Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (12)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro jedny laciný dojení nostalgie, pro mě zase esence pojmu Star Wars. Ať už z hlediska příběhovýho či formálního [production values jako takový jsou naprosto dechberoucí], seriálová AHSOKA působí nejen jako nadstandard quality TV, jako spíš prvotřídní televizní blockbuster se vším všudy, který vzdává perfektní tribute Clone Wars a Rebels, a zároveň počin, který nápaditě ohýbá reálie Star Wars mytologie jako takové. Casting sedí jak prdel na hrnec, chemie mezi herci funguje na výbornou, no a comeback Haydena Christensena jakožto mladého Anakina je hotovej dream cum tru.... AHSOKA je zkrátka důkazem, že tahle franšíza má stále obrovskej potenciál co nabídnout a já se jen a jen těším na druhou sérii. ()

Petak3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, velmi rozporuplné, většina seriálu je někde na 30%. Extrémně hloupá a nesympatická Sabine, Hera je taky příšerně tupá, až to bolí a ass to fakt nezachrání.  Samotná Ashoka ok, ikdyž ta z CW byla stejně lepší.  Milion % za díl s Haydenem, flashbacky z CW byly něco tak epickýho co jsem dlouho neviděl v žádný seriálu. Dobrej byl nástup Trawna. Finále absolutní odpad, Trawn ultra hloupej, vše nesmyslné a tupé a většina obsahu dílů jen nudnej balast proloženej nějakou totální blbostí. Nejlepší určitě díl s Haydenem, pak ten díl kde fightií Ashoka proti Baylanovi  u toho portálu a pak ten kde nastoupí Trawn. Celkově extrémně nevyrovnaný. 50%  Nebejt dílu s Haydenem je to tak na 1 hvězdu, takže ještě jednou díky za něj. ()

Reklama

david141474 

všechny recenze uživatele

Zazvonil zvonec a Ahsoky je bohužel konec. Tedy aspoň 1. Série, pokud druhá ještě někdy vyjde a já sakra doufám že jo, protože to má otevřenej konec a já doufám, že se to někdy v budoucnu uzavře. Tohle bylo snad poprvé, kdy mě postava Ahsoky v první půli seriálu neskutečně srala. Postupem série byla ale lepší a lepší. Soundtrack byl velice solidní. Postavy byly skvělý. Tohle je jeden z mála seriálů, který jsem viděl s dabingem a musím říct, že u některých postav se původní dabéři vrátili a u některých bohužel ne, jako třeba u Thrawna nebo Anakina a to český fanoušky hold zamrzí. CGI bylo pohledný a pěkný. Atmosféra byla díl co díl lepší a víc a víc dechberoucí. Co se týče dílů. Na začátku to bylo slabší, ale od čtvrtého dílu to byla desítková záležitost. Některé návraty postav byly skvělý a rozhodně zahřáli věrné fanoušky této série u srdce, včetně mě. Já jsem s tímto seriálem neskutečně spokojen a nenávidím otevřené konce, což se nevyhnulo ani zde a já nutně nahned potřebuju 2. Sérii. To čekání bude nekonečný a to mě sere. 10/10 Když nepočítám fakt, že jsem si každý díl do šestého vyspoileroval, tak jsem neskutečně spokojen a můžu jen doporučit! ()

dj_p_j 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa arogantná WOKE onania s postavami bez charizmy (okrem Haydena), na čele s nesympatickou Ahsokou. Toto sú už čisté rozprávky zamerané len na efekty, akciu (často celkom nudnú a vždy s predvídateľným koncom) a samozrejme podprahový brainwashing. Vychutnajú si to skalní fanúšikovia, ktorí nekritický spapajú všetko čo má nálepku starwars a nepremýšľajúci milovníci "blockbusterov". ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

D. Filoni se zcela utrhl ze řetězu a někdo mu dal dost peněz na to, aby si splnil dětské sny. A nutno říci, že dílko věrněji navazující na klasickou trilogii jsem ještě neviděl. Nejde o to, že by Mandalorian byl horší, to určitě ne, ale jde si svou vlastní, jinou cestou. Kdežto Ahsoka mává světelnými meči, stormtroopeři pochodují hezky v rytmu a objevování předaleké galaxie představuje skutečné dobrodružství. Sice mi místy chyběly detaily z fikčního světa, protože animáky opravdu sledovat neplánuji, a některé zápletky mi připadly trošku jalové (modrásek odešel do exilu před pár lety, takže proč je mapa k němu ukrytá v tisíce let staré svatyni?), ale to jsou jen drobné vady na kráse. Jen tak rýpavě přemýšlím, s kým bych se měl jako heterosexuální bílý muž identifikovat? Počkat, támhle vystupuje jeden sympaťák... Sice je to masový vrah s rudým mečem a pochybnými povídačkami o vyšším dobru, ale což... ()

Galerie (182)

Zajímavosti (48)

  • Sova, kterou vidí Ahsoka (Rosario Dawson) v závěru epizody, je ztělesněním Dcery – světlé strany síly. (UncleMorty)
  • Epizoda měla premiéru 3. října. Ve stejný den měl premiéru seriál Star Wars Povstalci (od r. 2014) a Star Wars: Klonové války (od r. 2008). Ahsoka je označována jako 5. série Star Wars Povstalci a postava Ahsoky se představila právě v Klonových válkách. (Veskoslav)

Reklama

Reklama