Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Může věda pomoci najít vysněného partnera? Jedinečná světová romantická show, ve které hraje hlavní roli láska. Ženich s nevěstou se poprvé uvidí na vlastní svatbě, odjedou na svatební cestu a měsíc žijí ve společné domácnosti. Vyjde jim to spolu? (TV Nova)

Recenze (75)

lake-lake

všechny recenze uživatele

Originál neznám, tak se vyjádřím jen k tomu, co bylo k vidění zde; zároveň nevím, co nákup licence dovoluje. Protože: mohlo to být třeba zajímavé, kdyby docházelo k nějaké interakci mezi adepty, např. aniž by tušili, že jsou již konfrontováni s protějškem, a kdyby svatá trojice odborníků měla na víc než se jen tvářit důležitě (a odborně). Pachový test sice odhalí shodu DNA - čím víc příbuzní, tím víc se odpuzují, ale to je asi tak vše. Možná je to náhoda, ale uspěli ti, pro které je takový způsob seznamování zbytečný. Anebo je to jen pouhopouhý marketing - setkají se dva fotogeničtí, podle pop-měřítek úspěšní, zdraví, mladí, a byla (bude) svatba. Pokud to nedopadne, dojde k tomu, čemu se za totáče roztomile říkalo "půjdou od sebe" (a že takových bylo :-) ) A nic se - doufejme - nestane. Protože "ženich" vícekrát projevil mnohem větší citovou nevyrovnanost než panna nevěsta. U "odborníků" pak nejvíc vadila již ta zmíněná prkennost, navíc spojená s absencí taktu - to když psycholožka vyklopila svůj naučený, sladce omluvný part ještě předtím, než neúspěšný jinoch otevřel obálku. Slečna se neztratí, má namířeno mnohem výš a dál, i když možná později. Mládežník se vrátí k partě beach volejbalistů a kočky všech velikostí budou spokojené. Další sledování (alespoň pro mě) nemá smysl. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jak rikal dedecek meho oblibeneho manzelskeho a rodinneho poradenstvi Jeronym Klimes "Lepsi je dobre se obesit, nez blbe ozenit".Porad plni vybornou propopulacni roli.Klimes rika,ze u nas nizkou porodnosti kazdou generaci vymre tretina zen.Jsou nahrazovany hlavne ukrajinkami, ktere ceske zeny prevysuji ve vsem. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Asi takhle, pořad sám o sobě je jen pro absolutní magory. Nikdo normální nepůjde do svatby s člověkem, kterého poprvé uvidí až na vlastní svatbě. Nutno ještě dodat, že svatba stejně jako obřad neplatí - tedy vlastně od názvu až po celý princip "hry" nedáváí smysl. Dalším důvodem pro toto hodnocení je bohužel fakt, že například Natálie s Františkem lhali. Bylo to na popud autorů pořadu, ale lhali. Už dávno věděli, že to spolu nezkusí, přesto tvrdili do poslední chvíle, že se rozhodují a pak odpověděli, že to spolu zkusí. Tím je dokázáno, že celý pořad je v pravdě zmanupulovaný a nejedná se o reality show, leč pouze o divadlo pro diváky. ()

Kokutek odpad!

všechny recenze uživatele

Ona a on ve vířivce...klapka, jedem...opravdu si nedovedu představit, že by tady byl se mnou někdo jinej,..já taky ne, faaakt...blbě, jedem znova...klapka, jedem...opravdu si nedovedu představit, že by tady byl se mnou někdo jinej,..já taky ne, faaakt...blbě, jedem znova...klapka, jedem...opravdu si nedovedu představit, že by tady byl se mnou někdo jinej,..já taky ne, faaakt...blbě, jedem znova...klapka, jedem...mámo, těm to určitě klapne...jak ta klapka... ()

charlotteLnD 

všechny recenze uživatele

Takhle - nemůžeš od toho čekat, že to bude jako číst si Vergilia v originále, na to si nehraje ani ta show. Ale pokud máš rád bizárek, je tohle úplně dokonalý :D Dostaneš cringe (to třeba když si jeden z párů asi třicet vteřin poté, co se poprvé uviděli, dají v rámci svatebního polibku totální nechutnej a celkem dlouhej francouzák), dostaneš svůj vlastní facepalm, to když celkem v pohodě týpek, co se evidentně fakt snaží, odjede na svatební cestu s totální introvertkou, která absolutně nedává už jenom jeho holou přítomnost, dostaneš wtf moment, když zjistíš, že si adepti na seznámení dostali navzájem vočuchat i vlastní trička atd., takže tě to na ten karanténní deštivej večer prostě celkem zabaví a tvůj vlastní život ti bude připadat zas o něco málo normálnější :)))) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama