Reklama

Reklama

Lupin

(seriál)
  • Francie Arsène Lupin
Trailer 1
Drama / Krimi / Mysteriózní
Francie / USA, (2021–2023), 13 h 6 min (Minutáž: 41–52 min)

Předloha:

Maurice Leblanc (kniha)

Hrají:

Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Soufiane Guerrab, Vincent Furic (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (155)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,LUPIN VYUŽÍVÁ SVŮJ TALENT K LOUPEŽÍM. JEHO PLÁNY NEZHATÍ ŽÁDNÁ PŘEKÁŽKA. JEHO NEJVĚTŠÍ TALENT JE BEZPOCHYBY BÝT VŽDY O KROK NAPŘED...“ /// Tak předně… Lupina by mohl hrát klidně Mongolec říznutej Pačuáncem a mohlo by to bejt vcelku jedno. Myslím příběhově, takže buďte rádi za Omara Sy (ten chlapec fakt má šibalskej úsměv….). Nejde o historickou detektivku, ale o sérii známejch kousků zlodějskýho šprýmaře, který tady mají dopomoci k vyřešení rodinný tragédie. Místy to je drobátko přitažený za pačesy, ale má to bejt spíš zábava než kriminálka… teda aspoň bych řekl. I když na konci teda zvážněj… Je to prostě takový jednoduchý, ale kecal bych, kdybych tvrdil, že mě nezajímá, jak to bude pokračovat. Zvlášť, když místo kejklí jde o život. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihy o Arsene Lupinovi, lupiči – gentlemanovi, které psal Maurice Leblanc, neznám. 2.) Chci se pomstít. /// Thx za titule „Kateřina Richard“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

Updated_Cake 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál, který ke konci trochu pokulhával. Ze začátku se snaží režiséři budovat napětí a vlastně zvrat v každé minutě a seriál ze začátku vypadá jako úplně něco jiného. Je tam kvalitní příběh, postavy, promyšlené dialogy. Jenže v 2. sérii začne člověka trochu štvát ta vložená retrospektiva, která toho ke konci už moc nepřidává. Jako detektivka docela na prd, ale drama to bylo dobré. Nějak nevidím problém s hlavní postavou že je černá? Asi nějaký stěžovatelský fetiš některých jedinců, Omar Sy je sympaťák a zahrál postavu skvěle. Váhám mezi 3-4* kvůli trochu nudnému konci, na druhou stranu 1. série byla perfektní a 2. lehce pokulhávala, takže zas takový problém tam není. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Omar Sy je přesně ten typ herce, který jakmile se usměje, dáte mu do ruky s radostí peněženku, ať si koupí co chce. Jenže tady u mě konečně narazil. Sice se snaží ukazovat ten bílý chrup sebevíc, ale mě novodobý Lupin prostě nebavil. Přitom jsem doufal, že Francouzi z toho udělají novodobou detektivku se samozvaným hrdinou. Jenže oni do toho vměstnali jedno klišé vedle druhého. První sérii jsem ještě zvládl, ale u druhé už jsem to nedokoukalo. Bohužel se to nedalo. Jako odpočinek asi ok, ale nečekejte od tohoto seriálu kdovíjaký zázrak. Přeci jen se už kvalita seriálů za ta léta dost posunula. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Omar se zhostil své bídně napsané role vcelku se ctí, ale scénáristé by zasloužili zavřít. Ne že by byl špatný nápad dát zajímavé postavě francouzské knižní předlohy moderní háv. To se ostatně před pár lety povedlo britům se Sherlockem na výbornou. Ale tohle je zprznění jak knihy, tak i výborných francouzských filmů ze 70 let minulého století. A navíc "spoiler". Kdo chce koukat na seriál, který za celou sérii nevyřeší vůbec, ale opravdu vůbec nic z hlavní dějové linky??? ()

ariari 

všechny recenze uživatele

je mi fuk, kto sa tu lingvisticky snaží patrične dekadentne nabrúsený zopsuť, čo sa dá... konečne oddychovečka na motívy lupiča môjho detstva. Toho mi zas dala čítať tá moja babka. Odvtedy som pointu zabudla, ale čučche, teda základný rámec tej pohody poctivého podfukárseho remesla, s pekným vizuálom potešil. Arsen je o poctivej starej francúzskej pohodovej filmárčine, žiadny americký Sherlock, , skrátka pohoda v šate liberté, egalité , a fraterité obzvlášť. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • Dom, v ktorom žije rodina Pellegrinovcov, je presne ten istý dom, v ktorom býval Phllipe vo filme Nedotknutelní (2011). (peetrejr)
  • V závěrečné části během koncertu Diop (Omar Sy) odzbrojí jednoho z bodyguardů stejným stylem, jakým to udělal Bruce Willis ve filmu Pátý Element (1997). Ošálí bodyguarda tak, aby si myslel, že má zbraň zajištěnou, a pak mu ji sám zajistí. (UncleMorty)
  • Assan Diop (Omar Sy) hraje se synem na konzoli Playstation 4 hru „Horizon Forbidden West“. (Yoshimitsu)

Související novinky

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

13.10.2021

Streamovací služba Netflix má nového krále. Stalo se jím jihokorejské drama Hra na oliheň, které za první měsíc vidělo zhruba 111 milionů domácností. Neuvěřitelný virální potenciál tak vyšoupl seriál… (více)

Reklama

Reklama