Reklama

Reklama

Insidious: Červené dveře

  • USA Insidious: The Red Door (více)
Trailer 1

Aby rodina jednou pro vždy skoncovala se svými démony, musí se Josh (Patrick Wilson) a vysokoškolák Dalton (Ty Simpkins) vydat dál než kdy dříve, a čelit temné minulosti své rodiny a zároveň novým, ještě děsivějším hrůzám ukrytými za červenými dveřmi. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (211)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Poněkud vyčichlé pokračování kdysi vcelku vydařených duchařin. Wilson je pořád sympaťák, Byrne je pořád osudová kráska, ale co je to platné, když jejich nejstarší syn je nekňubovitý ocas, jeho spolubydlící na koleji teatrálně žoviální trapačka a celý film je především právě o těchhle dvou klaunech. Stupeň horrorovosti je pak jen lehce nad bodem absolutní nuly, zápletka nezajímavá, děj nudný (z poloviny se řeší obligátní "vztahy"), takže se z téhle očekávanosti stala při jejím sledování otravnost a já ji zklamaně dokoukal jen z nostalgie a jakési falešné divácké povinnosti. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ďalšie pokračovanie tejto série nadväzuje aj trochu, ale iba trochu, klesajúcou kvalitou na predchádzajúce epizódy, poteší trochu zmenené prostredie, nemôže chýbať korektná vsuvka na úvod pobytu na vysokej školy aby tie už beztak tupé mozočky boli vytreté ešte trochu viacej, zlý vzťah medzi bielym otcom a bielym synom to nesmie chýbať už v žiadnej sračke natočenej po roku 2019 aby sa to, ako už tomu býva, všetko dobre skončilo. A ak by sa táto séria skončila úplne asi nikto by jej to nemal za zlé, skončila by aspoň dôstojne. ()

Reklama

stitch7 

všechny recenze uživatele

/// Jak tvrdím, že trojka a čtyřka jsou vlastně zbytečné filmy (byť celkem ucházející), tak pětka už vážně vůbec vzniknout nemusela. A to to vůbec do zhruba poloviny nevypadá špatně, první lekačku bych dokonce ocenil jako luxusní. Jenomže od astrální návštěvy kappa tau se snímek začne úplně sypat kvůli naprosto nahodilému chování postav a slabým dialogům. Je tu strašně moc situací, u kterých si člověk říká "proč? Co to má znamenat?" Pak se teda snímek odbelhá do totálně pitomýho finále, ve kterým se skoro nic nestane. Šroubování na jedničku a dvojku bylo strašně na sílu a zbytečné. A kvůli jinému režisérovi (i když je to i herec) má film jinou náladu (a především pravidla cestování) než ostatní. Camea Elize a lovců duchů mi dala "no my potřebujeme natočit ten film tenhleten týden, takže jestli nemůžete přijít tak budete jenom na YouTube." Maminka asi nechtěla být ve filmu vůbec, tak ji zabili. A jak moc definitivní pětka je? No, vzhledem k tomu, že uzavřená už byla i dvojka, nevidím důvod, proč by neměl Blumhouse za pár let franšízu zase vyšťavit, když tohle nebude úplný propadák. Potitulková scéna to naznačuje dost okatě. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MÁM POCIT, ŽE SE K MĚČEMU BLÍŽÍM. NEBO SE NĚCO BLÍŽÍ KE MNĚ…“ Nejhorší je, že po ¾ hodině zjišťuju, že mě to vůbec nebaví! Snažej se vyprávět příběh, kterej je spíš než strašidelnej, votravnej. A zajímavejch je tak posledních 15 minut. /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jedná se o režijní debut Patricka Wilsona. 2.) Jde o přímé pokračování filmu INSIDOUS: CHAPTER 2. (a pátý díl této franšízy).  3.) Thx za titule "Piorun". ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tahle série se vyčerpala  už druhým dílem tam to taky pokud se nepletu zapíchla i nejlepší postava série Lin Shaye (zde má tak 2 minuty)  a pak už dostávala jen mini role. Z třetího dílu si nepamatuji nic a z čtvrtého jen záblesky a i na tohle brzo zapomenu.  Dalton z jedničky a dvojky (byl to ten co byl v kómatu pro ty co to neviděly) nastupuje na výšku rodiče se mu rozvádějí a jeho babička zemřela do toho má problémy s otcem jelikož si nerozumí a jak on tak otec něco vidí a nemůžou si vzpomenout na co. Lekačky jsou nudné a nemají čím zaujmout navíc Daltonův otec je idiot jelikož nemá hned dvakrát žádné prostorové vidění je zde i jedna zvracející scéna co zde nedává ani smysl a je spíše k smíchu. Daltonova linka je zajímavá jeho otce je naopak nudná chtěl jsem vidět horor ne starosti otce s  synem. Konec to opět zachraňuje , ale tu nudu nevyváží a potitulkovka vyloženě nasere. 40 procent ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Trailer hovorí „o 10 rokov neskôr“, no vo filme je napísané „o 9 rokov neskôr“. (Arsenal83)
  • Natáčanie sa uskutočnilo v auguste 2022 v miestach Morris County a Madison v okolí New Jersey City. (Arsenal83)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (griph)

Související novinky

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

27.06.2023

Drazí filmoví fanoušci, rádi bychom vás pozvali na již 12. ročník Filmového víkendu ČSFD, který se letos uskuteční od pátku do neděle 4. - 6. srpna na už tradiční lokaci čerstvě zrekonstruovaného… (více)

Reklama

Reklama