Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 6

Recenze (664)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Trojka Deadpoola se předem pasovala na spasitele MCU a… vlastně tenhle slib splnila? Ne, nečekejte velkolepou blockbusterovou událost ve stylu Avengers 3 a 4, pořád jde o celkem komorní akčňák se spoustou vtipkování. Mnohem důležitější ale je, že po pěti letech dostáváme komiksárnu, která perfektně ví, pro koho je a co chce nabídnout. Ryan Reynolds se vrací s trefným fackováním Marvelu, které zvládá vybalancovat smysluplná camea, říznou akci a nekonečný vodopád Deadpoolových průpovídek. S příběhem a padouchy to bohužel (jak je často zvykem) moc zázračné není. Ty nejdůležitější věci ale skvěle šlapou a všichni by měli opouštět kino s pocitem, že tu zase jednou máme fajn marvelovku, která si vytyčila rozumné ambice a zvládla naplnit divácká očekávání. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Přijít s nečím originálním v rámci Deadpool univerza (ano, beru ho i přes čím dál větší provázanost jako samostatný svět) už je sakra oříšek a tvůrci crossoveru s povadlým Wůlverínem to evidentně vědí a ani to neskrývají. Deadpool & Wolverine ZDAŘILE recykluje nápady z jiných více i méně úspěšných značek, či dokonce opráší pár zapadlých devadesátkových klenotů (nebudu spoilerovat) a věřím, že tohle "vykrádání" by jen tak někomu jinému neprošlo - takže v tomhle ohledu smekám. Pro mě osobně je to Levyho nejlepší film od Ocelové pěsti a klasická Deadpoolovská popkornovka, na kterou se vyplatí do kina zajít, i když vás ze sedačky po prvních dvou dílech pravděpodobně nevystřelí. Pořád je to ale ten unikátní Reynoldsův rukopis, který se nebojí dělat humor na vlastní účet a už vůbec ne na vrub studia (RIP FOX). Nejvíc si film užijí klasicky největší fandové, kteří mají trošku větší povědomí okolo dění ve světě filmu, ale věřím, že bavit se budou i ti, kteří všechny narážky a rýpnutí, kterých tam je opět nespočet, nepochopí (já všechno napoprvé taky určitě nechytil) - 75%. ()

Reklama

fuxoft 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je to pořád Deadpool, ale je na něm patrná jistá "disneyifikace". Místo rebelského punku je to hráno více na jistotu a je to ještě více "fanservice". Do té míry, že pokud dobře neznáte celý Marvel vesmír (včetně seriálů), dost často se nebudete chytat, v čem má vlastně být ten humor. Akční scény slabší než v obou předchozích dílech. ()

Mazarini 

všechny recenze uživatele

Na Deadpoola byste meli jit co nejdrive. Komedie je bohuzel mrtvy zanr diky politicke korektnosti a precitlivelosti twitter aktivistu a nejit na to ted, prijdete o super momenty prekvapeni a vtipky. Cim driv tim lip. Jako film to moc nefunguje ale jako odpocinkova komedie/nejvetsi fan service v historii ano a je skoda o to prijit. Prirovnal bych to k mensimu DLC s vedlejsim ukolem, ktery pobavi, uzijete si ho ale ted byste radeji hlavni linku(ale tu nedostanete) Kdy naposled vysla dobra komedie? TROPIC THUNDER A HANGOVER? Pak dlouho nic. A z "komedii" se stali filmy, kde se nic nedeje ale humor zmizel aby nikoho neurazil. Tady se trochu vraci zpatky a diky za to! PODRUHY to videt nepotrebuji. Jinak je to jak jsem predpokladal. Scenky jak ze SNL nasazeny za sebou. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Oživení nadšení z toho nejlepšího, co jsme u marvelovek a x-menovek zažili. Nerdovsky vymazlené leporelo skečů, nařachané odkazy nejenom na postavy a vztahy komiksových světů, ale i na zákulisí hollywoodských studií, které se nebojí být upřímné a dělat si srandu samo ze sebe. Skvělé vytěžení buddy potenciálu mezi vážným Wolverinem a komickým Deadpoolem, na kterého hláškování by si Ryan Reynolds mohl nechat napsat patent. Zajímavá a mocná záporačka, překvapivé výskyty starých postav. Hugh Jackman hraje jako o život a vůbec všichni si na tom dali záležet, jakoby šlo o záchranu fenoménu. Což taky šlo. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (76)

  • Ve skrýši odboje proti Cassandře (Emma Corrin) se Deadpool (Ryan Reynolds) dozví, že Daredevil v Prázdnotě umřel a popřeje Elektře (Jennifer Garner) upřímnou soustrast, která na to prohlásí, že je v pořádku. Jde o narážku na Daredevila hraného Benem Affleckem, který byl ženatý s Jennifer Garner, ale rozvedli se v roce 2018. (spacemaster)
  • V úvodním logu Marvel Studios se již tradičně objevují nové záběry. Tentokrát se jedná o záběry z finále filmu Deadpool (2016) na vrakovišti a z Marvels (2023). (NiWi)
  • Kevin Feige pracoval jako pomocný producent na filmu X-Men (2000) a byl přítomen původnímu konkurzu Hugha Jackmana na Wolverina. Feige řekl: „Pro Jackmana, pro mě a myslím, že i pro všechny fanoušky Marvelu, je neuvěřitelné, co se za 23 let stalo... to, že se Hugh vrátil, je neuvěřitelné. Pro mě osobně je to místo, kde jsem začínal. Byl to jeho první konkurz na natáčení a on přiletěl do Toronta na čtení s Annou Paquin. Vzpomínám si, jak jsem na jeho konkurzu seděl za kamerou... Je to velmi uzavřený kruh, když se vrací v tomto novém filmu Deadpool.“ (Johnny.ARN)

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Reklama

Reklama