Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Vánoční romantická komedie od Netflixu. Po takové větě už se toho od filmu příliš očekávat nedá (alespoň v mém případě), takže jsem se pohodlně usadil, připravil se na odpadování a šel do toho. Začnu negativy. Netflix se tak soustředil na všerasové obsazení (chyběli snad jen Eskymáci a indiáni či spíše původní Američané, holt zeměpis za Kolumba...), že úplně zapomněl na všechny kapitálky z abecedy. Hmm, teď, když to po sobě čtu, ani nevím, zda jde o negativum... Postava nejlepšího kamaráda hlavního hrdiny sice naplňovala kvóty, ale zdála se mi být úplně zbytečnou. A tím bych tuto kapitolu asi uzavřel, protože i přes tu až příliš okatou multikulturní sestavu jsem se u snímku překvapivě dobře bavil. Emma Roberts mi na rozdíl od své slavné tety sedí, Kristin Chenoweth mě nutí k úsměvu pokaždé, když ji vidím, humor jasně vítězil nad romantikou (navíc šlo o humor, který mi byl blízký) a romantika samotná nebyla až tak zběsile přebujelá. Snad až na ten závěr. Shrnutí: Byla to v podstatě taková vánoční hovadinka, ale já jsem se u ní bavil, takže jí nebudu ubírat hvězdičku jen proto, abych tu byl za velkého drsoně. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nikdy nechci vidět nic z rozsáhlé nabídky stanice Hallmark a bohužel už jejich tvorbu přebírá i Netflix. Jsou to takové ty bezduché, lacině vypadající, vesměs vánoční rom-comy jako přes kopírák, s nudnými tvůrci za kamerou a totálně céčkovými herci, kteří hrají jen tam a nikde jinde je neuvidíte. A zmiňuji to proto, že Netflix originály typu Holidate se tomu nebezpečně blíží, nicméně si snad i do budoucna nechají nějaké ty schopnější herce. Přiznávám, že se nejedná o žádné veledílo a užil jsem si to hlavně proto, že jsme na to koukali na Silvestra s přítelkyní a vínkem..ovšem i bez toho bych to hodnotil jako neurážející romanťarnu s několika cringe momenty, ale i těmi příjemnými...70% ()

Reklama

asirtes 

všechny recenze uživatele

Spomedzi romcomov ostatných rokov jednoznačne nadpriemer. Myslím, že je celkom v pohode, keď sa takto točia romantické komédie. Umiernená dávka romantiky, značná dávka solídneho vzťahového humoru, odľahčená atmoška, sem tam nejaké to (zaručené) klišé, ale nikde to "žrádlo" z hrnca tak úplne nevykypí von. Whitesell to zvládol. S nutnou dávkou vkusu. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

A pak že to nejde! Jde natočit vánoční romantickou komedii! I za cenu toho, že se tenhle film romantickým klišé záměrně vysmívá. Dobře, i takový princip už tu byl, ale herci zde jsou aspoň hvězdní, někteří i slušně hrají a scénář je opravdu vtipný. Hlavní dvojice k sobě pasuje a umí se roztomile špičkovat, vydařené jsou i některé vedlejší role. SHRNUTÍ: Jak se zasmát o Vánocích (Velikonocích, Valentýnu…atd.) a neudusit se přitom cukrkandlem. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5/10). Nebudu zastírat, že jsem si film pustil z velké části kvůli Emmě. Ale i Luke byl překvapivě sympaťák se skvělým australským přízvukem. Chvílemi jsem si říkal, že je to snad i brácha Chrise Hemswortha a nebo jeho levnější kopie, ale postupem času si mě oba s Emmou získali a až na pár do cringe situací (platic teta), to byl docela dobře investovaný čas s Netflixem. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně v obchodě, kde Sloan (Emma Roberts) mluví o tom, že by Ryan Gosling nikdy nešel sám nakupovat, je za jejími zády vidět muž u chladícího boxu, který nápadně připomíná právě Ryana Goslinga. Všímaví diváci o tom hojně diskutovali na sociálních sítích, až nakonec herec Chad Zigmund (který je Goslingovi velmi podobný) na Instagramu prozradil, že tuto postavu ztvárnil právě on. (Nikitera)
  • Natáčení začalo v květnu 2019 v Atlantě ve státě Georgia (USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama