Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 16

Recenze (668)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Ultimátní Marvel porno –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ desensitizovaný mišmaš lákadel určených pro komiksové fanoušky, aby po sobě v kině zanechali co nejvíc mokrá sedadla, nacpaný tolika smyslovými stimuly, aby u něj většina diváků zkrátka vypla mozek a jela na vlně přisprostlé zábavy. Jakmile se totiž aspoň na chvíli začnete zamýšlet nad zápletkou, nad motivacemi postav a nad významem jejich přítomnosti v ději, zjistíte, že jsou prakticky nulové. Neberte mě zle, je to asi nejfajnovější díl Deadpoola a na rozdíl od většiny posledních marvelovských filmů, které jsem viděl, tohle byla aspoň opravdu zábava, nicméně zábava mělká, dětinsky jednoduchá, spotřební a ne tak vtipná, jak se pětice scenáristů zřejmě snažila a chtěla, aby byla. PS. Podvratnou poctu 20th Century Fox a neotřelou volbu cameo rolí, když už vždycky musí být, zde trochu cením, ale ukolébat se tím nenechám. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Objektivně za tři, možná ani to ne - ale v kině jsem se často smál jako retardpool (nejen v rámci nakažlivosti) a to se prostě počítá. Ten film určitě není odvážný (všechny fórky na filmová studia atd. jsou ve skutečnosti jen podbízivý kalkul na diváka,  kterého sere aktuální stav MCU) a už vůbec ne chytrý - v podstatě se jede úplně mimo jakékoliv univerzum, chatrný příběh v pozadí je dementní v kontextu i bez něj a jako tématická sranda je to zrádné, protože pokud by z tohohle měla jakákoliv postava přestoupit do dalších filmů franšízy, bylo by to stejné, jako by se v Rambovi objevil někdo ze Žhavých výstřelů (ale v současném MCU by to beztak bylo fuk, protože berlička multiverzum dovoluje kontraproduktivně absolutně vše). Jak už jsem řekl, nakonec to vyhrává prachsprostá sranda, protože hlášky jedou jak sviňa, Reynolds s Jackmanem mají skvělou dikci i nějakou chemii, od začátku do konce se neustále něco praštěného děje a pár momentů je přesně tak cool a funny, jak se od nich očekává. Hnusočoklík cajk. Za krásné letní vymytí mozku děkuju, ale znovu už to vidět nechci. ()

Reklama

Mazarini 

všechny recenze uživatele

Na Deadpoola byste meli jit co nejdrive. Komedie je bohuzel mrtvy zanr diky politicke korektnosti a precitlivelosti twitter aktivistu a nejit na to ted, prijdete o super momenty prekvapeni a vtipky. Cim driv tim lip. Jako film to moc nefunguje ale jako odpocinkova komedie/nejvetsi fan service v historii ano a je skoda o to prijit. Prirovnal bych to k mensimu DLC s vedlejsim ukolem, ktery pobavi, uzijete si ho ale ted byste radeji hlavni linku(ale tu nedostanete) Kdy naposled vysla dobra komedie? TROPIC THUNDER A HANGOVER? Pak dlouho nic. A z "komedii" se stali filmy, kde se nic nedeje ale humor zmizel aby nikoho neurazil. Tady se trochu vraci zpatky a diky za to! PODRUHY to videt nepotrebuji. Jinak je to jak jsem predpokladal. Scenky jak ze SNL nasazeny za sebou. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Epický úvod ! Který se aktuálně stává na internetu velkým hitem. (Nejlepší opening scéna ? Dost možná). Předešlým dvoum filmům, jsem pálil za plný počet, (nejen) díky skvělým hláškám, ale přeci jen od posledního dílu, uteklo 6 let a dnes už mi přišla ta vulgarita a některé vtípky (i tak jsem se občas dost nasmál) až moc dětinské, ale to nic nemění na tom, že Deadpool je a bude u mě tou nejlepší a nejzábavnější postavou z celého universa. Wolverine byl super, fajn camea, scénky s Nicepoolem výborné a spousta krvavých fatalit. Záporačka sice moc nebavila, ale oukey. Top scény  - úvod, bitka v autě, zabití Nicepoola. (Kino Kralupy) ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

To bourání čtvrté stěny mě napotřetí až tak nebralo, ale největším průserem je to, že se věnuje polovina stopáže obkecávání multiverzů marvelovek. A že bych měl hýkat blahem nad hláškami typu "Disney tě donutí hrát Wolverina do devadesáti" ?  00% fanservis. Komu to stačí prosím ... Já bych radši měl pořádný příběh. Koukněte proboha jak vypadá původní X-man trilogie.... ()

Galerie (54)

Zajímavosti (76)

  • V prvom nástrele scény s Happym Hoganom mali byť všetci šiesti pôvodní Avengeri. S Deadpoolom mal prísť aj Peter, ktorý v pozadí jednoducho zdvihol Thorovo kladivo a následne ho položil naspäť. Keď Avengers odmietnu Deadpoola, ten sa pokúsi Mjollnir zdvihnúť sám, ale neuspeje. Následne sa snaží presvedčiť Kapitána Ameriku aby začal nadávať. (Ingtar2)
  • Deadpoolův (Ryan Reynolds) nový kostým má světlejší odstín červené a větší kruhy pod očima než předchozí obleky. Takto vypadal Deadpool v komiksech z 90. let. (Johnny.ARN)

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Reklama

Reklama