Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 14

Recenze (663)

Botič 

všechny recenze uživatele

Není to taková šleha, ale vlastně jako je! Dost! Po digi katastrofách Quantumania a MARVELS se tady opatrně našlapuje v nemastných, neslaných lokacích, hlavně aby to nebylo moc CGI. Naštěstí je ten fanservis natolik silný, že to tolik nevadí. Hlášky lítají vzduchem, krev cáka do všech stran a nostalgie po prvních a druhých X-menech je v závěru na 120%. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se poprvé poctít svojí váženou návštěvou filmový víkend ČSFD, tudíž jsem na film nezašel do 4DX kina mnohem dřív, ale svoji premiéru jsem si odbyl na těch kurevsky tvrdých a nepohodlných sedačkách v jinak nádherném letním kině na nádherném místě. 4DX efekty si tak každý divák nedobrovolně vytvářel sám neustálým mrvením se na sedadlech v naději, že najde nějakou bezbolestnou polohu. A teď k filmu samotnému. Znovu se ukázalo, že světu filmu vládnou peníze. V tomto případě je nutno říct, že je tomu naštěstí. Po extrémně sračkoidních feministických LGBTQ a negro friendly hovnech zaznamenali producenti masivní propad akcií a zřejmě konečně dali hlavy dohromady a uvědomili si, že je třeba změnit směr, kterým se budou jejich další filmy ubírat jinak už nebude kde brát peníze na drogy. Ve své otravné propagandě otočili o 180 stupňů a vytvořili tohle černohumorné a extrémně vtipné mega dílo, u kterého se takřa nepřetržitě chlámalo celé kino. Z neustálého blbečkovského úsměvu mě po skončení bolela čelist. Film doporučuji všem, kteří už navždy zanevřeli na Marvel či Disney. Tohle je obrovský restart značky a poučení se ze všeho, co se doteď dělalo blbě. Jedna hláška střídá další. Na každém kroku je narážka na různé filmy, osoby či studia. Na akci se moc hezky dívá a bitka s ostatními Deadpooly měla moc hezkou choreografii a odehrála se takřka bez střihů. Mistrovské veledílo, které však na filmovém víkendu nasadilo hned v úvodu laťku do nedosažitelné výšky, které už se žádnému z dalších filmů nepodařilo ani přiblížit. [90 %] ()

Reklama

fuxoft 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je to pořád Deadpool, ale je na něm patrná jistá "disneyifikace". Místo rebelského punku je to hráno více na jistotu a je to ještě více "fanservice". Do té míry, že pokud dobře neznáte celý Marvel vesmír (včetně seriálů), dost často se nebudete chytat, v čem má vlastně být ten humor. Akční scény slabší než v obou předchozích dílech. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Asi bych se měl stydět, ale tohle fakt není film pro mě, neměl jsem na něj chodit do kina a už nikdy nechci vidět nic z tohoto kolovrátkového universa. Režie příšerná, herecké výkony - huh?, spousta strašínkymockyftinoučkých narážek pro náctileté publikum k popukání, prostě jsem se vypravil do bijáku a zůstal sedět s otevřenou hubou, co se to odehrává přede mnou. Ale tak 1* za to, že to bylo barevný a hejbalo se to. Jinak naprostý nezájem... příště půjde sledovat ryby - přes metr tlustej led. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Neurazilo ma to, ale okrem skvelého soundtracku vo filme nič skutočne osviežujúce nie je. Hej, cameo role hahaha, hihih, fan service tu, fan service tam, ojojoj a ešte búranie štvrtej steny a odkazy na iné filmy! Wow! Nuž, problém je, že tento typ povrchnej post-moderny/paródie ma prestal baviť ešte v puberte (čo je asi fajn, keďže podobne ako predošlé dva filmy, aj tu sú cieľovka násťročné deti a to bez akejkoľvek urážky). Kľúčový problém Deadpool/Wolverine je, že okrem toho tu nič iné nie je, lebo popri vymýšľaní kostrbatej zápletky na spojenie všetkých tých postáv v jednom filme nezostal žiaden priestor na niečo ľudské, čo by to všetko spájalo do skutočne koherentného celku. 5/10 ()

Galerie (54)

Zajímavosti (76)

  • Ve filmu zaznělo slovo „f*ck“ 118x. (griph)
  • Souboj s Deadpoolovými (Ryan Reynolds) varianty se odehrává ve stejném městě, jako děj filmu Free Guy (2021), kde si Ryan Reynolds také zahrál hlavní roli. (NiaWolf)
  • Gambit (Channing Tatum) řekl, že si připadá jako by se ve Voidu (Prázdnotě) narodil. Tím naráží na to, že to je jediný herec, který svou postavu nehrál v žádném předchozím filmu. Tatum měl hrát postavu Gambita v jeho sólovém filmu, který byl zrušen. (Knowho)

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Reklama

Reklama