Reklama

Reklama

Skřet 2

(festivalový název)
  • USA Troll 2 (více)

Obsahy(1)

Malý Joshua zná od svého dědečka příběhy o goblinech a o tom jak jsou nebezpeční. Díky tomu má i zlé sny, které se začnou měnit i v boj o život. (Chupacabre)

Recenze (58)

TICHOPAN 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem "jen" ukázky ale nejsem si jist jak bych psychicky zvládl celý film bez následků (po zkušenostech s tureckými díly dostávám zvláštní tik vždy když slyším turečtinu) zůstal jsem jen u těch ukázek.Ostatně i to mi stačilo. Roztomilá jarní scéna - jakémusi pobledlému chlapci z prstíků raší větévky a cosi s ksichtíkem připomínajícím rozšláplé rajče požírá nějakou nebohou, špenátozní zemdleninku..nene....nechci riskovat ztropení další nechutné scény v křečích a nechci trpět samomluvou. Podobné snímky by se dali úspěšně použít jako druh psychické zbraně. ()

G04T 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se hodně těšil. Věděl jsem do čeho jdu, a věděl jsem, že mě to bude bavit. Upřímně nechápu, jak tady někteří píšou, že je to nejhorší film všech dob. Jako je pravda, že je to docela píčovina, ale je to zábavná píčovina. Masky jsou náhodou taky dobrý. Byly i pasáže, kde jsem se nudil a kde jsem moc nevnímal, ale to se pak zas narovnalo. Kdyby to bylo víc do hororu, byl bych spokojenější. Jednička je ale určitě lepší, ačkoli todle taky stojí za zhlédnutí. Je bohužel fakt, že herci hrajou fakt příšerně a nejradši bych všechny herce z tohodle filmu zplynoval, hlavně tu královnu. Ty vole ta herečka byla příšerná 🤣🤣. Jenom bych upozornil, že todle nemá s filmem z roku 1986 nic společnýho. Ale co taky čekat od lidí na ČSFD... Slabý 4 hvězdy. ()

Reklama

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Což o to, několik momentů, kdy se vykulení lidičkové mění na keřík a posléze zelený sliz působí legračně, jenže to je jen výběr několika vteřin z celého filmu. Zbytek je skutečně to nejhlubší odpadní dno, vlastně bych snad mohl i prohlásit, že Troll 2 je nejhorší film, jaký jsem kdy viděl! :) Opravdu všechno je neskutečně stupidní, postavy jsou retardované, herci v podstatě taky. Demence z tohoto filmu jen číší, od debilní zápletky, obrovského zklamání v jejím vyvrcholení a ta neschopná režie! Tempo, budování atmosféry, mno škoda slov... Ale i něco takového je fajn jednou za pár let vidět :) 0/10 ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Opravdu je to jeden z nejhorších filmů všech dob. O tom bych asi nepochyboval. Nicméně, když víte, jak špatné to bude a do toho s tím jdete, tak je to velmi zábavný kousek. Ty postavy jsou parádní! Herci, jak to přehrávají nebo neopak vůbec nehrají. Dialogy o ničem, které nedávají sem tam ani smysl. Kámen ze Stonehange. Chlapeček, jak z reklamy na kečup. Vyšinutá a sjetá královmna goblinů. Co se stalo s chlapcem pod popkornem netuším. Zkrátka, když sem přidáte vedle fanty a hororu ještě komedii, tak se musí najít spousta lidí, co tuhle sra*ku ocení. Dal bych i více, ale bojím se, že film byl myšlen snad i vážně, takže proto zůstanu u 3*. ()

Tormentor665 

všechny recenze uživatele

Nikdy prostě nepochopím, jak tohle mohlo vzniknout. Tedy jak pekelné kocoviny (nebo drogy???) musely postihnout ty herce, aby se nesmáli svým vlastním "výkonům". Hned po Atomovém gymnázium 2 to musím označit za nejvtipnější blbost, co jsem kdy viděl, nechává to za sebou i takové pecky, jako Turecké Hvězdné války nebo Vražedné Sushi. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (11)

  • Mezi filmaři a herci stála během natáčení jazyková bariéra. Fragasso se s herci domlouval zvláštní směsí angličtiny a italštiny a v tomto pidginu byl napsán i scénář. Herci později vzpomínali na to, že se k nim scénář dostával scénu po scéně a že mu nerozuměli. Někteří se nabídli, že své repliky vylepší, aby nezněly tak nesmyslně, což ale režisér odmítl. Fragasso později označil herce za "psy" a jejich historky o scénáři za nepravdivé. (L_O_U_S)
  • Ve scéně, kdy se zastaví čas, se postavy nejenže viditelně pohybují, ale celé zastavení navíc netrvá avizovaných 30 vteřin, nýbrž více jak minutu. (L_O_U_S)
  • Když se v jedné scéně mění dívka ve sliz, je vidět díra v podlaze, ve které leží. (moukey)

Reklama

Reklama