Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se Halloween a děti po celé Americe touží po maskách neustále inzerovaných v televizi. Nedají svým rodičům pokoj, dokud jim vytouženou hračku neobstarají. Masky však nejsou tak nevinnými hračkami, jak se na první pohled jeví. Ve skutečnosti jde o smrtonosná zařízení, která vymyslel Conal, šílený irský výrobce hraček, znechucený hrubou komercionalizací dávného keltského mýtu. Jeho zvráceným cílem je obnovit pravý smysl Halloweenu a vrátit jej do počáteční formy, kdy byl svátkem čarodějnic. Místo znovuzrození keltského mýtu se však záměr mění v krutý žert démonického mstitele pošlapaných tradic, kdy se "hříchy" konzumní společnosti obrátí proti nim samým. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (289)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

V kontexte Halloweenovskej série je tretie pokračovanie nepochopiteľný počin a čudujem sa producentovi Carpenterovi, že sa podpísal pod tento sajrajt. Absentuje Myers, absentuje atmosféra, ...absentuje všetko pre čo prvé dva diely patria k hororovým skvostom. Suverénne najslabší diel, hraničiaci s trápnosťou. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nakonec z toho vyleze hrozná konina, úplně typické béčkové osmdesátky a ještě s příměsí padesátkových sci-fíček, ale kurňa, vždyť ono je to celé do poslední chvíle napínavější víc než první dva díly. Je to úplný krok stranou někam jinam, jak z hlediska zápletky, tak žánru, takže je jasné, že ten film to tady odnesl hlavně za zneužití značky Halloween, kdežto na IMDB má férovějších solidních 5,4. A Carpenterovy synťáky tady taky nejlepší. ()

Reklama

Žralok odpad!

všechny recenze uživatele

Co to kurva bylo ?! Věděl jsem že tady není Michael. Ale nějak jsem doufal že zdejší hodnocení je ovlivněný právě absencí kultovního vraha z předchozích dvou dílů. Bohužel jsem se mýlil a je to nebetyčná blbost. Naštěstí další díly, opět s M Myersem jsou o třídu lepší. A to i pro mě nejslabší Halloween - Prokletí Michaela Myerse. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Najväčšou chybou Halloweenu III je to, že sa volá Halloween III. Season of the Witch je skvelé naivné 80s béčko s bohovským Carpiho soundtrackom. Je tu kompletné klišé osemdesiatych rokov od malomestskej Ameriky, počítačov, vraždiacich robotov, laserov, synťákovej hudby, či povrchnej kritiky konzumerizmu, až po totálne bizarné veci ako druidi, vraždiaca televízna reklama, či ukradnutý kameň zo Stonehenge. A navyše Tom Atkins čoby céčkový Tom Selleck! PS: môj rebríček ságy: H1, H20, H2018, HE, H2, H4, HK, H6, H3, H5, H8 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

V prvom rade musím povedať, že Ja som do Halloween trojky išiel s jasným postojom odosobnenia. V komentároch som sa dočítal, že sa jedná o jednu z najväčších krívd z pohľadu hodnotenia, respektíve, že sa samotný snímok absolútne odkláňa od osudu hlavnej postavy "M.M.". Ja osobne nebudem hodnotiť postoj iných ľudí, no toto je za mňa jedna veľká ostuda bez akýchkoľvek hororových prvkov. A to sa radšej nebudem vyjadrovať k hereckým výkonom, dialógom, a celkovému námetu, pričom táto vraždiaca kombinácia len prispela k celkovému názoru na tento film, ktorý nemožno označiť inak, ako za TRAGÉDIU. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (33)

  • Tom Atkins (Daniel Challis) dostal počas natáčania tohto filmu pneumóniu. (8HitBoy)
  • Pro natáčení v továrně Silver Shamrock byla použita mlékárna. (HellFire)
  • Všechny masky použité ve filmu vyráběla firma Don Post Studios. Poté byly coby podpora filmu prodávány i v obchodech. (Mikel LetsGo)

Reklama

Reklama