Reklama

Reklama

Neporazitelný

(seriál)
  • USA Invincible
Trailer 1
USA, (2021–2025), 20 h 22 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Robert Kirkman

Předloha:

Robert Kirkman (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Steven Yeun, J.K. Simmons, Sandra Oh, Seth Rogen, Zazie Beetz, Mark Hamill, Walton Goggins, Jason Mantzoukas, Mae Whitman, Max Burkholder (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(25)

Neporazitelný je americký animovaný televizní seriál o superhrdinech pro dospělé, který vychází ze stejnojmenné série Image Comics od Roberta Kirkmana, Coryho Walkera a Ryana Ottleyho. Seriál sleduje sedmnáctiletého Marka Graysona a jeho proměnu v superhrdinu pod vedením jeho otce, Omni-Mana, nejmocnější bytosti na planetě. Během své proměny se Mark ocitá v rozporu mezi svým osobním životem a superhrdinskými povinnostmi, kdy bude nucen dokázat, že dokáže být takovým hrdinou, jakým je jeho otec. (LUKICKK)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (110)

johnywalker 

všechny recenze uživatele

Naprostá bomba, která kvalitou převyšuje i výborné The Boys! Sice nejde asi úplně porovnávat hraný seriál s animovaným, ale takovýhle nářez čekal asi málokdo. Nekompromisní brutalita seriálu sluší, když k tomu přidáme obrovský potenciál rozsáhlého světa s tunou svěžích a neokoukaných postav, dostaneme kvalitní a drsný seriál, který s námi může vydržet na velice dlouhou dobu. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

1. Séria (90%): Prvú epizódu som si pustil len preto, že som videl na seriál kopec reklám a ľudia o tom hovorili a musím povedať, že som sa riadne nudil. Typický mladý superhrdina, ktorý spoznáva svoje schopnosti, milujúci otec, ktorý ho učí, stredoškolské drámy, organizácia so superhrdinami, skupina hrdinov,... Samé klišé a všetko, čo sme doteraz už miliónkrát videli. Nechápal som, prečo niekto v 2021 vyrobí čosi tak otrepané a chcel som to vypnúť. Potom prišlo posledných 10 minút. Odvtedy som bol chytený. V skutočnosti Invincible prináša záhadu, šokuje, je nepredvídateľný, pekne sa hrá so superhrdinským klišé, vie byť veľmi temný a emotívny, ale aj prekvapivo vtipný. Som zvedavý na ďalšie série. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Ač se na první pohled může zdát, nejedná se o typickou superhrdinskou komiksovku, o čemž se částečně můžeme přesvědčit ve skoro desetiminutové potitulkovce prvního dílu. Seriál má i přes některé výplňkové momenty neskutečné tempo a svou brutalitou si s tématem vzdáleně podobnými The Boys či Punisherem vytírá prdel! Invincible je neuvěřitelně surový, brutální hardcore nářez, který i přes svou kreslenou podobu vypadá skutečně drsně. Finále je jedno velké WAAAAU! s jedněmi z vůbec nejbrutálnějších scén (metro?!), co jsem kdy v pohyblivých obrázcích viděl. Celkově onen build-up hlavní linky perfektně zintenzivňuje za množství odboček, které, věřím, budou postupně v následujících sériích pospojovány v jednolitý obraz. Pro mě seriálové překvapení roku. ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Holy f***! To jsem myslel, že jsem už viděl brutální seriály, ale tohle překonává asi vše. V jednu chvíli seriál vypráví život středoškoláka a v druhé nám naservíruje totální mega řežbu dochucenou fatalitami z Mortal Kombatu. Poslední díl předčil veškerá očekávání. No jsem zvědav na další sezony, už aby byly. Seriál si z velké části zachovává svoji kvalitu pouze 8 epizodami a je to tak dobře, jinak by to bylo moc natahované. Super napsané a dabing plný hvězd také dobrý. Chtěl jsem původně dát 4 hvězdy, ale poslední 2 díly jsou top. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistý, jestli chci strávit 12 hodin na animáku, který je "dospělácký" jen v tom, že se tam často sekají hlavy a stříkají litry krve. To, co bych od podobného díla očekával a co by jej odlišovalo od animovaných pohádek a právě by zabavilo i dospělé publikum, je neustálé hláškování, sprostost a podobně laděné komické scény (jako například v South Park, Mr. Pickles..), ale to zde úplně, ale úplně chybí. Takhle to nechám na průměru a popravdě nechápu nadhodnocení seriálu, ono koukat na 8 hodinových epizod pohádky asi není pro mě no... ()

Galerie (218)

Zajímavosti (8)

  • V každom diely sa zväčšuje krvavá škvrna na úvodnom titule epizódy. (toi-toi)
  • Komiksová predloha vyšla prvý krát v nakladateľstve Image Comics v roku 2003. Vychádzala do roku 2018. Celkovo bolo vydaných 144 dielov. (toi-toi)
  • Hrdnovia z Guardians of The Globe sú výrazne inšpirovaní postavami z Justice League od vydavateľstva DC Comics. Immortal nesie rovnaké schopnosti ako Superman, War Woman ako Wonder Woman, Aquarus vládne moru rovnako ako Aquaman, Darkwing má podobné zbrane a kostým ako Batman, Red Rush je výrane podobný s Flashom a každý tím má svojho marťana - Martian Man, respektívne Martian Manhunter. (toi-toi)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama