Reklama

Reklama

Alice in Borderland

(seriál)
  • Japonsko Imawa no kuni no Alice (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Mladík posedlý hraním videoher se společně se dvěma kamarády ocitne ve zvláštní verzi Tokia, kde všichni musí hrát nebezpečné hry o přežití. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (144)

nash. 

všechny recenze uživatele

Nejsem znalec mangy a neviděl jsem Hru o oliheň, takže to pro mě bylo první setkání s tímto tématem a musím říct, že jsem asi nemohl zvolit lépe. Zejména druhá řada byla výborná. Téměř každý díl dokonalý, jeden totální psycho, druhý totální akce, třetí totální masakr. U jedné nedýcháte napětím, jiné citlivější jedinci proslzí. Je to brutální, nelítostné, nikdo si nemůže být jist životem, dokonce ani hlavní postavy, přesto se najde čas někdy překvapivé dialogy i čas představit osud i pocity většiny hlavních postav. Nechybí řada nečekaných zvratů, několik scén které fungují jako totální emocionální ždímačka. A jak už to u japonských filmů bývá, všechny holky nádherné, sympatické nebo zajímavé. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Na japonské pomery dosť dobre zahrané anime. Určite veľmi porovnávaný seriál s kórejským Squid Game, no líšia sa u mňa najmä v tom, že Squid Game si zachovával jedinečnú atmosféru počas celého deja prvej série, zatiaľ čo atmosféra v Alice sa menila a nebol to úplne najpútavejší vývoj. Za to asi vďačí predlohe. Každopádne veľmi dobrý seriál. ()

Reklama

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Není to zase tak skvělá podívaná, ale k zahození to taky není. První tři díly jsou moc fajn, ale potom se to začíná kazit. Jakmile je vysvětlen princip toho světa, tak je to celkem nuda. Nejlepší jsou samozřejmě hry, které jsou pecka. Také je to o něco brutálnější než konkurence 오징어 게임, což je super. Jenomže je to strašně emocionální a procítěný seriál. Protož než se k hraní dostanou, tak je vždy kolem toho fůru nudných keců. To je velká škoda. Jinak by to mělo prima potenciál. A závěr je zbytečně otevřený. 70/100 ()

mo cuishle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi byla chyba, že jsem jako první viděla Hru na oliheň. Ta nastavila laťku hodně vysoko. Tohle se nepovedlo. První tři díly ok, od příchodu na Pláž slátanina. Víc otázek než odpovědí, dementní chování postav kdy je každý na dírku od laseru a na mě až moc velké sci-fi. Takže ne, na další série se nepodívám. Stačilo. ()

Pidzey 

všechny recenze uživatele

Za mě je to fakt skvělí. I když má seriál několik problemů, především s tempem tak sem se většinou dobře bavil a čekal jak to bude dál. Postavy jsou většinou přesně obsazený a skvěle zahraný. Nejvíc mě bavila hlavní dvojice Usagi s Arisu. Ti mezi sebou mají výbornou chemii. Snad až na začátek druhé série, kdy jejich vztah podle mě dost nesmyslně zakolísal. Za nejsilnější považuji první půlku první série a druhou půlku druhé. V některych epizodách se moc kecalo, místo toho aby se jednalo. Paradoxně v obou posledních dílech jednotlivých sérii. Co považuji za trochu zásadní fajl, je nesmrtelnost některých postav. Jako přežít zapálení a ještě pád z baráku, nebo dávku že samopalu z blízka. Jako fakt? Na druhou stranu to všechno souviselo s poentou. Poenta toho všeho je za mě skvělá a poslední záběr je no znepokojujici. Asijská tvorba mě začíná dost zajímat. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (2)

  • Všechny zbraně v seriálu jsou airsoftové repliky od japonské firmy Tokyo Marui. Jediná vyjímka je Kloboučníkův stříbrný Colt 1911 Government. (UncleMorty)
  • Natočeno dle manga předlohy, kterou napsal Haro Aso. Manga vycházela v období od 17. října 2014 do 16. února 2015 a byla prvnotně natočena jako anime. (UncleMorty)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama