Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

pepo 

všechny recenze uživatele

slušný thriller.ale trpí svojou nevýraznosťou.výborný sú však herci aj atmosféra a hlavne tá krásna erotická scéna.mňam :)Dve lesby (Gina Gershom, Jennifer Tilly) sa rozhodnú obrať o peniaze gangsterského manžela (Joe Pantoliano) jednej z nich. Ich plán však zlyhá a obe budú musieť bojovať o svoj život. Predtým, než vtedy ešte bratia Wachowski ohromili svet Matrixom, stihli zaujať už týmto thrillerom. Už vo svojom debute ukázali, že majú skvelé filmárske oko a svoj malý projekt obdarili výborným vizuálom, vťahujúcou atmosférou a zmyslom pre rozprávačský talent. Pravé hody nastúpili až s legendárnou sci-fi, ale ani ich prvotina by nemala upadnúť do zabudnutia. Hlavne, ak si chcete napraviť chuť po katastrofálnom Jupiter Ascending. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Cílevědomí strůjci svého osudu, temná atmosféra, středně zamotaná kriminální zápletka a jádro (neo)noiru je na světě... To by však nebyli Wachowští, aby film něčím originálním neoživili, ať už co do příběhu, tak řemesla. Úvod s lesbickým románkem je hodně, hodně sexy, chemie mezi herečkami funguje na výbornou. I přesto, že Past je teprve debut, vykazuje poměrně zajímavou práci s kamerou (drobné experimenty, zpomalovačky, detailní záběry). Filmové kulisy jsou sice prostější (levnější), ale napětí v nich je naporcováno výborně! 8/10 ()

Reklama

dex2man 

všechny recenze uživatele

Znuděná, nelítostným mafiánským životem unavená panička svede sousedku údržbářku.Tu právě propustili z vězení a je shodou okolností lesbička, takže to s tím sváděním nemá až tak složité. Ze sexuální náklonnosti se vyvine jakýsi vztah, ve kterém pokud chtějí pokračovat, musí utéct z dosahu mafiánských kumpánů jejího manžílka a na to potřebují pořádný "balík doláčů". Jako nejjednodušší se jeví obrat právě jeho, protože ve vedlejším pokoji leží ladem kufřík s čerstvě vypranými (obrazně i doslova) dvěma miliony dolarů. Ty čekají na předání mafiánskému bossovi a jsou tak lehce na dosah, ale když se plán nečekaně zvrtne, dostanou se milenky do nervy drásajícího souboje s časem a o vlastní přežití. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Moc příjemnej thriller o balíku ukradenejch peněz. Potěšilo mě, že se zde nevyskytuje příliš mnoho postav, to mě v gangsterkách většinou ubíjí, páč si ty jednotlivé gangstery a podrazáky nemůžu zapamatovat a rozlišovat. Nejvíc mě ale bavilo to erotický lesbický dusno, to bylo hodně fajn :) Zkrátka hodně povedenej debut tehdy-ještě-bratrů Wachovských. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Výborný snímek. Wachowski se rozhodli příběh omezit prostředím a z toho čerpají řadu velmi napínavých scén. Herečky jsou opravdu šikulky, erotické scény (jedna nebo více, podle toho co považujete za erotické) opravdu dobře natočené a Joe Pantoliano asi ve své nejlepší roli. Rozhodně lepší než dvojka Matrixu :) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Tržby v USA za první víkend: 900 902 amerických dolarů. (blackrain)
  • Joe Pantoliano byl do role Caesara doporučen Ginou Gershon. (D3VIL)
  • Náklady na výrobu filmu: 4 miliony amerických dolarů. (blackrain)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama