Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eddie Murphy v akční sci-fi komedii o Měsíci plném hazardu.  Píše se rok 2087. Na Zemi byly zakázány všechny druhy hazardních her, a tak se novým rájem všech vášnivých hráčů stal Měsíc, kde začaly růst kasina a herny jako houby po dešti. Jeden z mála prosperujících podniků, kde je hazard zakázán, provozuje dobrodruh a pašerák Pluto Nash. Když však odmítne návrh Rexe Cartera, který chce jeho podnik koupit a proměnit v doupě hazardních her, dočká se odplaty. Podnik exploduje a v následné přestřelce se podaří uniknout jen Plutovi, zpěvačce Dině a starému robotovi Brunovi. Rozhodnou se odhalit pravdu o Carterovi a jeho zločinech, současně však musejí prchat před jeho zabijáky. Ani úkryt na odvrácené straně Měsíce jim nepomůže, a tak skončí v Carterově sídle. Pokud Pluto něco rychle nevymyslí, zemřou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

juta 

všechny recenze uživatele

Slabší kousek ve sbírce Eddieho, kde si mohli dát větší práci s efekty, které působí dost lacině. Jinak pár klišé by se tu našlo, kde jediným originálem je to, že se to neodehrává na Zemi, ale na Měsíci. Bodyguard, i ten albínský černoch, nebo co to bylo, drželi film nad vodou. Jinak by to byl průšvih. Slabší průměr. ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

Je to špatný film. Příšerné sci-fi, ještě horší komedie. Na druhé straně mi to přišlo rozhodně vtipnější a lepší než oba Zamilovaní profesoři. Po vizuální stránce je film celkem pěkný. Jenže scénář musel napsat opravdu duševně chorý člověk. Spoustu stupidností, naprostá nenávaznost, žádná logika a to vše téměř bez vtipu - výstižná slova k scénáří filmu Pluto Nash. Já osobně Murphy nesnáším (až na Osla ze Shreka) a v tomto filmu mé antipatie vůči němu ještě zvýšil. Zůstává rozum stát nad tím, proč role v tomto filmu přijali takoví herci jako Pantoliano, Guzmán nebo Cleese. Jedinou odpovědí na tuto otázku je zřejmě tučný rozpočet. No, nezbývá než dodat, že znovu bych tento film nechtěl vidět ani za prachy, byla by to opravdová ztráta času.. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Neil Cuthbert | Hudba: John Powell | Produkcia: Martin Bregman, Michael Scott Bregman, Louis A. Stroller | Distribúcia: Warner Bros. | Štúdio: Castle Rock Entertainment, Village Roadshow Pictures | Rozpočet: 100 miliónov $ | Tržba: 32,086,973 $ || Takto sa robia prepadáky: zasadiť običajnú romantickú komédiu do budúcnosti. O kasový prepadák máte postarané. Darmo kvalitných hercov. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Nehodnotil bych to vyloženě jako filmový odpad. Samotný kabátek je dosela slušivý (přeci jen 100 miliónový rozpočet je 100 miliónový rozpočet). Ale je NESKUTEČNÉ, nakolik je film s takovým obsazením i prostředím nudný. Není otřesně debilní, nebo třeba nevkusný, jenom extrémně nudný. Za celou dobu jsem se zasmál tak pětkrát... ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Je to na víc než dvě hvězdičky, nicméně když si člověk vzpomene na ten neskutečně vyšinutý scénář a šklebícího se Murpyho, tak ho taková myšlenka hned opustí. Už samotné triky a umístění prokazuje, že rozpočet jako stvořený pro propadák byl použit nadmíru dobře. Smutná je tak podprůměrnost všeho kolem. Třeba krystalicky špatní herci, kteří by se měli za trest podívat, co na tom plátně za sto melounů vlastně prováděli. Existence scénáře by rovněž neuškodila, protože ten maglajz (tvůrci mu nadneseně říkají děj) je výplot chorého mozku a ani trochu nezávidím režisérovi, jenž přesto vcelku obstál. Všechno ostatní je ostuda. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme sa objavil aj Alec Baldwin, ktorý však v záverečných titulkoch nefiguruje. (Svadbos)

Reklama

Reklama