Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Když jsem se doslechl, že James Gunn chce natočit speciál ke Guardians na základě speciálu k původním Star Wars, což byl hroznej fail, vůbec nic jsem nečekal a možná to ani nechtěl vidět. Najednou se to dnes objevilo na Disney + a k mému překvapení jsem si tuhle 45 minutovou oddychovku s mými oblíbenými postavami hrozně užil. A dokonce i ty songy stály za to. Možná to mělo přijít fakt až před Vánocemi, ale zapůsobilo to na mě i před prvním adventem. Což jsem vůbec nečekal a i když to logicky nesedne každému, já vřele doporučuji. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Aby jste si tohle naplno užili, musíte mít opravdu hodně rádi Vánoce (americké, přeplácané, neosobní), nebo milovat Strážce. Ideálně obojí. Být jen fanda komiksáren obecně, nejspíš stačit nebude. Žádná řachanda se totiž nekoná, spoléhá se spíš na absurdno, které celou "akci" provází. Má to být vánočně úsměvné se špetkou dojemnosti....což je. Mě ale tahle infantilní vsuvka moc nesedla a vánoční písně, mi byly spíš protivné. ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Takový menší melouch obvyklého Strážcogalaktického ansámblu bez fefrmincky (a patrně z tohoto důvodu s poněkud povadlým hlavním hrdinou), který na jednu stranu postrádá obvyklou vtipně Dělovou údernost, nicméně nikterak neurazí a Drax s Pítrovou ségrou mě dokonce několikrát téměř rozesmáli, takže s přihlédnutím ke snesitelné stopáži za tři. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Pekné, ale k hovnu. Veľký palec hore za The Pogues. Vianočná ultra blbina, ktorú zachraňujú Drax s Mantis. Ako komediálna dvojica fungujú výborne. Keby sa nezdržovali spievaním (ja tak neznášam tieto békacie vsuvky do filmov/seriálov), tak sa mohli dostať pod polhodinu, alebo naopak mať viac D&M hašterenia. Zbytočné a zabudnuteľné. ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Speciál, který nenadchne ani neurazí. Jako je v něm spoustu blbých momentů, na což jsme od Gunna zvyklí, ale odpad jak čtvrtý Thor to rozhodně není. Mělo to vzniknout? Těžko říct. V jistém smyslu to vysvětluje pár věcí, které ve třetím filmu už asi budou samozřejmostí, jako jsou zapojení Cosmo, Quillova spřízněnost s Mantis nebo přežití Sběratele a odkoupení Kdovíkde. Zaměření na Draxe a Mantis mě moc nepotěšilo, z týmu jde asi o nejhloupější postavy a taky to tak dopadlo. Při nějakém Marvel Marathonu si to třeba znovu pustím, ale jinak podle mě nemá příliš smysl na to koukat. Hodnocení: 55 % ()

Zajímavosti (34)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama