Reklama

Reklama

Smrt do roku 2020

(TV film)
  • USA Death to 2020
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Rok, na který nikdo z nás nebude rád vzpomínat, očima nejhůř informovaných komentátorů v historii. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (156)

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Rok 2020 v kocke a snaha o paródiu dokumentu v podaní niekoľkých celebrít. Humor občas uštipačný, občas suchý, niekedy sa pomaly ani nebolo na čom smiať. Oddychovka od Netflixu ak nemáte chuť na poriadne dokumenty, dieru do dejín však neurobí. Mimochodom, zdá sa mi alebo je názov dokumentu preložený zle? ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Jako satira na populistické sráče zbytečně umírněné, přestože několik skečů bylo trefných. Reální Tři králové tuhle zábavnou drobnůstku strčili do kapsy s přehledem, autoři museli hořce litovat, že šestého bylo až letos. Biják z Kapitolu převálcuje máloco, vše, co bylo před tím proletělo propadlištěm dějin, ale budiž. Každý rýpanec do Vrtěti psem se počítá. ()

Reklama

gemi 

všechny recenze uživatele

Uf, dát si to hned druhý den po Don’t look up, to je teda darda. Je to natočené ve stejném stylu "všichni jsme úplní debilové". Člověk po zhlédnutí tak nějak ztrácí iluze. Místy je to dost vtipné (vědec), ale chybí tomu nadčasovost. Film vyvane jako rok 2020. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Geniálne zhodnotenie Trevora, nemám slov, môžem sa len pridať. Netflix je už len odporným nástrojom propagandy. Niektoré hlášky sa podarili, ale inak to bolo stále o tom istom, iná téma ako Trump už asi neexistuje. Tak nech si užijú senilného pedofila Bidena, ktorý ani nevie, že má päť rokov mŕtveho syna. ()

Doffy 

všechny recenze uživatele

Zábavně shrnutý rok 2020, který se ke konci možná až moc soustředil na americké volby na úkor jiných katastrof, které v té době také dost hýbaly světem. Dokument se snaží být nestranný a nestřílet si jen z republikánů a konzervativců – sem tam padne dobrý fórek i na hlavu Joea Bidena, ale bylo vidět, že ty vtipy byly spíš udělané aby se neřeklo. Ať už je Trump a jeho administrativa jakýkoliv (a že si drtivou většinu posměšků zaslouží), tak mi místy přišlo, že se příliš omlouvalo nebo příliš rychle přešlo řádění protestujících po smrti George Floyda. Tyhle události se sfoukly za minutu, což v tu chvíli podkopalo mou důvěru v dokument, který si bez servítek dělá legraci z obou stran, a taková důvěra se pak zbytek stopáže těžko obnovuje. Fiktivní zpovídané postavy byly ale celkem zábavně provedené a zahrané a mimo zmíněnou nedotaženost jsem se dost pobavil. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Již podruhé herec Joe Keery ztvárnil postavu YouTube influencera. Poprvé se tak stalo ve snímku Spree (2020). (Kuzmik)

Reklama

Reklama