Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z vězení Nové republiky je zachráněná cenná zajatkyně. Pátrání povede k setkání dvou známých. (Disney+)

Recenze (86)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postavy sú preafektované a ich dialógy pôsobia veľmi hrane a neprirodzene. Droidi sa pohybujú a chovajú ako ľudia, prečo má každý bot svoje melodramaticke feelings? Prednosťou sú krásne close up scény na vesmírne lode a budovy. V tých záberoch už vidím ako sa budu predávať Lego modely. Tie detaily majú fakt zmaknute. Ináč, Obe Jedi aj Sith frakcie sú strašne OP plné deus ex machina schopností oproti ľuďom. Ako napr cez force prechádzať indiana Jones chodbami za pokladom, ktorý nemá zmysel tam aj tak schovávať *intensifies* nevyužitým potenciálom seriálu je absencia scén ako v The Boys alebo Invincible. Ak vyhrá niekto v súboji Jedi vs Sith tak je to vždy na jeden elegantný prepich srdca, pričom reálnejšie by bola nejaká fatality scéna ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela temná a atmosférická otevíračka ve stylu Rogue 1 a dalších moderně pojatých Star Wars stories poslední doby, která je trochu provoněná vůní dobrodružství Indiana Jonese se specifickými trademarky a artefakty. Oceňuji fakt, že se tvůrci vytasí hned s téměř všemi stěžejními postavami a i bez znalosti Rebels je to zatím docela zábava. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Animované seriály SW jsem nesledoval, takže mi určitě uniká mnoho narážek a pomrknutí. Přesto jsem si tento úvod užil. Budování hlavní linky funguje dobře. Baví mě herci. Všichni se do svých rolí hodí a jsou přesvědčivý. Rosario je úžasná. Casting je vážně zdařilý. Bavilo mě i pozvolné tempo poznávání. Pokud se bude celá řada nést v podobném duchu, budu spokojený. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozejděte se, tady není nic k vidění. První epizoda a já nevím, jestli mám dřív zívat a nebo být nasraný. Nastínění nezajímavé zápletky chápeme. Jediovské akční scény už tolik né, protože jsem se FAKT nebavil. A nezaujatý monotónní postoj Rosario Dawson mi nepomáhá, protože vypadá, že by si v těch scénách taky nejradši zívla. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Andor byl skvělý seriál ze světa Star Wars...ale nebyly to star wars. Boba byl zbytečný seriál o postavě ze Star Wars a Obi-Wan mizerný pokus o výplň prázdného místa v Star Wars. Mandalorian je načančaný fanservice pro děti....slepé střevo Star Wars. Ahsoka zatím působí jako solidní pokračování, pokračování, pokračování CW, Rebels a Star Wars. Takže za mě spokofajn...z hraných seriálů vyčnívá.  Zatím (po první epě), nabízí zajímavé postavy, pěkný vizuál a přestože je to pozvolné, tak i rozumnou porci všeho, co mě kdysi na Star Wars bavilo. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (10)

  • Droid, který doprovází Ahsoku (Rosario Dawson), je Huyang. Je to Mark IV architect droid professor, který sloužil na jedijské korvetě třídy Paladin jménem Crucible. Tento droid zde sloužil celá tisicíletí a byl to průvodce mladých padawanů při jejich cestě k té první a nejdůležitější věci v životě Rytíře Jedi – stavbě světelného meče. Poprvé jsme ho mohli vidět v Klonových válkách (od r. 2008). (Veskoslav)
  • Clancy Brown si zopakoval svou roli jako guvernér Ryder Azadi, kterého daboval již ve Star Wars Povstalci (od r. 2014). Ze zmíněného seriálu je i mladý senátor Jai Kell, který se poprvé potkal s Ezrou na Imperiální akademii, aby se následně přidal k Povstání a působil jako buňka na Lothalu. (Veskoslav)
  • Droidi, kteří napadnou Ahsoku (Rosario Dawson) v dathomirském chrámě, patří k tzv. HK-series assassin droid. Jejich prapůvod je ve Staré republice a poprvé jsme je mohli vidět ve hře „Star Wars: Knights of the Old Republic“. (Veskoslav)

Reklama

Reklama