Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 15

Recenze (665)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Spása Marvelu se úplně nekoná, vlastně se nekoná ani pořádné pokračování, jaké by si zasloužily oba Deadpoolovy stále skvělé filmy. Trojka je podle mě z velké části vypočítavý marketingový tah (ano, já vím, že filmy se točí proto, aby na ně lidi chodili, ale nemusí to z nich přece tak trčet), jehož děj shrnuje jeho název. Nejde totiž o nic víc než o příležitost vidět Deadpoola a Wolverina řádit. Určitě nečekejte překvapivou zápletku a bohužel ani poctivě napsaný příběh, jaký měl především první Deadpool, kupodivu nečekejte ani tak nápadité akční scény nebo přirozeně působící humor. V Deadpoolovi a Wolverinovi je všeho buď moc, nebo málo. Ryan Reynolds a Hugh Jackman se určitě dobře bavili a dali do toho všechno, čili co se povedlo, povedlo se hlavně díky nim, protože Shawn Levy jim moc nepomohl a ostatní herci a herečky jsou zanedbatelní a baví hlavně svými návraty do rolí. Ne tím, že by něco zábavného udělali. Jinak mě ale budou dlouho strašit například útrpně dlouhé monology šéfa TVA, brzy okoukané zpomalené pózovací nástupy před akcí, celý ten chaos, kterému se někdo rozhodl říkat příběh… Pokud bude mít film úspěch, budu rád a především jeho tahounům to budu přát, ale že se povedl, to o něm říct rozhodně nemůžu. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Zápletku stranou (proto je tak tristně banální), tady nejde o nic jiného než o spojení dvou oblíbených comicsových postav. A i když už začínám být na Reynoldsovo držkování mírně alergický a několik fórů šlo těžce mimo mě, pořád to naštěstí má nasranýho Wolvieho a tunu fantastických cameí. Jinak jsme se také přesvědčili, že Levymu moc nejde akce, a je suverénně nejnudnější z celé trilogie. 7/10. [CineStar Anděl] ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Všem, kterým Marvel něco říká, muselo být jasné, že tady se budou lámat ledy. Buď Marvel přežije a nebo jeho slávu vezme závan minulosti. Jenže vzít Deadpoola, Wolverina a vrazit je do jednoho filmu je až moc velká sázka na jistotu. Kór, když Hugh Jackman se před lety nechal slyšet, že jeho role Logana skončila filmem se stejným názvem. Tady by to scénáristé museli hodně posrat, aby z toho byl debakl a to se samozřejmě nestalo. Naopak. Hned v první scéně Vás tu všichni přesvědčí, že tohle mělo smysl natočit. Je to až moc upřímné, až moc to kriticky reaguje na současnou dobu a postavení Marvelu v Hollywoodu a samozřejmě musíte mít nakoukáno, abyste si to patřičně užili. Jenže světe div se, ono to prostě funguje. Ryan Reynolds tu rozjíždí svůj hulvátskej humor, je sprostej jak dlaždič a vy mu to žerete i s navijákem. Hugh Jackman tu pro změnu působí značně rozervaně, což mu k postavě Logana totálně sedí a tak můžu upřímně říct, že tady to Marvel vyhrál na celé čáře. Kevin Feige se nepřímo omluvil za poslední dvě – tři léta…a co teď? ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Objektivně za tři, možná ani to ne - ale v kině jsem se často smál jako retardpool (nejen v rámci nakažlivosti) a to se prostě počítá. Ten film určitě není odvážný (všechny fórky na filmová studia atd. jsou ve skutečnosti jen podbízivý kalkul na diváka,  kterého sere aktuální stav MCU) a už vůbec ne chytrý - v podstatě se jede úplně mimo jakékoliv univerzum, chatrný příběh v pozadí je dementní v kontextu i bez něj a jako tématická sranda je to zrádné, protože pokud by z tohohle měla jakákoliv postava přestoupit do dalších filmů franšízy, bylo by to stejné, jako by se v Rambovi objevil někdo ze Žhavých výstřelů (ale v současném MCU by to beztak bylo fuk, protože berlička multiverzum dovoluje kontraproduktivně absolutně vše). Jak už jsem řekl, nakonec to vyhrává prachsprostá sranda, protože hlášky jedou jak sviňa, Reynolds s Jackmanem mají skvělou dikci i nějakou chemii, od začátku do konce se neustále něco praštěného děje a pár momentů je přesně tak cool a funny, jak se od nich očekává. Hnusočoklík cajk. Za krásné letní vymytí mozku děkuju, ale znovu už to vidět nechci. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

To bourání čtvrté stěny mě napotřetí až tak nebralo, ale největším průserem je to, že se věnuje polovina stopáže obkecávání multiverzů marvelovek. A že bych měl hýkat blahem nad hláškami typu "Disney tě donutí hrát Wolverina do devadesáti" ?  00% fanservis. Komu to stačí prosím ... Já bych radši měl pořádný příběh. Koukněte proboha jak vypadá původní X-man trilogie.... ()

Galerie (54)

Zajímavosti (76)

  • Získat práva k písni „Like a Prayer“ od Madonny, která hraje v první plnohodnotném traileru na film, nebylo vůbec snadné. Madonna práva k této písni moc často neposkytuje, a tak museli Ryan Reynolds (Deadpool) a Shawn Levy osobně za zpěvačkou dojet a ukázat ji, pro jaké účely písni použijí a proč. Tvůrcům nakonec pomohlo, že syn Madonny je velkým fanouškem Deadpoola. (NiWi)

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Reklama

Reklama