Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se Halloween a děti po celé Americe touží po maskách neustále inzerovaných v televizi. Nedají svým rodičům pokoj, dokud jim vytouženou hračku neobstarají. Masky však nejsou tak nevinnými hračkami, jak se na první pohled jeví. Ve skutečnosti jde o smrtonosná zařízení, která vymyslel Conal, šílený irský výrobce hraček, znechucený hrubou komercionalizací dávného keltského mýtu. Jeho zvráceným cílem je obnovit pravý smysl Halloweenu a vrátit jej do počáteční formy, kdy byl svátkem čarodějnic. Místo znovuzrození keltského mýtu se však záměr mění v krutý žert démonického mstitele pošlapaných tradic, kdy se "hříchy" konzumní společnosti obrátí proti nim samým. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (289)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

V prvom rade musím povedať, že Ja som do Halloween trojky išiel s jasným postojom odosobnenia. V komentároch som sa dočítal, že sa jedná o jednu z najväčších krívd z pohľadu hodnotenia, respektíve, že sa samotný snímok absolútne odkláňa od osudu hlavnej postavy "M.M.". Ja osobne nebudem hodnotiť postoj iných ľudí, no toto je za mňa jedna veľká ostuda bez akýchkoľvek hororových prvkov. A to sa radšej nebudem vyjadrovať k hereckým výkonom, dialógom, a celkovému námetu, pričom táto vraždiaca kombinácia len prispela k celkovému názoru na tento film, ktorý nemožno označiť inak, ako za TRAGÉDIU. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Halloween 3“ je zklamání, pokud čekáte, že to bude zase něco jako „Halloween“. Prostě není. Má to mnohem blíže k ulítlejším filmům 80. let, někdy si ani nejste jisti, jestli je to celé zamýšleno vážně, či nikoli. Tommy Lee Wallace natočil něco, co nezapadá do série, ale zároveň něco, co ani příliš nenadchne jako samostatný film. Nečekané zvraty jsou spíše k neprospěchu věci, protože se celkem těžko přijímají. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Je to trash na entú, to bez pochýb. Ale vyčítať filmu, že vytvára iné univerzum, keďže Mike minule akože teda naisto zomrel, je nespravodlivé. Odhliadnuc od tohto faktu mix sci-fi a fantasy zápletiek príliš nefunguje, pretože film nefunguje v jednotlivostiach. Ako celok ma ale zabavil tým spôsobom, akým ma zabavili iné podobné sci-fi hororové fláky z osemdesiatok. Kopírujeme Terminátora, Stepfordské paničky alebo aj Inváziu lupičov tiel, pričom hlavný hrdina je príšerný, dialógy nezmyselné a spôsob, akým náš lekár všetko vyrieši, z ríše kto nevidel, neuverí. Hviezdičkové hodnotenie tak nemá zmysel, tu ide o to povestné previnelé potešenie. 50% ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

(0%) No to snad ne. Nechci tu působit jako ovce, nemyslel jsem si, že kvůli špatnému hodnocení dám odpad, ale nic jiného si to prostě tahle ultra sračka nezasloužila. Nehledě na to, že to má s Halloweenskou sérií společný jen název a hudbu. Takže když si odmyslíme smutnou skutečnost, že tu nemáme Myerse a ani žádnou spojitost okolo něj, tak i jako horor to působí nulově + veškeré filmové aspekty okolo toho. V mnoha scénách to působí až směšně. Efekty ? Hrůza a děs. Očarované vraždící androidi? xD Hlavně to bylo příšerně nudné a zhruba ½ filmu se skoro nic nedělo, jak to mělo pomalé tempo a ani hlavní herec za moc nestál. A k tomu ta debilní Halloweenská reklama co se zde snad 100x objevovala. Konec hlášení! ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

A nedají si říct a nedají si říct. Jako by chtěli američtí producenti popřít prostý zákon logiky, že z jednoho sáčku čaje neuvaříš 2 nebo více šálků, snaží se snad u každého čtvrtého filmu, který získá jakýs takýs úspěch z nahozeného tématu vyvařit ještě několik pokračování. Ty ale většinou chutnají stejně jako několikátý hrnek čaje stále z jednoho sáčku. Bez chuti, bez zápachu, mdlé, nepodařené. A to jsem ještě použil hodně mírné výrazy. Halloween 3 je sice teprve třetí odvar, ale "chutná" asi jako desátý. Jinak řečeno, je to pěkný hnus. Další díly jsem si už raději nechal ujít - kromě H20. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (33)

  • V tomto filme je možné vidieť na chvíľu aj Michaela Myersa. Objavuje sa však len na chvíľu a aj to len v televízií. (8HitBoy)
  • Autor původní verze scénáře Nigel Kneale se po zjištění, jak násilný výsledný film bude, soudně dožadoval odstranění svého jména z titulků. (HellFire)
  • Seznam hostů v motelu, který prohlíží Daniel Challis (Tom Atkins), obsahuje jména štábu. (HellFire)

Reklama

Reklama