Reklama

Reklama

Špína z ulice

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Miesto deju: veľké newyorské autovrakovisko a špinavé ulice okolo neho. Hlavné postavy: špinaví bezdomovci. Kľúčová vec vo filme: ploskačky s alkoholom, predávané v malom obchodíku. Po preglgnutí sa s konzumentmi dejú divné veci - roztápajú sa a zo všetkých telesných otvorov im strieka krv a farebné grcky. ;-) (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

POMO 

všechny recenze uživatele

Amatérsky krčovité, vulgárne, buranské a komicky krvavé. Zo Street Trash by sa hodilo vystrihať 20 minút, venovaných zbytočným postavám, ale aj s nimi je celkom vydarenou amatérskou hračkou, ktorú ocenia hlavne milovníci najväčších pokleslostí. Už len vďaka kamere a neuveriteľným splatter scénam. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Druhé dnešné stretnutie s trashovým americký hororom - komédiou. Veľmi sa mi páčilo prostredie medzi bezdomovcami, ich pseudohierarchia a spolužitie s chľastom a zapadnutým obchodom. Snímok môžeme kľudne označiť za splatter, vzhľadom na gore efekty, ktoré ma potešili a postupkom filmu sa zlepšovali. Bohužiaľ film má na mňa ako komédia dosť veľa vykecávania a vtipov (ktoré síce neboli trápne, ale zase ani nejako veľmi vtipné). Režisér mohol voliť rozumnejšiu stopáž. Aj tak, mňa ako človeka, ktorý nemá rád hororové komédie film celkom potešil. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Náhodou naprosto parádní béčko které dokonale vystihuje to co má Troma, a mnohokrát jí i cituje. A při tom to Troma není. Nečekal jsem zázrak a ani jsem se na film nijak moc netěšil, ale dostal jsem fakt parádní podívanou na kterou se sem tam občas velmi rád podívám. Ale ted zápory kterých moc není prvním je že film ke konci začíná trochu nudit, a lehce se opakovat. A hudba za moc teda nestojí. A to jsou všechny zápory který bych vyjmenoval ted pozitiva a to je jak jsem říkal parádní sliz a gore efekty. Rozpadající se člověk je fakt pěknej efekt a já byl díky tomu k televizi naprosto přilepenej. A to nemluvím o dokonalém hereckém obsazení. Je naprosto odporné a ty postavy jsou nechutné a to je právě to proč jsem si je hned oblíbil, s takovouhle spodinou bych nechtěl mít nic společného ale do filmu zapadly bravůrně. Gore jak jsem zmínil je parádní. A když k tomu je přidána sem tam humorná scéna(scéna s uřízlým penisem je nezapomenutelná)tak to dostane neuvěřitelný grády. Tohle je prostě filmovej trash jak má být. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

"Fuck you" sem, "Suck my Dick" tam... jo jo, i takhle lze napodobit Tromu. Street Trash je sice levná, ale povedená splatterová sranda. V ní se spousta houmlesáků po požití podezřelýho "alkoholu" rozpouští na pestrobarevný sračky. Chvílema se to táhne, ale jakmile dojde na drsný humor (hazená se ztraceným penisem, bezdomovská masturbačka), sex a fekálie, je všechno ve správných kolejí, přesně tak, jak to máme rádi. Jde vidět, že jeho tvůrci tenhle žánr milujou. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se hodně těšil. Čekal jsem nějakou ujetou hegešáckou hororovou komedii alá TROMA. S výsledkem jsem ale spokojenej jen tak na půl. Spíš převládá zklamání protože z nejlepších Troma kousků si vzal tenhle film jen ty nechutnosti. To jest nějaký to gore a tekutiny všech konzistencí a barev. V tomhle směru s Troma kousky snímek ještě jakž takž drží krok. Co se týče komediální stránky filmu tak tam už je to horší. Nějak extra vtipný mi to nepřišlo. Výjimkou je snad scénka s utrženým penisem. Jinak fakt slabota. Rozhodně jsem čekal daleko daleko víc. Jenom jsem si povzdechl, že je škoda, že už mám ty nejlepší Troma kousky za sebou. Troma dokázala servírovat filmy který dokázaly pobavit a zároveň být nechutný a vtipný. Street Trash stojí jen na nechutnostech ale vtip je upozadněn nebo na mě prostě nefungoval. Lepší 2hvězdy. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Film bol zakázaný v Singapure. (Paldiny)

Reklama

Reklama