Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 14

Recenze (664)

POMO 

všechny recenze uživatele

Oživení nadšení z toho nejlepšího, co jsme u marvelovek a x-menovek zažili. Nerdovsky vymazlené leporelo skečů, nařachané odkazy nejenom na postavy a vztahy komiksových světů, ale i na zákulisí hollywoodských studií, které se nebojí být upřímné a dělat si srandu samo ze sebe. Skvělé vytěžení buddy potenciálu mezi vážným Wolverinem a komickým Deadpoolem, na kterého hláškování by si Ryan Reynolds mohl nechat napsat patent. Zajímavá a mocná záporačka, překvapivé výskyty starých postav. Hugh Jackman hraje jako o život a vůbec všichni si na tom dali záležet, jakoby šlo o záchranu fenoménu. Což taky šlo. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Maximum Deadpool aneb trapněji a infantilněji už to nejde. Totální brainwash smyslů, jehož nefunkčně generický scénář naštěstí zachraňuje odvázaná metarovina a smrtící kadence přihlouplých vtipů, jinak se o žádný zásadní milník v dlouhé historii Marvel Studios nejedná. Spíše o jednoduchou definici guilty pleasure zábavy, která ukazuje dosluhující žánr komiksového filmu v podobě (sebereferenční cringefest), v jaké má dnes ještě šanci přežít. Pobavil jsem se a nic navíc. 7/10 ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $200miliónov║ Tržby USA $621,954,035║ Tržby Celosvetovo $1,305,796,712▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Tak Shawn Levy túto komiksovú nálož neustál. Zas potvrdil, že je skôr priemerný režisér bez väčšieho talentu sa predať a zábavnosť zvláda tak na pól plynu. Vo výsledku to bolo až príliš veľké sústo na neho. Jednoznačná samoúčelná paródia, kde úlety pobavia ale niektoré úseky aj razantne brzdia. Jackman si to kradol viac pre seba než Reynolds. Záporáčka len taká šedá nevýrazná myška. Vidieť že Marvel kĺže po hrane, toto malo byť pre nich vzkriesenie ale je len čiastočné.  /videl v kine 2x: 70%/ ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Soubor vtipů všech kvalit, parodických výlevů, vkusu i nevkusu, minulosti, přítomnosti a budoucnosti, postav mrtvých, zapomenutých nebo odepsaných. To všechno v junkyardu referencí, metafor a easter eggů. A tak sledujeme šílenou sebeparodickou kaši, která je všim a zapomíná přitom bejt hlavně filmem. Dynamika mezi Deadpoolem a Wolverinem téměř neexistuje, režie postrádá nápaditost a scénografie kreativitu, CGI a digitální krev je všude a soundtrack to spíše kurví. Napotřetí to prostě nefunguje, protože se vypustila filmařina. Teď už je to jenom čistě vypočítává, samoúčelná reklamní kampaň pro kina s biblickym úkolem - nechat ožít Marvel. A tak do multiplexů zase přijdou davy uctívačů, sociální sítě budou praskat pod náporem radostnýho hejkání a položí to základ pro budoucí filmovou degeneraci (vaše hodnocení je vrcholem fanouškovskýho pokrytectví). Minimálně do devadesáti! ()

fuxoft 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je to pořád Deadpool, ale je na něm patrná jistá "disneyifikace". Místo rebelského punku je to hráno více na jistotu a je to ještě více "fanservice". Do té míry, že pokud dobře neznáte celý Marvel vesmír (včetně seriálů), dost často se nebudete chytat, v čem má vlastně být ten humor. Akční scény slabší než v obou předchozích dílech. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (76)

  • Získat práva k písni „Like a Prayer“ od Madonny, která hraje v první plnohodnotném traileru na film, nebylo vůbec snadné. Madonna práva k této písni moc často neposkytuje, a tak museli Ryan Reynolds (Deadpool) a Shawn Levy osobně za zpěvačkou dojet a ukázat ji, pro jaké účely písni použijí a proč. Tvůrcům nakonec pomohlo, že syn Madonny je velkým fanouškem Deadpoola. (NiWi)
  • Souboj s Deadpoolovými (Ryan Reynolds) varianty se odehrává ve stejném městě, jako děj filmu Free Guy (2021), kde si Ryan Reynolds také zahrál hlavní roli. (NiaWolf)

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Reklama

Reklama