Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z vězení Nové republiky je zachráněná cenná zajatkyně. Pátrání povede k setkání dvou známých. (Disney+)

Recenze (85)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak trochu jsem měla obavy, že začátek bude náročný na chycení se v ději. Ale vlastně to je úplně v pohodě. Jenom není čas na hloubku emocí na postavy minulé, bez vidění Povstalců. Ale jasan, je to napsaný tak, že se bez toho obejít dát. To by šel seriál sám proti sobě. A jak se první díl povedl? Moc! Cítila úplně všechno, co bylo zamyšlený k cítění. A co si budeme, ten vizuál je prostě krásný! ()

Nykrous 

všechny recenze uživatele

Fuha, takovou hrůzu jsem nečekal. Pod 3 hvězdy nejdu snad jen kvůli tomu, že je to začátek a doufám, že se to zlepší. To je prostě stejné jako Kenobi (1. epka se mi dokonce líbila víc). Nechápu proč to tady nikomu nevadí a u Kenobiho se z toho mohl každý zbláznit. Příběhové zkratky na maximální úrovni. Vše se děje jen proto aby se to dělo, k tomu klasicky macguffin. Vše vypadá prostě hrozně levně a nemyslím tím vizuál. Akce mě fakt vyloženě vytáčela. Nic u ní není vidět, je pomalá a nelogická. Nulová výstavba. Já chápu, že to je ve starwars klasika, ale už mi to fakt začíná vadit a Ahsoka má prostě smůlu, že je tu až teď, kdy jsem to stejné viděl u každého SW live action seriálu. Dále bohůžel pro mě Rosiario Dawson prostě není Ahsoka. Já to z ní prostě necítím, ale to tomu seriálu nijak neberu. Sabine mě baví, Hera mi taky přijde super, Ezra se mi nezdá, ale uvidíme. No takových 5/10 a už teď začínám být smutný, tak mě snad ještě překvapí. ()

Reklama

kotasbk 

všechny recenze uživatele

Zvládl jsem úvodních pětadvacet minut. Neviděl jsem Rebels, nevím ani, co to je. Tři ženské postavy, čert to vem. Ahsoka nudná jak nedělní mše, generálka vypadala fajn, škoda, že je zelená jak ropucha, a pak tu byla japonská komandérka s japonskou hudbou v pozadí, s japonskou kočkou (protože Japončíci šíleně maj rádi kočičáky) a rádoby japonský byteček plný anime. Všechny filmy a seriály od Star Wars 3 jsou za nic. A tohle je jasný příklad. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Kde tahle kvalita byla u Mandaloriana, Boba Fetta nebo i toho Obi-Wana, hm? Vůbec mi tady nevadilo naskakování do rozjetého vlaku, je to pořád samo o sobě nosný, přehledný, i bez znalosti kontextu je jasně cítit, že postavy mají svoji minulost, která jim dává šťávu, a navíc to vypadá a zní přesně jako ty Star Wars, který mám rád, a kterých se mi v poslední době dostávalo už jen ve hrách (Jedi Fallen Order a Jedi Survivor, abych byl přesný). Ne každý může natočit Andora, ale pokud bude ten mainstreamový proud vypadat aspoň takhle, nemám nejmenší důvod brblat. 7/10 po prvních dvou epizodách. P.S. víc té blonďaté padawanky! ()

Lukas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epické 4 *!!! K té 5. chybí jen vysvětlení, kde najednou Sabina vzala schopnost ovládat sílu (jak si toho Caban v rebelech nemoh všimnout) a to co mi to trochu víc kazí je scéna jak z Obi-Wana když Sabin probodnou mečem ale ona přežije (pak je tu totiž furt otázka proč zrovna bodnutí zabilo Qui-Gona když v posledních 2 jedi seriálech je probodnutí jak škrábanec). ()

Galerie (21)

Zajímavosti (10)

  • Morgan Elsbeth (Diana Lee Inosanto) patří k Dathomirským čarodějnicím nebo Dcerám Allya (na památku dathomirské jedijské mistrině Allya z dob Staré republiky (300 BBY+). Ony samy byly během Velké čistky v průběhu Klonových válek prakticky vyhlazeny. Svůj podíl na tom měl tehdejší separatistický generál Grievous, který osobně vedl pozemní útok za účelem vyhlazení Nočních sester (jednoho z hlavních klanů Dathomirských čarodejnic) a jejich představené matky Talzin. (Veskoslav)
  • Loď, kterou používá Ahsoka (Rosario Dawson), je jedijský raketoplán T-6, který byl navržen a postaven společností Slayn & Korpi během Klonových válek. Kokpit raketoplánu byl následně během Občanské války použit v rebelelské Alianci jako základ pro nejlépe vyzbrojený stíhač A/SF-01 B-wing. (Veskoslav)
  • Těžký mon calamari křižník, na který přiletí Ahsoka (Rosario Dawson), je Home One – vlajková loď admirála Ackbara, která se účatnila bitvy o 2. Hvězdu Smrti u měsíce Endoru. (Veskoslav)

Reklama

Reklama