkou cenu Španělska v Barceloně, netuší ani jeden z nich, že jejich výlet za snem se brzy změní na divokou jízdu napříč Evropou. Zvláště když se na ně nabalí Štětka (Štěpán Kozub), Romanův kamarád a místní magnet na problémy. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (237)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Štěpána Kozuba a vlastně i dalších z Tygrů začalo být po covidu poněkud moc. Navíc jejich výkony oscilují mezi podařeným humorem, celkem solidním herectvím, ale i trapností. Ono je to asi dáno hlavně tím, že jejich specializací je improvizace. Ta docela funguje v jednotlivých skečích, ale hůře už jako celovečerák ze skečů slepený. Myslím si, že o tom své ví sám slovutný Rowan Atkinson alias Mr. Bean. Kdo s tímhle problém nikdy neměl jsou Monthy Pythons, ale to je už jiná liga. Měl jsem tedy trochu obavy co z tohohle bude. Poslední jejich celovečerák  Tři Tygři ve filmu: JACKPOT byl u mně za odpad. Ale mám rád roadmovie, slyšel jsem, že v tom T. Dyková hraje hodně solidní fetku a i účast Blaníka Marka Daniela a hlavně Kryštofa Hádka dávala záruky koukatelnosti. Nebudu dlouho napínat, je to dobré. Zasmějete se u toho. Kozub tu moc netlačí na pilu a přesto že opět hraje wxota je to vtipné. Syková, to je na nějakou cenu. jednak maskérů a potom i pro ni. :-). jako... tohle bylo fakt na úrovni! Kryštof Hádek si drží (a snad i bohudík) role dost podivnejch týpků, pořád mám ještě spadlou bradu z filmu Kobry a Užovky a tady opět zahrál naprosto luxusně borce z autobazáče. U Ferra mohu konstatovat, že když chce, tak hrát umí. A jelikož moc nových českých komedií není u kterých bych se za poslední dobu zasmál, tak budu velkorysý a dávám za 4 pneumatiky Dunlop. * * * * ()

patrikus 

všechny recenze uživatele

Velice slušný film s dobrým castingem. Byť v něm není tolik silná dramatická linka, je v něm spoustu humoru, bláznivé muziky a pravdivých situací. Dokonce i Kozub dokáže hrát pod pevnou režijní rukou ukázněně a uměřeně, a díky dynamickému střihu a nápaditému scénáři jde o skvělou filmovou podívanou, na kterou se vyplatí zajít výjimečně i do kina. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem trochu více od pana Prušinovského. Tušil jsem dopředu, že po scénáristické stránce to bude obyčejná tuctovka, nicméně jsem osobně sázel hlavně na humor za hranou ala Most!, kor když tu figuruje mistr Kozub. Přišlo ovšem velké zklamání. Celý průběh filmu si tak nějak plul, aniž by se mi koutky rtů úsměvem jakkoliv pohnuly. Samotná role Kozuba byla snad ta nejiritující postava celého snímku. Škoda. Promarněný potenciál. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Grand Prix nebude patřit k nejsilnějším počinům Jana Prušinovského. Zvláště excelentní Chyby půjde překonat jen stěží. Pokud k tomu ale přistoupíme jako k oddechové komedii vezoucí se na vlně čím dál více rostoucí popularity Štěpána Kozuba a jeho kumpánů a hereckých jistot, tak se dostaneme k průměrnému hodnocení - nějaký elementární humor a vtip je přítomen, některé scény jsou povedené, atmosféra ošklivého maloměsta již tradičně rovněž zaručena. Příště by slušelo možná zase něco více vážnějšího. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Pobavil jsem se výborně. Herecké obsazení i vtipy se hodně povedly. Trochu mě mrzí pomalejší začátek, ale závěr na okruhu byl zas až skoro dojemný. Nastřelená Tatiana a milostná scéna ve Francii neměly chybu :) Čtyři a půl. Jeden natáčecí den jsem byl v komparzu, ale ve výsledném filmu jsem se neviděl. A v traileru jsou minimálně dvě scény, které ve filmu nebyly. Tak za trest zaokrouhlím dolů :) ()

Galerie (202)

Zajímavosti (12)

  • Policista Holeček (Marek Daniel) má ve scéně na služebně v čase 01:04:23 čepici hodně šikmo na hlavě. V další scéně ji má už šikmo jen trochu. (Marek.Handl)
  • Emil (Robin Ferro) se dostane k mechanikům týmu Haag. Jedná se narážku nebo napodobeninu skutečného týmu Haas. (Zix.)
  • Premiérové uvedení na televizní stanici ČT1 sledovalo na 602 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)

Reklama

Reklama