Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 23

Recenze (668)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Šílená taškařice, kde toho polovina nedává smysl, ale pár hlášek je skutečně vydařených a návrat starochů vyloženě potěší. Hugh Jackman tak, jak ho máme rádi a překvapivě opět v super fyzické formě. Znovu bych do toho nešel, ale čest Shawnu Levymu za jeho zdravě nekorektní, místy pěkně ujetý rukopis a parádní akci. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Your crazy matches my crazy. Deadpoola mám rád, Wolverina mám ale ještě raději a kdyby před pár lety někdo řekl, že se potkají ve filmu, nevěřil bych. Logan byl poslední kapitola ve všech ohledech a i když jsem jeho kanonickou definitivu nikdy neuznal doslova, nepotřeboval jsem zároveň žádné návraty. Protože lepší to přece už být nemohlo. Mohlo by to být ale jiné. Potřebné události zůstávají ve svých časových linkách a s dalším rozbouráním čtvrté zdi se může stát už úplně cokoli, kdokoli a kdykoli. V polovině scén, hlášek a zvratů jde o bezuzdnou srandu, která úspěšně rozesměje moje třináctileté já k slzám, polovina druhá na mě chrlí odkazy a postavy z filmů, na které dodnes nedám dopustit, ale k obrovskému překvapení i ze směrů, na které už se dávno zapomnělo. A jen tak bokem mě k slzám dojme. Je to pomník jednomu vesmíru a jedné obří značce, je to povinnost pro všechny, kteří znají Loganovu komiksovou historii a nevěřili, že některé jeho tváře kdy na plátně uvidí a je to úžasný film s dechberoucí akcí plnou nápadů a doslovných podpásovek. Pro mě osobně je to ale v neposlední řadě i jeden z vrcholných Jackmanových hereckých výkonů, mnohdy rozehraný mimickými svaly jen tak mimoděk. Přál jsem si zábavný film, dostal jsem zábavu prvotřídní a jen stěží napodobitelnou - a za tu se platí zlatem. ()

Reklama

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Takže tohle má být ten nejočekávanější film roku? Však to bylo úplně ubohý po všech stránkách. Neuvěřitelně trapný humor ze strany Deadpoola. Ty jeho rádoby vtípky. Totální zmatenost. Mraky úplně zbytečného kecání a řešení  absolutních hoven. Děj 0. Akce 0. Strašně chabá a to maximálně trapné a směšné napojování na Avengers. Wolverine, Logan, u mě klesl tak hluboko, že snad přestanu tuhle postavu mít rád. Nic odpornějšího jsem dlouho neviděl. Neuvěřitelný mix na kterém se podíleli snad úplně všichni a úplně tím urazili svoje původní role.  Že je Ryan Reynolds pičus, co se snaží být vtipnej, vím už dlouho. Ale že se téhle šaškárny zúčastnil i Wesley Snipes a Hugh Jackman tak to je pro mě opravdu obrovské, nepopsatelné zklamání. A jestli tohle je opravdu to co dnešní divák chce, tak to už vážně ničemu nerozumím. V tomhle odporným sexistickym bordelu chybel už jen Křemílek a Vochomůrka a ještě Zbyněk Merunka  a Pavel Poulíček. Tohle je úplné dno komiksů. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Soubor vtipů všech kvalit, parodických výlevů, vkusu i nevkusu, minulosti, přítomnosti a budoucnosti, postav mrtvých, zapomenutých nebo odepsaných. To všechno v junkyardu referencí, metafor a easter eggů. A tak sledujeme šílenou sebeparodickou kaši, která je všim a zapomíná přitom bejt hlavně filmem. Dynamika mezi Deadpoolem a Wolverinem téměř neexistuje, režie postrádá nápaditost a scénografie kreativitu, CGI a digitální krev je všude a soundtrack to spíše kurví. Napotřetí to prostě nefunguje, protože se vypustila filmařina. Teď už je to jenom čistě vypočítává, samoúčelná reklamní kampaň pro kina s biblickym úkolem - nechat ožít Marvel. A tak do multiplexů zase přijdou davy uctívačů, sociální sítě budou praskat pod náporem radostnýho hejkání a položí to základ pro budoucí filmovou degeneraci (vaše hodnocení je vrcholem fanouškovskýho pokrytectví). Minimálně do devadesáti! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Epický úvod ! Který se aktuálně stává na internetu velkým hitem. (Nejlepší opening scéna ? Dost možná). Předešlým dvoum filmům, jsem pálil za plný počet, (nejen) díky skvělým hláškám, ale přeci jen od posledního dílu, uteklo 6 let a dnes už mi přišla ta vulgarita a některé vtípky (i tak jsem se občas dost nasmál) až moc dětinské, ale to nic nemění na tom, že Deadpool je a bude u mě tou nejlepší a nejzábavnější postavou z celého universa. Wolverine byl super, fajn camea, scénky s Nicepoolem výborné a spousta krvavých fatalit. Záporačka sice moc nebavila, ale oukey. Top scény  - úvod, bitka v autě, zabití Nicepoola. (Kino Kralupy) ()

Galerie (54)

Zajímavosti (76)

  • Ve filmu X-Men (2000) Wolverine (Hugh Jackman) říká o oblecích týmu: „Vy v nich opravdu chodíte ven?“, na což Cyclops (James Marsden) odpovídá: „Co bys radši? Žluté elasťáky?“ Hraný Wolverine se ve svém charakteristickém žlutém kostýmu objeví až v tomto filmu, 24 let po uvedení prvního filmu o X-Menech. Režisér Shawn Levy řekl: „Stejně jako zbytek světa jsem čekal dvacet let na to, až uvidím Wolverina v celém filmu s Deadpoolem, a nevím, jestli to není naše poslední šance vidět Wolverina na plátně, takže jsem si chtěl dát zatraceně záležet na tom, abychom měli starou žlutou a modrou jen jednou a abychom to udělali správně.“ Hugh Jackman řekl: „Jak to, že jsme to nikdy neudělali? Vypadalo to tak správně, bylo to tak správné. Říkal jsem si: ‚To je on.‘“ (Johnny.ARN)
  • Když si Deadpool (Ryan Reynolds) nasadí Wolverinovi (Hugh Jackman) drápy na ruce, jde o narážku na původní koncept Wolverina, kdy drápy neměly být součástí jeho těla, ale nasazovací rukavice. (spacemaster)

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Reklama

Reklama