Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Po dlouhých letech dívčí soukromá akademie Hachimitsu rozhodla otevřít své brány i chlapcům. V novém školním roce nastupuje pouze 5 chlapců. Co se může zdát jako ráj, tak ve skutečnosti ale nevypadá. I když poměr chlapců k dívkám je 1:200, tak ani jedna z dívek se s nimi nebaví ani si jich nevšímá. Proto se skupina rozhodne odhalit záhadu, proč studentská rada zakazuje dívkám mluvit s kluky. (Harroc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mi hlavou jen prolétávalo wtf am I watching?! ... ale pak jsem se prostě začala smát a docela dost jsem si to užila. Je to absurdní, je to zábavné, je to sado-maso, je to správně potrhlé... a dá se to v pohodě shlédnout na jedno posezení, takže proč ne. Bylo to správně blbé, byl to takový fajn skoro LSD trip. Jestli chcete vypnout a jen se příjemně pobavit, s chutí do toho. ()

Memesis 

všechny recenze uživatele

Po dokoukání všech epizod musím usoudit, že je to vážně pěkná prasárna. Ale pozor- vtipná. Opravdu jsem se hodně nasmál a to splnilo moje očekávání. Chtěl jsem se totiž podívat na nějaký anime seriál, kde vtipy nejsou stranou a tohle tomu fakt vypovídá.Netušil jsem, že to dopadne takhle, ale jsem rád, že to tak vlastně dopadlo. Za mě 86% s doporučením pro všechny, kdo se rádi smějou, mají rádi trochu fyzicky sprostých snímků a hlavně weebům. ()

Reklama

CaladanChmur 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl fakt masakr.Z počátku to vypadalo jen jako kreslené sado a nic víc,ale zhruba od třetího dílu vám dojde,že pointa všeho není až tolik v té ujetosti,ale i v ději o plánování úniku.A aby se podařilo animovanému seriálu mě párkrát fakt naplno rozesmát,to si nevybavuji.Jediné mínus tohoto dílka vidím v tom,že to asi bude obtížněji stravitelné pro určitý okruh diváků.Nicméně pokud se chcete pobavit a nejste cimprlich,zkuste to.Za mě 90% ()

muti 

všechny recenze uživatele

Veľmi prekvapivé etchi anime plne stratégie, pomsty, ponižovania, plánovania a la prison break. Super postavy na oboch stranách väzenia, animácie aj scény rôzneho druhu. Boys VS Girls! Kto dokáže ísť až na hranu odrezanej fľaše a udrieť priamym útokom proti nič netušiacemu protivníkovi? The most resourceful strategist of modern éra! ()

HDeer 

všechny recenze uživatele

J.C.Staff po kúskoch ako Dungeon ni deai wo motomeru no wa machigatteiru no darō ka? alebo Shokugeki no Sōma opäť potvrdzuje svoju silnejúcu pozíciu v anime priemysle. Vydarene uchopená manga Akiru Hinamota rúca známe stereotypy žánru ecchi a popri vydarenej humornej stránke prekvapivo neopomína ani serióznosť. Mal som pocit, že nastolená latka bola v neskorších častiach tak trochu podliezaná, či už prehnanosťou okolo Andrehovho masochizmu, niekoľko nepotrebných replík, alebo príliš vyostreným vyvrcholením medzi Kyoshim a Hanou. Žiadny z nedostatkov však v konečnom dôsledku nedokázal seriál poškodiť natoľko, aby ma pripravil o moje nadšenie. ()

Galerie (119)

Reklama

Reklama