Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 23

Recenze (664)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Objektivně za tři, možná ani to ne - ale v kině jsem se často smál jako retardpool (nejen v rámci nakažlivosti) a to se prostě počítá. Ten film určitě není odvážný (všechny fórky na filmová studia atd. jsou ve skutečnosti jen podbízivý kalkul na diváka,  kterého sere aktuální stav MCU) a už vůbec ne chytrý - v podstatě se jede úplně mimo jakékoliv univerzum, chatrný příběh v pozadí je dementní v kontextu i bez něj a jako tématická sranda je to zrádné, protože pokud by z tohohle měla jakákoliv postava přestoupit do dalších filmů franšízy, bylo by to stejné, jako by se v Rambovi objevil někdo ze Žhavých výstřelů (ale v současném MCU by to beztak bylo fuk, protože berlička multiverzum dovoluje kontraproduktivně absolutně vše). Jak už jsem řekl, nakonec to vyhrává prachsprostá sranda, protože hlášky jedou jak sviňa, Reynolds s Jackmanem mají skvělou dikci i nějakou chemii, od začátku do konce se neustále něco praštěného děje a pár momentů je přesně tak cool a funny, jak se od nich očekává. Hnusočoklík cajk. Za krásné letní vymytí mozku děkuju, ale znovu už to vidět nechci. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

O tomhle filmu, respektive celém Marvel Univerzu by se dalo psát týden. Já sem fanoušek první vlny. Tudíž zbožňuju Hulka Edwarda Nortona, prvního Iron Mana atd. Za vrchol považuju první Avengers a maximálně druhého Kapitána Ameriku a pak to šlo všechno jen do prdele. Ryan Reynolds je naprosto dokonalý všude a jeho herectví jsem obdivoval, když většina dnešních Marvel kids ještě visela fotrům v pytlíku. Zbožňuju jeho kadenci hlášek a možná proto mě jako Deadpool nikdy tak nenadchl. Jednička byla fajn, dvojka byla mizerná. Miluju Wolverina a u Logana sem brečel. Naprosto žeru Blejda a Snipes je pro mě hrdina. Možná bych měl bejt ze všeho vyplesklej, ale nejsem. Dostal jsem přesně to, co jsem čekal. Nařachanou a natvrdlou komedii plnou super hlášek a odkazů. Snipesovo cameo mohlo být mnohem výraznější, akce jeden na jednoho je top, v davové akci je to zběsilý a nepřehledný bordel. Nemá to vlastně pořádně hlavu ani patu a záporák je vlastně tragédie. Ano, několikrát sem vyprsknul smíchy, akce v Hondě je naprosto Mega a celé je to takové fajn. Ale pryč je epičnost, pryč jsou silné filmy jako Logan, Avengers 1, Hulk, první díl Xmenů, Blade atd. Díky šukání s časem a multivesmírem to ztratilo svoje jedinečné kouzlo, srdce a osobitost. Je to produkt pro masy. Pro nás starý, co známé tuhle látku od jejího zrození, přes debilní nerdy co si u toho honěj péro až k dementní mládeži co o kvalitním filmu ví naprostý hovno. Produkt, který mě pobavil, rozesmál a jak rychle to v kině uteklo, tak rychle se mi to vykouří z palice a budu si pamatovat tři Reynoldsovi hlášky. Časy, kdy jsem odcházel z kina s otevřenou držkou a naprosto nadšený z Budoucí minulosti, Logana nebo prvních Avengers nehrozí. Chápu všechny, co tomu daly pět a šli na to třikrát, chápu i ty co daly dvě míň a píčujou na to, jak je to tupé a prázdné. Jsem tak někde mezi. Za Blake Lively a bitku v Hondě 7/10. EDIT. Jo, pořád si stojím za tím, že je to jen prdlá komedie, ale proč nakonec 5*? Protože podceňovaný a nedoceněný herec nakonec zachránil celé to naprosto degradované Marvel univerzum. To je ta podstata a pointa. Jak jeden kanadský komik zachránil celé to bořící se impérium. Impérium, které musí angažovat Downeyho juniora do úplně jiné role, aby se pokusili oživit celý ten naprosto zničený kult. Deadpool vs. Wolverin je dobrá komedie, která si objektivně zaslouží 7/10. Ale moje pátá hvězda je za to, jak celý ten křehký a bortící se vesmír zachránil člověk, který učil Mitche, co je kozel, který ohlašoval první oficiální kundu dne, píchal sedmnáctky a byl tím nejchytřejším dítětem s Dawnovým syndromem. Pět hvězd je pro Ryana, který vám byl pro smích a teď vám všem uchcánkům zachránil celej vesmír. Největší pán, borec. Ryan Reynolds ❤️ ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

To bourání čtvrté stěny mě napotřetí až tak nebralo, ale největším průserem je to, že se věnuje polovina stopáže obkecávání multiverzů marvelovek. A že bych měl hýkat blahem nad hláškami typu "Disney tě donutí hrát Wolverina do devadesáti" ?  00% fanservis. Komu to stačí prosím ... Já bych radši měl pořádný příběh. Koukněte proboha jak vypadá původní X-man trilogie.... ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Není to taková šleha, ale vlastně jako je! Dost! Po digi katastrofách Quantumania a MARVELS se tady opatrně našlapuje v nemastných, neslaných lokacích, hlavně aby to nebylo moc CGI. Naštěstí je ten fanservis natolik silný, že to tolik nevadí. Hlášky lítají vzduchem, krev cáka do všech stran a nostalgie po prvních a druhých X-menech je v závěru na 120%. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Mno... já věděl, proč se na to tolik netěšit, když jsem viděl, že to režíruje Shawn Levy. Ten člověk fakt neumí točit nic než navoněnou sterilní nudu. Titulní postavy i Reynoldse s Jackmanem mám hodně rád, camea byla naprosto luxusní (a většina těch nejlepších kupodivu neleaknula ven), ale po příběhové stránce je to zdaleka nejslabší z Deadpoolů. Tohle nebyla "disneyfikace", ale "Levyizace" značky. Ten člověk opět dostal zaručený hit na stříbrném podnose, královský rozpočet, celou paletu oblíbených postav k dispozici, a přesto z toho nedokázal připravit víc než lehce stravitelnou jednohubku. Ano, vydělá to hrozně moc peněz, ale žádná revoluce u Marvelu se opravdu nekoná. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (76)

  • Při projíždění Pustinou si můžeme všimnout havarované verze vesmírného plavidla Benatar, kterou používali Strážci Galaxie ve filmu Avengers: Infinity War (2018). (SpiderBoy)
  • Jay Fear, nevyléčitelně nemocný 45letý fanoušek Wrexham FC (fotbalového klubu, jehož byl Ryan Reynolds v době uvedení filmu spolumajitelem ve Walesu), se s Reynoldsem setkal v dubnu 2023 na ligovém zápase Wrexhamu proti Boreham Woodu díky charitativní organizaci Bucket List Wishes, kterou kontaktovaly zdravotní sestry pečující o pana Feara. Na setkání mu Reynolds věnoval jednu z rukavic ze svého kostýmu Deadpoola a domluvil mu návštěvu natáčení filmu Deadpool & Wolverine v Pinewood Studios. Poté, co pan Fear následující měsíc zemřel, Reynolds mu prostřednictvím sociálních sítí vzdal upřímnou poctu. (Johnny.ARN)

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Reklama

Reklama