Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Řekněte chlapi upřímně....co může být víc sexy než nádherná ženská ve spoceném tílku s hasákem v ruce opravující odpad :o) Bound je povedená mafiánská hříčka bratrů Wachovských, příběh jednoho kufříku plného špinavých peněz, který má na starost Caesar ( excelentní Joe Pantoliano ), příběh osudového setkání dvou žen. Violet, přítelkyně Caesara( v podání Jennifer Tilly ), co už má pokrk dosavadního života a tak, když přichází šance, proč ji nevyužít. S pomocí Corky ( v podání krásné Giny Gershon ) zosnují plán, ale jak už to tak bývá, ne vždy vše vychází tak, jak si člověk naplánuje, zvlášť, když se zaplete s mafií. Výborné herecké výkony, propracovaný scénář, líbivý vizuál, vše doplněno o povedenou hudební složku, to jsou hlavní klady tohoto snímku. p.s. a jaké, že jsem si vzal ponaučení z tohoto snímku.....pánové, nikdy nepodceňujte lesbičky.... :o) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Možná by si mohli dát Wachowští v některých věcech back to basics. Protože na začátku nepotřebovali 150 milionů dolarů a fámozní cit pro vizuál na to, aby zaujali široké divácké publikum. Stačily jim k tomu dvě hot představitelky, 2 miliony dolarů od krve, skvělý spiklenecký plán a několik kamerových fines za pár kaček. A atmosferická gangsterka připomínající Výkupné s Melem Gibsonem je na světě. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

V rámci svých filmových návratů jsem si znovu pustil film sester z doby, kdy byly ještě bratry, a zjistil jsem, že na svém původním hodnocení nemusím nic měnit. Gina Gershon zahrála drsného renovátora Corkyho s naprostým přehledem a vyvážila tak výkon Jennifer Tilly, která se alespoň zvládla i přes svou ztuhlost tvářit dostatečně svůdně. Druhý velmi kvalitní zážitek mi svým výkonem dokázal zprostředkovat Joe Pantoliano, tomu jsem jeho Ceasara bez problémů věřil. Snímek byl sice komorní, ale děj byl po celou dobu natolik zajímavý, že jsem se nemohl nudit. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dve absolútne prekvapenia zvyšujú moje hodnotenie. Možno nenápadným, no presvedčivým dojmom mi zostáva výkon, ktorý predviedol Joe Pantoliano a pripojilo sa k nemu dabingové spracovanie. Scenáru sa radšej nedotýkať, pretože poriadne páli! Odteraz som si prestal o bratoch Wachowskich myslieť, že sú stvorený len pre sci-fi fantasiálny žáner. To čo predviadli vo svojich imaginárnych niekoľkých svetoch, schovali týmto vo dvoch bytoch na minimálnom prietore. Akurát Jennifer Tilly nebola akosi vo svojej koži. 95%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4,5miliónaTržby USA $3,802,260Tržby Celosvetovo $-║ Až je to neuveriteľné ako si bratia Wachowskí zo svojím debutom výborne počali, miestamy až elektrizujúca atmosféra, herecky brilantné zahrané, scenáristicky vypointované, len škoda že takéto počiny nevychádzajú na DVD nosičoch aby človek nemusel čakať na film v TV a ešte do neskorých hodín a pri blbých reklamách potom zaspávať a ubierať si tak dojem s filmu. (...a preto zatiaľ dávam filmu 80% s tým že sa na opätovné vzhliadnutie moc teším a verím že hodnotenie pôjde vyššie) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Náklady na výrobu filmu: 4 miliony amerických dolarů. (blackrain)
  • Tržby v USA za první víkend: 900 902 amerických dolarů. (blackrain)
  • Na plakátu k filmu má herečka Gina Gershon tetování na nesprávných rukách. Ostnatý drát má mít na levé a to druhé tetování na pravé ruce. (blackrain)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama