Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (271)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

miluju sportovní dramata a i když Hustle do tohoto žánru nepřináší nic nového a jede podle klasické šablony kdy jsou hlavní postavy střídavě dole a nahoře, aby se nakonec dočkali zaslouženého úspěchu, vůbec mi to nevadí. Na Hustle je totiž vidět, že je to pro Sandlera jakožto sportovního fanouška srdeční záležitost a svou přítomností dělá z celého filmu hodně feel good záležitost. Celé to působí neuvěřitelně přirozeně i ve chvílích, kdy hlavní hrdinové musí podle scénaře spadnout na dno aby se následně mohli odrazit k lepším zítřkům. Sám Sandler tu pak potvrzuje že tyhle role kde se nemusí pitvořit a dělat humor za každou cenu mu skvěle sedí a ač ho mám rád i v komediích, moc rád uvidím víc filmů s ním, které budou brnkat na vážnější notu...80% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

V těch záverečných titulích je vlastně odpověď proč se mě film líbil. Adam Sandler má basket rád o tom nemám pochyb a podle toho je film natočen. Jistěže není nějak objevný pokud jde o hlavní postavu a jeho příběh a vlastně ani vedlejší, tedy tu co hraje Adam, ale působí to upřimně a člověk jim fandí a btw. Adam v dramatičtějších rolích se mě líbí mnohem víc než v komedií, má charisma a možná budu jedinej na csfd, ale myslím si, že hrát umí, pokud k tomu má adekvátní filmvou postavu ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Skrachovaný hľadač talentov dostane do pozornosti mladého chlapca z ulice. Dokáže z kusu kameňa vytesať diamant pre NBA? Herecké obsadenie: Adam Sandler je v dramatických úlohách výborný. Ako mládenca som si ho užíval aj v crazy komédiách ale teraz mu v tomto smere už dochádza šťava. Netflix celkom zariskoval obsadením neskúseného hispánskeho mladíka Hernangomeza do hlavnej úlohy. Prevedenie: Cesta z bahna na vrchol je už od čias prvého Rockyho denne omieľaná téma. Ale tu je to z pohľadu hľadača talentov čo je celkom svieži pohľad. Celkom to aj odsýpa a z diváka to dostane aj cielené emócie. Pocity: Môžem hovoriť iba za seba ale mne sa športové drámy veľmi páčia a vždy ma dojmú. Inak tomu nebolo ani teraz ale neubránim sa pocity, že sa s tým dalo ešte trocha viac pracovať a ten príbeh vybičovať emočne viac. Pridaná hodnota: Dráma so športového prostredia NBA. 70% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Neviem ale určite lepšie ako Uncut Gems. Sandler znovu ukázal že vie zahrať aj vážnu úlohu a nie len komediu. Aj keď nejaké prvky tu sú. Basketbal ako šport ma nebavi ale film je to super a zaslúži si červene čísla. Videl som ho minulú sobotu a komentár aj hodnotenie pridávam až teraz. Netflix musí zabrať s takýmito filmami ak si ešte chce udržať nejakých svojich divakov. 4* ()

NiWi 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler podruhé výrazněji vystoupil ze svého komediálního standardu a opět prokazuje, že se ani v dramatickém herectví neztratí a dokáže v klidu nést celý film na svých bedrech. Hustle není nijak objevný, nenabízí bůhví jaké emoční drama, ale je to dobře zpracovaný sportovní film se vším potřebným. Ukazuje nám prostředí amerického basketbalu, prostředí skautingu a zároveň jaké neblahé efekty tato práce má, a jaké odříkání obnáší. Vše ale působí sympaticky, i když scénář hází hlavnímu představiteli klacky pod nohy, vždy se má na koho spolehnout. Sportovní fanoušky jistě potěší spousta známých jmen, a i když film nepřináší do žánru nic moc nového, a jede víceméně v zajetých kolejích, rozhodně nenudí a dokáže si vybudovat příjemnou atmosféru, a navíc rychle uteče. Pravděpodobně ho za týden zapomenete, ale mix emocí, velkého srdce a příjemně působících herců vás slušně zabaví. 7/10 ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo ve Filadelfii v říjnu 2020. Natáčelo se i na Croatesville Area High School v Pensylvánii. (Cever)
  • Podľa pôvodného scenára mal Adam Sandler nájsť zázračného hráča v Číne. Pod tlakom Netflixu, ktorý nemá svoj biznis v Číne, sa lokácia zmenila na Malorku. (megajalec)
  • Stanley (Adam Sandler) má na sobě tričko s nápisem „Federal Donut“, což je skutečná filadelfská restaurace proslulá nejen koblihami, ale také smaženým kuřetem. Federal Donut má také pobočku uvnitř Wells Fargo Center, kde hraje tým 76ers. (LUKICKK)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama