Reklama

Reklama

Když Batman (Adam West) a Robin (Burt Ward) dostanou zprávu, že se komodor Schmidlapp (Reginald Denny) ocitl na palubě své jachty v nebezpečí, ihned se vydávají na záchrannou misi. Netuší, že je to dokonalá léčka zosnovaná čtveřicí nejmocnějších padouchů všech dob, jež touží po konečné porážce slavné dvojice! Zloduchové jsou vyzbrojeni vynálezem, který dokáže člověka vysušit na prášek, a chystají se ovládnout svět! Využije dvojice v pláštích svou nespornou odvahu a dokonalý arzenál technických vymožeností, aby Kočičí ženu (Lee Meriwether) zbavila drápků, zmrazila Tučňáka (Burgess Meredith), trumfl a Jokera (Cesar Romero) a zmátla Hádankáře (Frank Gorshin) dřív, než bude pozdě? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (160)

Janega 

všechny recenze uživatele

My, čo sme vyrastali na Burtonovkách a Nolanovkách berieme tento film s véééééééľkym nadhľadom, lebo inak pre tento Batfilm (alebo skôr Badfilm?) ani neexistuje dostačujúce hodnotenie. Pozeráme sa na to ako na nešťastnú paródiu, no až mám zimomriavky, keď´si pomyslím, že toto mohli v tom čase brať aj vážne, keďže nemali možnosť porovnáť s inými filmami o Batmanovi. Tomuto filmu nič nie je (ako hovorí Robin) "sväté". ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Podej mi sprej na odpuzování žraloků! To bylo od toho delfína šlechetné, že narazil do toho posledního torpéda a zachránil nám život. Co je s krocanem, když letí břichem na horu? Je přežranej.. Je to žluté a píše to, co je to? Banánová propiska. Jsou dny, kdy se prostě bomby nezbavíš :D Nejlepší Batman!!! [1. PFF NovoButovická Be(´)čka] ()

Reklama

Lukin413 

všechny recenze uživatele

Šílené. Tento film se hodí na jakoukoliv párty pro picí hru. Pravidla: 1) Když někdo řekne bat, všichni pijou. 2) Když řekne Robin "Holly ..." všichni pijou. 3) Když Batman vyluští hádanku, kterou předtím nikdo z hrajících nevyluští, všichni dopíjí svůj drink. Kdo přežije prvních 20 minut, vyhrává pobyt na záchytce. ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Tento film je tak ulítlý, že si budete připadat jako po požití LSD :-)) Tenhle film jsem měl kdysi na vhs a když jsem ho nedávno znovu viděl, tak se mi z očí hrnuly slzy a bránice se mohla protrhnout, naprosto dokonalá komedie, či spíš parodie, ve které nechybí extravagantní kostýmy, batmanův sidekick Robin, batmobil, batlano a ostatně bat všechno a jako třešnička na dortu vynález, který vysuší člověka na hromádku barevného prášku. Film je doslova našlapaný všemožnými gagy aneb '' jsou dny, kdy se člověk bomby nezbaví''. Pro mě jasných 5 * ()

Tristaver 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto po padesáti letech... Tak mě napadá, jak trapně musí být Schumacherovi, když s digitálními triky devadesátých let natočí dvě sračky, zatímco Martinson a West dokázali v roce 1966 natočit sice absurdně bláznivou, leč od začátku do konce zábavnou jízdu s oplácaným Batmanem v pyžamu a náboženským skautem Robinem. Tenhle Batman se bere vážně jen z malé části, přesto není vyloženou parodií. Funguje to jako komedie, v žádném případě nejde o žádný akční film. Věřím, že s THC v těle si to člověk musí setsakramentsky užít. Ale já si to užil i bez něj. Ono totiž člověk nevidí Batmana každý den, jak pět minut pobíhá po přístavu s bombou v ruce, hledajíc, kam ji hodit. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (38)

  • Prvý a zároveň najkratší celovečerný film o netopierom hrdinovi čerpal inšpiráciu zo seriálu Batman (1966). Až na Juliu Newmar, predstaviteľku Catwomen, ktorá nevedela, že vzniká celovečerná verzia a mala zmluvu na inom projekte, sa z neho vo filme objavila väčšina hercov. (jedenzdvoch)
  • Batboat do filmu postavila firma Glastron. Tvůrci jim za to museli slíbit, že světová premiéra filmu bude v texasském Austinu, kde se nachází ředitelství Glastronu. (Caelos)
  • Vozidlo, které Bruce Wayne (Adam West) řídí, je kabriolet Chrysler Imperial. (Caelos)

Související novinky

Zemřel představitel Batmana Adam West

Zemřel představitel Batmana Adam West

11.06.2017

Pro většinu Čechů je prvním Batmanem Michael Keaton, v Americe ale všichni vyrůstali na seriálu z 60. let, v němž si Bruce Waynea zahrál Adam West. Washingtonský rodák se díky napůl parodické show,… (více)

Reklama

Reklama