Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Originální snímek plný nečekaných situací, emocí, dojemných chvil, ale i zábavy odkrývá rodinné vztahy u Skálů, kde „vládne“ známá herečka Skálová v podání Jiřiny Bohdalové. Její syn ztvárněný Karlem Rodenem řeší svoji prostořekost a přítelkyni. U Pazderků se zase probírají nezvaní hosté a vzájemné vztahy, ale u svátečního stolu se nakonec sejdou Jiří Lábus i Oldřich KaiserJitka SedláčkováPavla BeretováMáša MálkováAlbert Čuba nebo Anna Fialová. Na horách se svátky rozhodne oslavit rodina Hynka Čermáka, a tak si zasněžené závěje užije i Jana PlodkováJan Nedbal či Sára Sandeva. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

GeusX 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha dalších vánočních variací a pokusů napodobit nepřekonatelnou (a nepřekonanou) Lásku nebeskou. Mnoho postav jejichž osudy se protnou. Postav snad až příliš, že v té stopáži na ně zbylo jen "láska na první pohled" a žádný zdržovačky. Chvilku trvá, než se divák zorientuje v té propletenosti vztahů a nejméně půl filmu se jen seznamuje s dalšími a dalšími postavami. Celkově mne pozitivní romantický film bavil. Nadprůměrně. 3 až 4 hvězdy. 70% (viděl jsem 2x) ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Bohdalové táhne na sto, ale vůbec to není znát. Hynek Čermák je sympaťák v každé poloze hraní. Netypický Roden, který potěšil oko zkušeného diváka. Nostalgická snaha připomenout dávné výstupy Lábuse a Kaisera. A tím končím. Přitom je dál ve filmu asi tucet dalších hvězd, které nemají co hrát. Pak zástup dalších méně známých nebo neznámých herců, kteří buď prostor nedostanou a nebo je jejich prostor jalový. Ale díky troše trefování se do současných politiků, kteří mohou být možná hodní, ale totální mimoni a nebo nenažraná prasata (pardon, svině), jsem film vzal jako takové neškodné, lehce zapomenutelné dílko s nulovou snahou zapsat se do dějin. Jo a Pierre Richard. Sakra. Na toho bych nerad zapomenul a fotka s Bohdalovou mi dlouhé minuty pěkně hlodala. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

I feel it in my fingers, I feel it in my toes, cringe that's all around me, and so the feeling grows.. Kdyby Pavláskové a spol. odfoukl poryv větru listy scénáře do francouzského jezera, nikdo by pro ně neskočil. Přece by se nechtěli utopit kvůli něčemu, co mohla napsat jejich babička.. Téhle navoněné vánoční bídě by nepomohlo, ani kdyby Kaiser vystřihl osvědčenou kombinaci šotek, Donald, čulibrk a vozembouch.. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Česká vánoční komedie jako směska různých příběhů z 24.12. přičemž některé měly i potenciál pobavit - zajímavý Roden, nebo Plodková vs. Nedbal, jiné byly nudné klišé Polívka vs. Fialová a některé vyloženě trapné jako zamilovaný kněz Plesl. Jsou Vánoce, tak tomu nadělím dvě hvězdy za silné obsazení a asi dva povedené vtipné momenty. Vidět to v létě, dám jednu hvězdu ze slušnosti. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Česká verze Lásky nebeské či polské Noci plné zázraků se mi líbí. 1)  Filmů, které vyjadřují dobrou náladu a zobrazují příjemnou atmosféru, mnoho není. Tím spíš ocením, když se něco podobného znovu urodí na českých filmových luzích a hájích._____ 2)  Spoluscenáristce a režisérce 62leté Ireně Pavláskové se to tentokrát podařilo. I nositelé zápornějších rolí jsou příjemní (typicky Oldřich Kaiser či Hynek Čermák) a celkově jsem se díval s chutí a se zájmem._____ 3)  Věrohodnost u podobných filmů je mi šumafuk a zbytečně naroubované vánoce mi nevadí._____ 4)  Doporučuji divákům přečíst si pětihvězdičkové a odpadové komentáře. Je to poučné i zábavné. ()

Galerie (130)

Zajímavosti (6)

  • Film podpořil Státní fond kinematografie částkou 5 milionů korun. (SONY_)
  • Televizní premiéru na kanále ČT1 sledovalo téměř 1,5 milionu diváků (15+). Šlo o nejsledovanější pořad večera i celého dne. (rublik05)
  • V kapele Roberta (Filip František Červenka) hraje na kytaru a zpívá Michal Skořepa, český zpěvák, skladatel, hudebník, producent a výtvarník, jenž se proslavil jako frontman rockové kapely Stroy a také svým autorským projektem Pan Lynx. (rublik05)

Reklama

Reklama