Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

74letý ještěr jménem Leo a jeho želví kamarád se rozhodnou uprchnout z terária školní třídy na Floridě, kde žijí už desítky let. Poslední ročník základní školy viděný očima třídního mazlíčka. Unavený 74letý ještěr jménem Leo je ve stejné třídě na Floridě po celá desetiletí se svým želvým kamarádem. Když se dozví, že mu zbývá už jen rok života, plánuje útěk, aby si vyzkoušel život venku. Místo toho se ale zaplete do problémů svých úzkostných studentů, jako je nemožně zlý suplující učitel. (tribican)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (133)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci animák z dielne Netflixu, čo sa až veriť nechce. Zábava aj pre malých aj pre veľkých, pozerali sme s dcérkou a páčilo sa to od prvej minúty obom. Odporúčam, ďaleko lepšie ako posledná kinoprodukcia od Disney prípadne noname spoločností s výnimkou Pixaru, ktoré je stále samozrejme dokonalý. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nečekaně výborné pomrknutí na to, že každý ve svém životě potřebuje svého Lea. Až na ne vždy zrovna sedící zpívané pasáže velká zábava pro celou rodinu, kde si svůj humor, ale i ponaučení najde naprosto každý. Sandler mi ukázal už u prvních dílů Hotelu Transylvánie, že tahle odnož mu jde a budu u toho, když se zase rozhodně raději pro animák, než hraný film. [viděno na Netflixu 13.12.2023] ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Raději jsem neměla velká očekávání, protože kombinace Sandler, co frká filmy jak na běžícím pásu a Netflix, který natočí téměř cokoliv, aby měl obsah, jsou poměrně vražedná kombinace. Leo je však překvapivě fajn. Jak do příběhu, tak do hlavních postav. Není to asi animák, na který bych se podívala s chutí několikrát do roka, ale rozhodně má něco do sebe. Film není povrchní, uřvaný a najdou se v něm originální nápady. Příjemný průměr. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý animák o 74-ročnom jašterovi Leovi, ktorý zistil, že jaštery sa dožívajú len 75 rokov. A tak sa teda snaží na sklonku svojho života pomôcť žiakom v triede nájsť sebavedomie a dostať sa z rôznych úzkostných stavov. Takže tematický celkom originálne a treba uznať, že aj aktuálne. Až na niektoré absurdity (chlapec s dronom) to bolo celkom vydarené a aj po scenáristickej stránke sa mi to pozdávalo. Malo to fajn posolstvo, milý dôvtip, a aj postavy sa mi páčili (teda samozrejme, najmä Leo a Squirtle). Takže 4* ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Animovaný, komediální muzikál z dílny Adama Sandlera o mluvící ješterce? Ano a nejen, že se jedná o to nejlepší co nám Sandler za posledních x let nabídnul, on to je celkově jeden z nejzábavnějších animáků nejen roku 2023. Svižný, nápaditý animák, který dobře vypadá, má životní moudra i ponaučení a je vtipný. Ke konci trochu padá řetěz a nastupuje povinný sentiment, ale jako celek naprostá paráda, drtící vše od Disneyho i Pixaru za poslední léta. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama