Reklama

Reklama

Utržený ze řetězu

  • Francie Danny the Dog (více)
Trailer

Mafián Bart půjčuje peníze. A umí se postarat, aby mu je dlužníci vrátili i s tučnými úroky. Přijde vždy se svým poskokem Dannym, který je skutečné polozvíře. Když mu Bart sundá obojek, každého, kdo je v dosahu, zmlátí nebo zabije. Jeho život však není žádný med. Mlčky vegetuje v psím kotci. Nemluví, možná to ani neumí, nebo jen málo. Jednoho dne vejde ladič pian Sam do místnosti, kde Danny čeká na svého pána před výpravou za dlužníky. V Dannym tóny nástroje probudí zvědavost, zbytky lidskosti. Přisedne si a pomáhá Samovi ladit... Náhle zazní signál a Danny musí běžet na pomoc Bartovi. Danny s Bartem a jeho poskoky odjíždějí a po cestě se zastaví ještě u jednoho zlatníka, který dluží peníze. Bart opět vypustí Dannyho a zákazník v obchodě Wyeth je svědkem rvačky. Danny se zákazníkovi líbí, a tak navrhne Bartovi obchod: Wyeth totiž pořádá tajné souboje na život a na smrt. Bart přijímá a přivede Dannyho na zápas... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (625)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Jet Li jede a Besson se vrací do dob své největší slávy. Akce je utržená z řetězu, ale najde se tu i prostor pro výborné budování vztahů, hledání lidskosti a zvýraznění hodnot přátelství a rodiny. V tom je tento film ještě o to více cennější a citlivější a proto (a postavu Freemana) musím dát plný počet. Tak obyčejný, přitom tak velký film ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jet Li v nejlepší formě a Luc Besson, který tlačí Louise Leterriera mezi zajímavou "novou akční francouzskou režisérskou vlnu". Už jen, aby se slavný Luc chopil režie a dal vzpomenout na své schopnosti... Jet Li rozhodně nemá tak primitivní roli, jak se na první pohled zdá. Oscilovat mezi naprostým bersekerem a nevinně a naivním andělem není zrovna lehké. Skvělé bojové scény, skvělý střih, krásné flashbacky a moc moc dobří herci. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Neil Davidge a Massive Attack: 1. Opening Title ,2. Atta' Boy ,3. P Is For Piano ,4. Simple Rules ,5. Polaroid Girl ,6. Sam ,7. One Thought At A Time ,8. Confused Images ,9. Red Light Means Go ,10. Collar Stays On ,11. You've Never Had A Dream ,12. Right Way To Hold A Spoon ,13. Everybody's Got A Family ,14. Two Rocks And A Cup Of Water ,15. Sweet Is Good ,16. Montage ,17. Everything About You Is New ,18. The Dog Obeys ,19. Danny The Dog ,20. I Am Home ,21. The Academy ,22. Baby Boy ,23. Unleash Me, ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Scenár akčnej drámy "Danny the Dog" je poriadne za vlasy pritiahnutá somarina. Príbeh o bojovom otrokovi, čo na slovo poslúcha svojho pána, pouličného gangstra, je nereálny, naivný, nelogický. Na to som si však už, za tie roky, v spojitosti s menom Luc Besson zvykol. Výborné je nasnímanie bojových choreografií. Sú svižné a hodne surové. Tiež tomuto snímku veľmi pomohol Morgan Freeman, ktorý si tu zahral postavu slepého ladiča klavírov. Je to najlepší afro-americký herec. *** ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Jeta Li jsem nikdy moc nemusel, ale v tomhle snímku se mi velmi líbil a odvedl i slušný herecký výkon (nemyslím jen boje). Příběh o člověku (psu :-)), kterému když jeho pán vezme z krku obojek tak bojuje dokud své protivníky minimálně nezmrzačí, je skvěle napsaný. Morgan Freeman v roli slepého klavíristy stojí určitě za zmínku a jeho role filmu skvěle prospěla. Povedený mix amerického příběhu a asijského kung-fu. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (13)

  • Když jede gang v autě a Bart (Bob Hoskins) mluví o rodinách, Danny (Jet Li) otočí volantem doprava, ale auto přitom zatočí doleva. (BloodMax)
  • Při natáčení v Glasgowě se kolem štábu zásadně zvýšila koncentrace okounějících usedlíků čínského původu, kteří toužili využít nečekané příležitosti spatřit ve své nové domovině Jeta Li (Danny), jednu z největších hvězd té staré. (NIRO)

Související novinky

Komiksové novinky

Komiksové novinky

03.02.2007

Restarty se v poslední době těší velké divácké oblibě, je to patrné na úspěšnosti Batmana, který začíná a Casina Royale. Proč nezkusit nový přístup k látce, i když máme za sebou teprve jeden díl? To… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno