Reklama

Reklama

Skřet 2

(festivalový název)
  • USA Troll 2 (více)

Obsahy(1)

Malý Joshua zná od svého dědečka příběhy o goblinech a o tom jak jsou nebezpeční. Díky tomu má i zlé sny, které se začnou měnit i v boj o život. (Chupacabre)

Recenze (58)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Opravdu je to jeden z nejhorších filmů všech dob. O tom bych asi nepochyboval. Nicméně, když víte, jak špatné to bude a do toho s tím jdete, tak je to velmi zábavný kousek. Ty postavy jsou parádní! Herci, jak to přehrávají nebo neopak vůbec nehrají. Dialogy o ničem, které nedávají sem tam ani smysl. Kámen ze Stonehange. Chlapeček, jak z reklamy na kečup. Vyšinutá a sjetá královmna goblinů. Co se stalo s chlapcem pod popkornem netuším. Zkrátka, když sem přidáte vedle fanty a hororu ještě komedii, tak se musí najít spousta lidí, co tuhle sra*ku ocení. Dal bych i více, ale bojím se, že film byl myšlen snad i vážně, takže proto zůstanu u 3*. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a máme zde další pokračování, které nemělo být nikdy natočeno. Když jsem před časem vyplňoval menší anketu o tom, které tři filmy patří mezi to nejhorší co jsem kdy viděl, tak tento kousek mezi nimi samozřejmě nesměl chybět. Odpad hororového žánru vzal na sebe podobu bandy trotlů v gumových maskách a s klackama v rukou, kteří běhají po lese a domech. Otřesné masky nedosahují ani po kotníky tomu, co bylo možné spatřit v prvním díle a to ani ten nepatří mezi bůhvíjak skvělé snímky. Trapné herecké výkony nejsou ničím v porovnání se zeleným slizem a nelogickým scénářem. V určitých chvílích lze sice vidět jakousi snahu tvůrců o pěkné záběry –viz člověk-kytka, ale v tom množství toho hnusu kolem se to rychle ztratí. ()

Reklama

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Existujú zlé filmy, potom filmy natoľko zlé, že sú vlastne zábavné a napokon Troll 2, ktorý je kategóriou sám o sebe. Unikát, ktorý možno ohodnotiť buď čistým odpadom (za kvalitu) alebo bezpodmienečnými piatimi hviezdičkami (za zážitok), kompromisy neexistujú. V jednotlivých aspektoch by ste možno našli horší film, ale Troll 2 je natoľko príšerne natočený, napísaný a zahraný, ale fakt natoľko, že svojou absurdnosťou prekonáva všetko, čo som za svoj život videl. Zároveň je to tak nehorázne vtipné, že som sa celých 95 minút nevládal prestať smiať. Troll 2 je priam stvorený pre kamarátske posedenia a zvráteným spôsobom vlastne uznávam jeho kultový status. Vyvstáva však otázka - je možné filmársky amaterizmus dotiahnuť do takejto miery, alebo názov filmu (ktorý nemá s filmom Troll nič spoločné a za celý čas sa v ňom neobjaví žiadny troll) naznačuje, že ide o veľký vtip? (10/10) ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Úplně obyčejný béčkový horor, jakých jsou stovky, a dokonce jsem už viděl po filmové stránce daleko nepodařenější a úsměvnější kousky, než je tohle. Tento film opravdu ničím z řady nevybočuje, je jen špatný a nudný, jako stovky dalších a nikdy nepochopím, čím si mohl získat svůj status kultovního braku, zároveň ale chápu, že se tu někteří uživatelé snaží využít situace a dávají tomu plný počet proto, aby byli zajímaví. "Troll 2" je film, který si nezaslouží úctu ani pozornost, zaslouží si odpad! ()

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Což o to, několik momentů, kdy se vykulení lidičkové mění na keřík a posléze zelený sliz působí legračně, jenže to je jen výběr několika vteřin z celého filmu. Zbytek je skutečně to nejhlubší odpadní dno, vlastně bych snad mohl i prohlásit, že Troll 2 je nejhorší film, jaký jsem kdy viděl! :) Opravdu všechno je neskutečně stupidní, postavy jsou retardované, herci v podstatě taky. Demence z tohoto filmu jen číší, od debilní zápletky, obrovského zklamání v jejím vyvrcholení a ta neschopná režie! Tempo, budování atmosféry, mno škoda slov... Ale i něco takového je fajn jednou za pár let vidět :) 0/10 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (11)

  • Mezi filmaři a herci stála během natáčení jazyková bariéra. Fragasso se s herci domlouval zvláštní směsí angličtiny a italštiny a v tomto pidginu byl napsán i scénář. Herci později vzpomínali na to, že se k nim scénář dostával scénu po scéně a že mu nerozuměli. Někteří se nabídli, že své repliky vylepší, aby nezněly tak nesmyslně, což ale režisér odmítl. Fragasso později označil herce za "psy" a jejich historky o scénáři za nepravdivé. (L_O_U_S)
  • Rosella Drudi, manželka režiséra Claudia Fragassa, napsala scénář k filmu jako reakci na to, že se několik jejích přátel v té době stalo vegetariány. (L_O_U_S)
  • Ve scéně, kdy rodina večeří, se zastaví čas. Jediný se může hýbat Joshua ( Michael Stephenson), avšak ostatní členové rodiny mrkají a dělají patrné pohyby. (moukey)

Reklama

Reklama