Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Těsně před Vánoci oznámí Ivaně (Tereza Kostková), která žije jen pro rodinu, její manžel Martin (Marián Miezga) věc, která jí zničí svátky, a o které ví jen jejich společná kamarádka Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička. Ta se jako jediná z party nevdala a nemá děti. Žije sama, ale udržuje poměr se svým šéfem Filipem (Martin Hofmann). Další z party Ela (Andreea Vasile) je známá televizní moderátorka, která vede harmonický život s překladatelem knih Andrejem (Ondřej Sokol) a jejich desetiletými dvojčaty, no jej do doby než se nečekaně objeví její bývalá láska David (Ján Koleník). Partu uzavírá majitel restaurace Vláďa (Pavel Bartos), který se po rozvodě s Věrou (Soňa Norisová) podruhé oženil s mladší Broňou (Dominika Morávková). Po zkušenostech z minulého vztahu si nepřeje, aby jeho žena pracovala, tak Broňa dělá všechno pro to, aby se o jejích pracovních aktivitách nedozvěděl. Ela jí v tom pomáhá. Spleť tajemství, které mají mezi sebou nejen páry, ale i samotní přátelé, se začnou ještě víc zamotávat, když se na Adrianu obrátí manželka premiéra (Petra Vajdová) a chce svého muže (Jaroslav Plesl) opustit v čase předvolební kampaně… (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (151)

Olík 

všechny recenze uživatele

Marta „Když obsadím herce z Rumunska, tak mám pocit, že jsem blíž hvězdě na Hollywoodském chodníku slávy“ Ferencová a její další vztahové klubíčko ničeho. Já si myslím, že není třeba vyčkávat nejteplejší roční období a řekl bych si to rovnou. Je načase vydat se jinou cestou. Nehrát si na světovost obsazováním Poláku, Srbů a podobně. Nesnažit se zamotat tisíc postav do tisíce rádoby vztahových zápletek. Nakoupit si i jinou literaturu, než romány pro ženy Evy Twardzik. Přestat čekat na léto a když už vím, že na těžší látku prostě nemám, tak se minimálně podívat na Ženy v běhu. ps: postsynchrony Ferencové filmů je taky příběh sám o sobě :D ()

Maraboy odpad!

všechny recenze uživatele

Od první minuty je to neuvěřitelně jako pěst na oko uměle nastrojená sračka, scénář je tupej já Agáty Hanychové status. Herecké výkony otřesné. Úplně mě sere, jak jsou ty vztahy v českých filmech vykreslené, protože přece krize a rozvod je jedna velká sranda. Jo, tohle je mířené na diváky Ulice a podobných sraček, kde si na tohle odskočí z kuchyně do kina, úplně vypatlaná ženuška s ještě mokrým hadrem v ruce. Vizuální stránka filmu k zblití, sníh dodělaný v postprodukci, vůbec celá ta kompozice vánoc vypadá jak reklama na vánoční tarif od T-Mobile. No a ze všeho nejhorší je zvuk, celý je udělaný v postprodukci a působí to, jak když dělá lipsync vaše 9 letá dcera na TikToku. Protože to celé zní,jak Mexická telenovela. Jo a Martin Hofmann is the new Langmajer ? Tak nějak nám začal po filmech poprcávat. Prostě další hovno z české dílničky. Za tohle by režisérka měla dostat prospěšné práce. ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Samozrejme ako je zvykom tu na CSFD,ceske a slovenske filmy su uz vopred odpisane,ale u mna nie,mne sa to celkom pacilo,ono to ani nie je komedia,mozno len z malej casti,skor je to taka zalezitost o vztahoch,rodine ci zivote,cize nieco dolezite pre ludsku rasu,jedine,co neznasam z duse,ked Slovaci dabuju Cechov alebo naopak,to mi pripada chore,to ako keby americania dabovali anglickych hercov,neviem,kto toto vymyslel,ale bol to urcite kus ko*ota,takze za mna styri hviezdy...:-) ()

motyka52 

všechny recenze uživatele

Ty vole, peklo. Lidé dělající věci, které by normální lidé absolutně nedělali, dostávají se do situací, do kterých by se nikdo nedostal, říkají věty, které by nikdo neříkal a ze kterých normálně houstne ušní maz. A to celé v příšerné zvukové kvalitě symbolizované totálně apokalyptickými postsynchrony. To celé by se klidně ještě dalo přežít, kdyby se člověk třeba mohl smát. Smůla, není čemu. Pousmál jsem se možná jednou a mám podezření že to bylo hlavně kvůli vědomí, že to už za chvíli skončí. Mimochodem konec je vývěsním štítem scénáristické i režijní nemohoucnosti. Kdyby na konci ty dva fakany sežral medvěd, bylo by to aspoň šokantní, případně je ten jejich fotr mohl unést a bylo by zaděláno na potenciálně mnohem zajímavější sequel. Ve kterém by snad už nefiguroval Pleslův premiér, což je s přehledem "nejvíce-za-vlasy-přitažená-postava-kterou-jsem-v-poslední-době-ve-filmech-viděl" aneb jak si my holky představujeme, že se chová předseda vlády, kterej je tak trochu svině. Já kurva vůbec nevím, proč tomu dávám jednu hvězdu, ale dejme tomu, že se mi fakt líbila ta chalupa, kam jezdili odpalovat petardy, což je mimochodem taky scéna, kterou by leckterý prvák ve filmové škole napsal a natočil líp. Je to celé zlo a jestli takhle má vypadat budoucnost federální kinematografie, pak nemusím čekat na léto, ale klidně už teď řeknu, že to stojí pěkně za hovno. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Sterilní  a destilovaný film bez vůně, chuti a zápachu. Neživotné postavy deklamují jakési zvláštní texty, u nichž jsem měl problém si ujasnit, proč znějí tak divně - až dala Nova reklamu a došlo mi to: Ten film je natočený jako dlouhá reklama s podobně uvěřitelnými řečmi postav jako v reklamě (pokud tedy nevěříte reklamám vše, co se v nich řekne nebo si nemyslíte, že takto funguje reálný svět). Ten český dabing je rovněž hodně nepovedený a film hodně sráží (Proč nemohli nechat slovenštinu a češtinu vedle sebe?). Jinak od dob Lásky nebeské zdá se tvůrci romkom filmů sázejí pořád stejně a nepřekvapivě na ten samý mustr - několik párů, několik osudů, které se vzájemně tak nějak z vůle scenáristky propletou, a nakonec všichni dojetím zapláčou. Nejvíc mě bavily postavy chlapů a docela jsem se divil, že do takových ptákovin ti mužští herci šli a plácali naprosté nesmysly. Ale tak peníze nesmrdí a asi za to bylo víc merglí než za reklamu. Film je určen jen a pouze čtenářkám ženských magazínů, které zde pláčou nad jistě-že-reálnými a dojemnými osudy hlavních hrdinek oněch v časopisech psaných příběhů. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Bratislavě a v obci Malé Borové (Slovensko). (SONY_)
  • Scéna v sále, kde se nachází klavírní křídlo Petrof, se natáčela v hotelu Imperial v Karlových Varech. (soarka)
  • Nakrúcanie sa nezaobišlo bez drobných zranení. Dana Rogoz v priebehu jedného dňa dvom hercom vrazila do zubov, ďalšiemu natrhla peru a ešte aj omylom vytrhla zárubňu na dverách. (krasomama)

Reklama

Reklama