Reklama

Reklama

Addamsova rodina 2

  • USA The Addams Family 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vyrazte na letní dovolenou s Addamsovou rodinou, kteří svým nevšedním a podivným chováním terorizují nové kraje. (Forum Film CZ)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (49)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Opět více pro děcka, než předchozí projekty, ale i tak je příjemné, že Addamsovi stále žijí. Scénář animované dvojky více méně odpovídá Hanna-Barbera seriálu z roku 1973, rodinka cestuje po Spojených státech a užívá si to. V dabingu navíc zaniká kouzlo originálního obsazení (perfektní je hlavně Bette Midler jako babča, příšerný je Snoop Dogg jako bratránek It). Ale dobře došli do cíle a člověk může plynule navázat seriálem Wednesday, který letos chystá Netflix. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Addamsova rodina se v roce 2019 vrátila v animované podobě. Při skromném rozpočtu 24 milionů dolarů film v kinech vydělal 203 milionů dolarů, což znamenalo jasnou investici do pokračování a tedy i další příhody Gomeze, Morticie, Wednesday, Pugsleyho a Festera Addamsových. Dvojka se poté vydává směrem road movie, kdy se rodina vydává na dovolenou. Jde ovšem o Addamsovi a tak se pochopitelně nemůže jednat o normální rodinu. A vlastně ve finále dvakrát nestojí za to film vidět.   Jednička byla vlastně celkem fajn. Nešlo o nic speciálního, měla ovšem své hravé momenty a i animace vlastně měla své vlastní kouzlo. Dvojka nemá prakticky nic. A přijít zrovna u Addamsovy rodiny se zápletkou o spojování rodinných pout je snad ještě bizardnější než dohromady celá rodina Addamsových. Addamsova rodina 2 navíc bohužel o poznání více cílí na dětské publikum a v součtu jen překvapí tím, jak strašně nevtipná a víceméně infantilní je. Strašný pokles v porovnání se zmíněným prvním dílem, který skutečně měl své momenty.   Addamsova rodina 2 v podstatě zahazuje potenciál, který se společně s vyprávěním o téhle podivné rodince nabízí. CGI animace je pořád slušná, Oscar Isaac jako Gomez, Charlize Theron Morticia či Chloë Grace Moretz jako Wednesday jsou za mikrofonem pořád fajn a děti si to celé ve finále nejspíš opět užijí. Po vzoru prvního filmu ovšem chybí absence temného humoru, který k Addamsově rodině vždy tak nějak patřil a velmi pravděpodobně se od něj neobejde chystaný hraný seriál Wednesday od Tima Burtona.   Těžko vlastně říct, jakou má v téhle podobě Addamsova rodina budoucnost, protože to celé po druhém filmu působí neskutečně vyčerpaně a některé nápady (očividný odkaz na Carrie) působí skutečně jako by byl někdo v produkci na drogách. A vlastně to kromě té animace a výkony za mikrofonem nepůsobí, že by se někdo dvakrát snažil.   Rychle splácané pokračování, které nedosahuje ani kvalit slušného prvního filmu. Sympatický nápad o tom, že se Addamsova rodina vydá ze svého typického prostředí je ve finále využit pro účely záchodového humoru, který má potenciál pobavit skutečně snad jen ty nejmenší ratolesti. U těch nejspíš film vyhraje na plné čáře, rodinný doprovod jen ovšem bude kroutit hlavou. A doufat, že případná trojka bude o poznání stravitelnější...... ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak, že točily to dva režiséři Buchet a Klobás  a chlápek co jim tam dělal střihače a dopadlo to tragicky. Většina vtipů jsou jednorázovky na uchechtnutí třeba tahle květina je na veganské stravě jí pouze vegany a v podstatě zde není nic z čeho by se člověk smál tak moc až by se za břicho popadal (to nebylo ani v jedničce, ale člověk by čekal, že se polepší ) .   Záporák zde většinu filmu není a celkově toho moc na chválení není. Do kina bych na to nešel ani zadarmo. 40 procent si myslím, že je i moc, ale zase 20 mě přijde málo a dávám tragickým animákům . Edit jedničce jsem dal 20 procent tohle je trochu lepší ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, ktoré nechce len nadviazať na viac-menej úspešný reštart z roku 2019, ale má ambíciu spraviť niekoľko krokov dopredu. Výsledok je spíš rovnaký, ako minule, z pohľadu príbehu okolo „Wednesday Addams“ je však vidieť akýsi malý posun. To však nečakajte v  charaktere jednotlivých postáv. Podobne, ako v prvom diele, grafika je primeraná, podobne aj zábavné scény dosahujú úroveň minimálnych kvalít. Boli tu (nemalé) rezervy. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Lepší, než jsem čekal.. Délka akorát, příběh ucházející, spousta vtipů - je to rozhodně lepší, než hraný  film a srovnatelné s jedničkou. Akorát já prostě Addamsovu rodinu moc nemusím, ale i když to je kdovíkolikáté pokračování, dá se to přetrpět ( a že je to horor, je tu napsáno asi proto, že na konci byl jasný náznak dalšího dílu, to už fakt raději ne)...50% ()

Galerie (131)

Reklama

Reklama