Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z vězení Nové republiky je zachráněná cenná zajatkyně. Pátrání povede k setkání dvou známých. (Disney+)

Recenze (85)

Lukas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epické 4 *!!! K té 5. chybí jen vysvětlení, kde najednou Sabina vzala schopnost ovládat sílu (jak si toho Caban v rebelech nemoh všimnout) a to co mi to trochu víc kazí je scéna jak z Obi-Wana když Sabin probodnou mečem ale ona přežije (pak je tu totiž furt otázka proč zrovna bodnutí zabilo Qui-Gona když v posledních 2 jedi seriálech je probodnutí jak škrábanec). ()

kotasbk 

všechny recenze uživatele

Zvládl jsem úvodních pětadvacet minut. Neviděl jsem Rebels, nevím ani, co to je. Tři ženské postavy, čert to vem. Ahsoka nudná jak nedělní mše, generálka vypadala fajn, škoda, že je zelená jak ropucha, a pak tu byla japonská komandérka s japonskou hudbou v pozadí, s japonskou kočkou (protože Japončíci šíleně maj rádi kočičáky) a rádoby japonský byteček plný anime. Všechny filmy a seriály od Star Wars 3 jsou za nic. A tohle je jasný příklad. ()

Reklama

Milda003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem fanouškem SW.. viděl jsem všechny filmy, Mandalorian i Seriál CW takže jako vím kdo Ahsoka je. V Mandym byla úžasná.. Ale tady? Seriál Rebels jsem už nesledoval, protože jsem měl pocit, že už to pro mne není, oproti CW se to odehrávalo už jako mimo můj SW svět a nové postavy mi byli hodně nesympatické to je to co mi tady vadí.. Chtějí po někom aby naskočil do rozjetého vlaku. A je to nějaký moc takový přehnaný.. Mečem dělá ďoury o velikosti kanálového poklopu do metrový podlahy z kamene ve svatyni staré tisíce let, kde je mimochodem schovaná mapa k Ezrovy, kterej je nezvěstný cca 5 let, jak do ementalu, ale pak zase někdo jiný někoho propíchne a vlastně o nic nejde.. přežije to... Obi-wanovi to nebude sahat ani po kotníky.. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Andor byl skvělý seriál ze světa Star Wars...ale nebyly to star wars. Boba byl zbytečný seriál o postavě ze Star Wars a Obi-Wan mizerný pokus o výplň prázdného místa v Star Wars. Mandalorian je načančaný fanservice pro děti....slepé střevo Star Wars. Ahsoka zatím působí jako solidní pokračování, pokračování, pokračování CW, Rebels a Star Wars. Takže za mě spokofajn...z hraných seriálů vyčnívá.  Zatím (po první epě), nabízí zajímavé postavy, pěkný vizuál a přestože je to pozvolné, tak i rozumnou porci všeho, co mě kdysi na Star Wars bavilo. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to neuvěřitelně dobré. Vizuálně to vypadá opulentně (narozdíl třeba od Manda), hudba šlape výtečně, má to ten správný SW feeling, závěrečné titulky jsou boží a strana záporáků působí správně zlověstně. JENŽE! Je to pořád projekt, který udělá radost hlavně fanouškům animovaných seriálů. Já je bohužel neviděl, proto nemám vztah k postavám a novinka se je sice snaží trochu představit, nýbrž nedostatečně. Pořád to patří k tomu nejlepšímu hranému, co se vyplodilo s Disneym u kormidla, ale kdyby to stálo více na vlastních nohách, jsem spokojenější. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (10)

  • Poprvé se nám v rámci kánonu představí E-wing, který je novým typem stíhače Nové republiky a v rámci Legends byl představen právě v éře válek s velkoadmirálem Thrawnem. Poprvé byly stíhače představeny v komiksové knize „Star Wars: Dark Empire“, kdy v roce 6 ABY Luke propadne Temné straně. (Veskoslav)
  • Loď, kterou používá Ahsoka (Rosario Dawson), je jedijský raketoplán T-6, který byl navržen a postaven společností Slayn & Korpi během Klonových válek. Kokpit raketoplánu byl následně během Občanské války použit v rebelelské Alianci jako základ pro nejlépe vyzbrojený stíhač A/SF-01 B-wing. (Veskoslav)
  • Těžký mon calamari křižník, na který přiletí Ahsoka (Rosario Dawson), je Home One – vlajková loď admirála Ackbara, která se účatnila bitvy o 2. Hvězdu Smrti u měsíce Endoru. (Veskoslav)

Reklama

Reklama