Reklama

Reklama

Obsahy(1)

13. ledna 2001. Harvey Jacobs, válečný fotograf deníku Times, byl zraněn teroristy poté, co viděl masakr u Nuevo Colón. V zoufalé snaze dostat ho pryč poslala Organizace spojených národů vůz a řidiče, který ho měl dopravit přes hranice... (3DD!3)

Recenze (154)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Sakra já chci vidět, jak SUV od BMW dává na prdel nějakejm vidláckejm džípům a štráduje si to stovkou do řádskýho kopce v totální šotolině a ne jak Owen brečí, že zabili chudáka fotografa. Kdy už konečně dojde těmto režisérům, že v krátkometráži není moc prostoru na emoce a hlavně, kdy jim dojde to, že když točí pro automobilku, tak to není nic jinýho, než propagační film, nebo chcete-li jen hodně dlouhá reklama na jejich výrobek. A tady není vůbec nic, co to auto umí. Prostě blbost. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Hmm, je škoda, že v těch 8 minutách se toho člověk moc nedozví, ani se moc nepokochá. Ale z filmku je zcela patrné, že Alejandro González Iñárritu je opravdový mistr ve svém oboru. Poslední dobou je ruční kamera v módě, ale né každý s ní umí naložit jako právě Alejandro. Chce to nepřehnat to, aby si z toho dívák odnesl pocit, že je uprostřed dění a při tom, aby všecky scény byly pěkně viditelné. Což se Greengrassovi v Zelené zóně vůbec nepodařilo... ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

"Špinavá" stylizace a etnický hudební motiv pomáhají k jakýmž-takýmž emocím, kterých navzdory 6-ti minutové délce Inarritu dokázal vyloudil poměrně dost. Akorát, že Clive Owen znal pasažéra pár minut, mi jeho reakce přišla hodně přestřelená. Krom toho, zde jde především o příběh a nádherné BMW X5 stojí na vedlejší koleji. ()

Red Meat 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší kus z celé série The Hire, který pojednává o závažných tématech natolik realisticky, až jsem si říkal, že je jejich zneužití k pouhému prodeji produktu (BMW X5) nevkusné. To však nic nemění na tom, že jako "kraťas" je tento film bezchybný. Takhle smutnou reklamu jsem ještě neviděl. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=FgOOU0z_Pik - Hire zo všetkých najvážnejší, s najlepšími hereckými výkonmi, s najrealistickejšou akciou, s najpôsobivejšou kamerou a... nepochybne s najsilnejším príbehom. Keby som nemal takú obrovskú slabosť pre Guya Ritchieho, poviem, že Alejandro González Iñárritu sa so svojím Hire vysporiadal najlepšie. Skvelé. ()

Zajímavosti (1)

  • V tomto díle řídí Clive Owen BMW X5 3.0i. (Listeroman)

Reklama

Reklama