Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z vězení Nové republiky je zachráněná cenná zajatkyně. Pátrání povede k setkání dvou známých. (Disney+)

Recenze (85)

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ahsoka je zpět. Animované postavy v hraných podobách fungují. Je fajn vidět nejen opět Ahsoku se svými pohledy a úšklebky, ale i Sabine či Heru a číču. Doufám, že se objeví brzy i nějací chlapi (a nejen jako hologram), ale jako třeba Garazeb, který už se objevil v Mandalorianu. Zamrzely mě závěrečné titulky, že se neobjevily art worky. Ale závěrečná hudba a vizuál spíš připomněla Hru o trůny. Potěšili i malá camea čí přímý odkaz na animované Rebels ala obrázek postav. Jo a překladatelé jazyka, proboha, když prvně mluvíte, že se objevil Jedi nebo mluvíte o učedníku, nemůžete hned mluvit o Jediice či učednici či rytířce, když ještě není zřejmé jakého pohlaví je, i když se to tuší.... ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Kde tahle kvalita byla u Mandaloriana, Boba Fetta nebo i toho Obi-Wana, hm? Vůbec mi tady nevadilo naskakování do rozjetého vlaku, je to pořád samo o sobě nosný, přehledný, i bez znalosti kontextu je jasně cítit, že postavy mají svoji minulost, která jim dává šťávu, a navíc to vypadá a zní přesně jako ty Star Wars, který mám rád, a kterých se mi v poslední době dostávalo už jen ve hrách (Jedi Fallen Order a Jedi Survivor, abych byl přesný). Ne každý může natočit Andora, ale pokud bude ten mainstreamový proud vypadat aspoň takhle, nemám nejmenší důvod brblat. 7/10 po prvních dvou epizodách. P.S. víc té blonďaté padawanky! ()

Reklama

kotasbk 

všechny recenze uživatele

Zvládl jsem úvodních pětadvacet minut. Neviděl jsem Rebels, nevím ani, co to je. Tři ženské postavy, čert to vem. Ahsoka nudná jak nedělní mše, generálka vypadala fajn, škoda, že je zelená jak ropucha, a pak tu byla japonská komandérka s japonskou hudbou v pozadí, s japonskou kočkou (protože Japončíci šíleně maj rádi kočičáky) a rádoby japonský byteček plný anime. Všechny filmy a seriály od Star Wars 3 jsou za nic. A tohle je jasný příklad. ()

Veskoslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste neviděli Clone Wars a Rebels, tak se o to ani nepokoušejte. Zaprvé naprosto nebudete tušit která bije, zadruhé neoceníte malé camea jako například Clancy Brown. Neoceníte ani mladého senátora. To jméno Vám nic neřekne atd. Prostě tohle je neoficiální 5. série Rebelů a bez znalosti předchozího díla Vám to nic neřekne a pak budete "hodnotit" jako yeniczek atd. kteří si mysleli, že bez znalosti seriálu to dají. Ne, nedají. A pak ještě blbě popisují, co se děje:) ()

Bakli 

všechny recenze uživatele

Už teď můžu říct, jak skvělý tento seriál bude. Skvělý potenciál. Vizuál je prostě WOW. Už při prvním souboji můžeme vidět propracovanost v tom, že Ahsoka používá stejný styl boje jako v Clone Wars. Choreografie mi přišla dost podobná v souboji s Maulem. Takovýto koncept jsme měli vidět v sequelech. To co nám přinesl tzv. Mandoverse je příběhově mnohem lepší, než ta všemi nenáviděná trilogie. Přitom návrat Dědice Impéria je tak skvělá zápletka. Zatím tleskám, miluju to, žasnu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (10)

  • Jména rytíře Jedi Baylana Skolla (Ray Stevenson) a jeho padawanky Shina Hatii (Ivanna Sakhno) nebyla vybrána náhodně. Odkazují na norskou mytogoii, kdy jejich jména Skoll a Hati jsou jména severských magických vlků, jejiž otcem je gigantický a mýtický vlk Fenrir, někdy nazýván Fenrisúlfr. V norské mytoplogii tito dva vlci honí slunce a měsíc (střídání dne a noci). (Veskoslav)
  • Holografická místnost na Home One je úplně stejná jako ta, kde se Luke (Mark Hamill) zpátky přidal k Rebelům před útokem na 2. Hvězdu Smrti v Návratu Jediů (1983). I zvuk hologramu je úplně stejný jako zvuk hologramu plánu útoku na Hvězdu Smrti. (Veskoslav)
  • Clancy Brown si zopakoval svou roli jako guvernér Ryder Azadi, kterého daboval již ve Star Wars Povstalci (od r. 2014). Ze zmíněného seriálu je i mladý senátor Jai Kell, který se poprvé potkal s Ezrou na Imperiální akademii, aby se následně přidal k Povstání a působil jako buňka na Lothalu. (Veskoslav)

Reklama

Reklama