Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

Qitek 

všechny recenze uživatele

Jamese Gunna nemusím, minimálně jej nepovažuju vůbec za žádný zázrak, strážci galaxie jsou pro mě přinejlepším ok podívaná, repete bych si nedal, maximálně kvůli dětem a to díky nim jsem zapnul i tohle. Vánoce mám rád, vždycky jsem je měl a vždycky budu, i když se kolem nich dělo a děje spousta sraček. Ať osobních, konzumních atd atd. Prostě vyměknu, je to jak to je a na starší kolena si moc rád dopřávám jednou v roce, pokud možno, jen to pozitivní, infantilní v rámci vkusu klidně i debilní. Co k tomuhle... Je to debilní, infantilní, na x místech trapný. Sám bych si to nepustil a kdyby ano, nejspíš bych to nedokoukal. S prvními minutami jsem moc nedával vlastně nic. Jde samozřejmě vidět, že rozpočet byl jinde, feeling je hodně televizní, až sitcomový, odfláknutý, neangažovaný, prostě  "uspěchaný"(?). Herecké výkony na mnoha místech působí na první dobrou, ale to se odráží opět od toho, že jde určitě o rychlokvašku. Ale asi někde za půlkou po únosu Kevina Bacona, jsem se zlomil, řekl jsem si čert to vem a naladil jsem se. Přes rok to bude tak za dvě hvězdy max (protože to je fakt pí--vina). Ale teď to sedlo no (beztak jen kvůli scéně s vánočním songem od Smashing Pumpkins). ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Takový menší melouch obvyklého Strážcogalaktického ansámblu bez fefrmincky (a patrně z tohoto důvodu s poněkud povadlým hlavním hrdinou), který na jednu stranu postrádá obvyklou vtipně Dělovou údernost, nicméně nikterak neurazí a Drax s Pítrovou ségrou mě dokonce několikrát téměř rozesmáli, takže s přihlédnutím ke snesitelné stopáži za tři. ()

Reklama

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Je až pozoruhodné, že TOP 3 Marvel filmy 4. fáze tvoří z 2/3 speciály, které mají okolo 45 minut. Holiday special je taková nevinná záležitost, kde se Mantis a Drax vydávají na zemi, aby pro Petera Quilla sehnali vánoční dárek. Není to nic extra, ale pobaví to a těch 40 minut uběhne jako voda. Člověk se u toho dost nasměje a zároveň to slouží, jako takové poselství. Nevím co bych tu k tomu řekl. Holiday special je jednoduchá zábava, která má vánoční kabátek. Za zhlédnutí určitě stojí. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Vánoční speciál Strážců moc nesplnil má očekávání. Ono se to asi dělá těžko u těchto speciálů. Atmosféra je sice super, ale samotný příběh stojí za starou belu. Pouhý únos Kevina Bacona do Nikdykde mi opravdu moc nosný nepřipadá. Naštěstí to ale není moc dlouhé, takže se to dá vydržet... "Nikdo mi neřekl pravidla!" ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vánoční speciál ze světa MCU byl jen otázkou času! Gunnova čtyřicetiminutová jednohubka zaujme animovaným rámcem a je fajn, že v centru filmu byly spíše opomíjené postavy Draxe a Mantis. Ve své podstatě jde o potrhlou blbinku, která má však ideální stopáž a mile pobaví - ať už jde o hudební čísla, hon na "Slaninu", či sekvence z Comic Conu a baru. P. S. Trochu mě zarazil vzhled Groota - jako by se stále více podobal Vinu Dieselovi. ()

Zajímavosti (34)

  • Na skafandru feny Kosmo můžeme zahlédnout nápis CCCP – Sovětský svaz. To je odkaz na Lajku – fenu, která byla za doby Sovětského svazu poslána na oběžnou dráhu a stala se prvním živým tvorem, který se tam dostal. (SpiderBoy)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama