Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z vězení Nové republiky je zachráněná cenná zajatkyně. Pátrání povede k setkání dvou známých. (Disney+)

Recenze (85)

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bída, bída, bída, prachsprostá bída. Kde vzali ta neherecká prkna? Taková dřeva, aby člověk pohledal. Z těch tří (!) ženskejch, co tu mají velký role, umí trochu hrát Rosario Dawson a ani to není žádná sláva. Fakt jsem měl problém to vůbec dokoukat. Ta Sabine a ta temná jedijka, či co to je, neumí hrát, jen se tváří drsně a nemají na to...nesympatické, neherecké holčiny. Takhle tu feminizaci fakt neprosadíte. :-D Kdybych věděl, že na tý kouli je otočný mechanismus, tak bych ten klíč odhalil sám během pár minut pomocí kombinací. :-D ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavil mě úvod, navazuje na starou dobrou trilogii, a novou trilogii. (pro mě stále existuje jen 6 epizod, ani méně, ani více=). Ahsoka je super, souboj s roboty perfektní. Syndulla dobrý průměr. Ale zobrazení Sabrine Wren mě zklamalo. Herečka nesympatická, neodpovídá "clone wars" ani vzhledem ani povahou. Naprosto skvěle tebná Sithská Padawanka, copánek mně připomněl Aniho. Jinak milé překlapení, po Andoru konečně snad koukatelné pokračování (ale jeho kvalit nedosahuje, zatím) ()

Reklama

Bakli 

všechny recenze uživatele

Už teď můžu říct, jak skvělý tento seriál bude. Skvělý potenciál. Vizuál je prostě WOW. Už při prvním souboji můžeme vidět propracovanost v tom, že Ahsoka používá stejný styl boje jako v Clone Wars. Choreografie mi přišla dost podobná v souboji s Maulem. Takovýto koncept jsme měli vidět v sequelech. To co nám přinesl tzv. Mandoverse je příběhově mnohem lepší, než ta všemi nenáviděná trilogie. Přitom návrat Dědice Impéria je tak skvělá zápletka. Zatím tleskám, miluju to, žasnu. ()

Nykrous 

všechny recenze uživatele

Fuha, takovou hrůzu jsem nečekal. Pod 3 hvězdy nejdu snad jen kvůli tomu, že je to začátek a doufám, že se to zlepší. To je prostě stejné jako Kenobi (1. epka se mi dokonce líbila víc). Nechápu proč to tady nikomu nevadí a u Kenobiho se z toho mohl každý zbláznit. Příběhové zkratky na maximální úrovni. Vše se děje jen proto aby se to dělo, k tomu klasicky macguffin. Vše vypadá prostě hrozně levně a nemyslím tím vizuál. Akce mě fakt vyloženě vytáčela. Nic u ní není vidět, je pomalá a nelogická. Nulová výstavba. Já chápu, že to je ve starwars klasika, ale už mi to fakt začíná vadit a Ahsoka má prostě smůlu, že je tu až teď, kdy jsem to stejné viděl u každého SW live action seriálu. Dále bohůžel pro mě Rosiario Dawson prostě není Ahsoka. Já to z ní prostě necítím, ale to tomu seriálu nijak neberu. Sabine mě baví, Hera mi taky přijde super, Ezra se mi nezdá, ale uvidíme. No takových 5/10 a už teď začínám být smutný, tak mě snad ještě překvapí. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Animované seriály SW jsem nesledoval, takže mi určitě uniká mnoho narážek a pomrknutí. Přesto jsem si tento úvod užil. Budování hlavní linky funguje dobře. Baví mě herci. Všichni se do svých rolí hodí a jsou přesvědčivý. Rosario je úžasná. Casting je vážně zdařilý. Bavilo mě i pozvolné tempo poznávání. Pokud se bude celá řada nést v podobném duchu, budu spokojený. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (10)

  • Clancy Brown si zopakoval svou roli jako guvernér Ryder Azadi, kterého daboval již ve Star Wars Povstalci (od r. 2014). Ze zmíněného seriálu je i mladý senátor Jai Kell, který se poprvé potkal s Ezrou na Imperiální akademii, aby se následně přidal k Povstání a působil jako buňka na Lothalu. (Veskoslav)
  • Droidi, kteří napadnou Ahsoku (Rosario Dawson) v dathomirském chrámě, patří k tzv. HK-series assassin droid. Jejich prapůvod je ve Staré republice a poprvé jsme je mohli vidět ve hře „Star Wars: Knights of the Old Republic“. (Veskoslav)
  • Jména rytíře Jedi Baylana Skolla (Ray Stevenson) a jeho padawanky Shina Hatii (Ivanna Sakhno) nebyla vybrána náhodně. Odkazují na norskou mytogoii, kdy jejich jména Skoll a Hati jsou jména severských magických vlků, jejiž otcem je gigantický a mýtický vlk Fenrir, někdy nazýván Fenrisúlfr. V norské mytoplogii tito dva vlci honí slunce a měsíc (střídání dne a noci). (Veskoslav)

Reklama

Reklama