Reklama

Reklama

Lupin

(seriál)
  • Francie Arsène Lupin
Trailer
Drama / Krimi / Mysteriózní
Francie / USA, (2021–2023), 13 h 6 min (Minutáž: 41–52 min)

Předloha:

Maurice Leblanc (kniha)

Hrají:

Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Soufiane Guerrab, Vincent Furic (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (155)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Netflix na úvod roku posílá do světa moderní variaci Arsène Lupina, která je za mě čistě neškodná, ale jen pokud přistoupíte na to, že některé scény nebudou dávat dvakrát smysl, tedy nesmíte se v tom šťourat, jinak si to zaručeně neužijete. Jinak to jako krátká oddechovka funguje dobře, a doufám, že se druhé série dočkáme, když už to tak nemile skončilo. 1. série - 70% ()

Raijin 

všechny recenze uživatele

Damn, uz dlho ma nic nepohltilo tak velmi. Hned na uvod seros oslovi silnoi kinematografiou. Blokovo a kompozicne to je na urovni obrovskych filmov, ale tocenych skor starsim stylom. Skvelo to zapada do tematiky Lupina. Dejovo je to take, ze sa tomu musi verit, inak to nema ani zmysel pozerat. Tak ci tak, hlavny protagonista a detektivny pribeh, ktory sa nonstop rozuzluji su absolutne navykove ako som uz uviedol na zaciatku. ()

Reklama

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Vyrostla jsem na knihách jako Arsene Lupin, Fantomas apod. A pro dítě voněly světem, dobrodružstvím a svobodou ... a tuto vůni zde postrádám. Zde je to cítit naší "jinou dobou", která tu prý je a musíme respektovat její pravidla, i když nedávají smysl a končí katastroficky, svoboda je stále více "moje práva ano, ty žádná nemáš", dobrodružství se vytratilo a dítě je křehounký mobilový čumil, kterého každá potíž v realitě pokládá na zem. Prostě: zprasit jde všechno a z lupiče gentlemana je ufňukaný migrant/mstitel, co z té ublíženosti moc nevybředá. Pouze pro moderního člověka knihy neznalého. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Netflix začíná letošní rok poměrně slibně a to adaptací legendárního zloděje Lupina, kterého hraje výborný Omar Sy. Úvodní heist z Louvru je naprosto perfektní a trochu zamrzí, že se seriál nedrží stýlem, co díl, to loupež a místo toho se soustředí na vyšetřování a hledání za pravdou. Jako kriminálka to však funguje slušně, Omar Sy s policií pěkně vy* ebává a dává si to s přehledem. Natočeno svižně, zábavně a inteligentně. Údajně by měly být ještě 2 díly, které zatím nejsou dostupné, tak snad brzy. Příběh****, Akce>Ne, Humor**, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Och môj Bože. Je to Netflix, takže nič som nečakal. Nečakal som teda Lupina s baretkou a s jordanami na nohách... Štýl to má, je to svojim spôsobom svojské, humorné a chytré. Lenže je tu problém. A to aký? Proste celé prostredie je rozprávkové a nedokážem ničomu čo sa v seriáli udialo uveriť. Príbeh je taký ako prvá palacinka, veď najprv to vyzerá že sa vám tá palacinka podarí, lenže nie, potom sa aj tak pretrhne a vy ju len tak zjete. Obrovské sklamanie to ani nie je, predsa sa chystá tretia séria, od tej ja dám radšej ruky preč. A počkať, ešte som zabudol na pozitívny odkaz, ktorý som na gúgli našiel a údajne pochádza z tohoto skvostu:  Have a little respect for the planet. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • Dom, v ktorom žije rodina Pellegrinovcov, je presne ten istý dom, v ktorom býval Phllipe vo filme Nedotknutelní (2011). (peetrejr)
  • V každé epizodě seriálu nosí postava Assaneho (Omar Sy) nějaké oblečení oranžové barvy a v různých scénách celého seriálu se objevují oranžové předměty, které odpovídají barvě úvodních titulků. (MTHRFCKR)

Související novinky

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

13.10.2021

Streamovací služba Netflix má nového krále. Stalo se jím jihokorejské drama Hra na oliheň, které za první měsíc vidělo zhruba 111 milionů domácností. Neuvěřitelný virální potenciál tak vyšoupl seriál… (více)

Reklama

Reklama