Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

74letý ještěr jménem Leo a jeho želví kamarád se rozhodnou uprchnout z terária školní třídy na Floridě, kde žijí už desítky let. Poslední ročník základní školy viděný očima třídního mazlíčka. Unavený 74letý ještěr jménem Leo je ve stejné třídě na Floridě po celá desetiletí se svým želvým kamarádem. Když se dozví, že mu zbývá už jen rok života, plánuje útěk, aby si vyzkoušel život venku. Místo toho se ale zaplete do problémů svých úzkostných studentů, jako je nemožně zlý suplující učitel. (tribican)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (133)

swenyx 

všechny recenze uživatele

Okay, mám hodně smíšený pocity. Začátek filmu totální shit, nevěděl jsem co si z toho rychlého úvodu vzít, z random písničky ke dvoum třídním zvířátkům k náhradní učitelce, bylo toho moc a nedalo se vůbec odhadnout na co to kurva koukám. Ale po nějaké době se to uklidnilo a když jsme měli čas poznat více Lea a želváka tak to docela šlo. Bylo to místy vtipný a koukalo se na to dobře. Jen nechápu moc pointu toho sem cpát muzikál, bez těch písniček by to bylo lepší, navíc když ani nejsou chytlavý. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler, který se podílel na scénáři, střihl si hlavní roli gerontovsky bodrého ještěráka a ještě (určitě) přispěl při obsazení svých dvou dcer, se za tento mile natočený animák rozhodně nemusí vůbec stydět. Po značně potrhlých "transylvánských hotelech" jde v případě filmu Leo o (o)svěž(ujíc)í změnu, která zaujme jak animací, tak i příběhem, který osloví malé, ale i dospělé publikum. Leo - "terapeutický poradce při dětských problémech" - se domnívá, že se jeho život chýlí ke konci, a i když by chtěl uniknout na svobodu, rozhodne se radši své letité zkušenosti zúročit a předat dál. Přestože se ve filmu řeší méně či více vážné problémy ze života dětí, ale i dospělých, film při nenásilně milém poučování nezapomíná diváka bavit a obsahuje mnoho humorných scén, o které se postarali především Leo a jeho neméně vtipný želví kámoš z terária. Pozitivně laděné překvapení z netflixovské produkce! ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pekné, farebné, Sandler iba hlasovo takže super a hlavne ostal jeho štýl. Problémom sú spevavé scény, tie by som kľudne vystrihol, ale inak ak chcete vidieť príbeh starej jašterice a nemáte chuť zrovna sa pozerať na svoju učiteľku slovenčiny, tak je to vhodný kúsok. A na netflix dokonca prekvapujúco aj bez genderových štúdií. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem čekala na nějaký animák, který mě opravdu od srdce pobaví a konečně je tady. Leo je naprosto skvělý, vtipný a originální animovaný příběh, který se Sandlerovi neskutečně povedl. Myslím si, že by měl na čas zůstat u animovaných příběhů, pokud budou stále tak kvalitní jako Leo. Opravdu jsem se několikrát upřímně zasmála. Možná si mohli odpustit ty písně, které nejsou nic moc, ale ve výsledku tam ničemu nevadí. ()

Cermicek 

všechny recenze uživatele

Jako hoooooooodně dloooooouho se mi nestalooooo, abych dal animááááku pod 3....(ano správně jste odhadli, že imituju dabing AS, což je nakonec vlastně to nejpozitivnější na celym filmu)..Když pominem, že je to děsná nůůůůůůůůda, pak tu máme celospolečenskej přesah ruku v ruce pochodujícímu ve směru aktuálního trendu ultra-korektnosti/diverzifikace/unifikace/diverzity/mentálního zdraví/rozvoje osobnosti/...aka dnešní snowflake dětičky jsou přece křehoulinké bytosti, které potřebují individuální přístup ideálně vlastního psychologa a to už radši od svých 4 let, aby se jejich vývoj ubíral tím správným směrem a vyrostli z nich "lepšolidi"!! Super. To chcem!! Ideální příklad = dron opečovávající zrzounečka. Jen tak dál!👍 ()

Galerie (145)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama