Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

74letý ještěr jménem Leo a jeho želví kamarád se rozhodnou uprchnout z terária školní třídy na Floridě, kde žijí už desítky let. Poslední ročník základní školy viděný očima třídního mazlíčka. Unavený 74letý ještěr jménem Leo je ve stejné třídě na Floridě po celá desetiletí se svým želvým kamarádem. Když se dozví, že mu zbývá už jen rok života, plánuje útěk, aby si vyzkoušel život venku. Místo toho se ale zaplete do problémů svých úzkostných studentů, jako je nemožně zlý suplující učitel. (tribican)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (135)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Upřímně řeknu, že konec byl spíše průměrný, ale to nic nezmění na tom, jak moc mě Leo překvapil. Pokud nebudu počítat Spider-Verse, musím souhlasit s některými názory, že tohle je pro mě dost možná i animák roku. Skvěle napsané, dojemné, zábavné a moc hezky naanimované dobrodružství pro celou rodinu. Takže vůbec nemám problém tomu těch pár nedostatků odpustit. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pekné, farebné, Sandler iba hlasovo takže super a hlavne ostal jeho štýl. Problémom sú spevavé scény, tie by som kľudne vystrihol, ale inak ak chcete vidieť príbeh starej jašterice a nemáte chuť zrovna sa pozerať na svoju učiteľku slovenčiny, tak je to vhodný kúsok. A na netflix dokonca prekvapujúco aj bez genderových štúdií. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Po hudební stránce mě tento muzikál sice příliš neoslovil, ale to je asi jediná podstatná výtka, kterou k filmu mám. Protože příběh se mi líbil, zvolená témata mě zaujala, jejich zpracování jsem si užil, a i když jde v podstatě o to, že tu jeden boomerský ještěr kvalitně plní práci školního psychologa a hlavní myšlenka filmu by se dala shrnout do jedné věty („Když máš nějaký problém, tak je nejlepší se s ním někomu svěřit.“), je to celé tak nějak hezky zaobalené, sympaticky lidské a většinou i vtipné - takže jako rodinná komedie pro mě film fungoval. I ta animace byla ucházející. Zkrátka i pro mě byl Leo docela milé překvapení. 7,5/10 ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nečekaně výborné pomrknutí na to, že každý ve svém životě potřebuje svého Lea. Až na ne vždy zrovna sedící zpívané pasáže velká zábava pro celou rodinu, kde si svůj humor, ale i ponaučení najde naprosto každý. Sandler mi ukázal už u prvních dílů Hotelu Transylvánie, že tahle odnož mu jde a budu u toho, když se zase rozhodně raději pro animák, než hraný film. [viděno na Netflixu 13.12.2023] ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Najzábavnejší animák tohto roka, s dcérou sme sa skvele bavili. V skutočnosti to nie je o nejakom jašterovi, čo sa chce dostať na slobodu, ale o školákoch, ktorí si prechádzajú všelijakými mindrákmi. Normálne terapeutický film, niečo tak dobre vymyslené nemal Disney niekoľko rokov. Tón perfektne vyvážený medzi sandlerovským bizárom a dojákom. Omnoho inteligentnejšie, ako sa to tvári z trailerov, a fakt pre celú rodinu. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama