Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z vězení Nové republiky je zachráněná cenná zajatkyně. Pátrání povede k setkání dvou známých. (Disney+)

Recenze (85)

Lukas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epické 4 *!!! K té 5. chybí jen vysvětlení, kde najednou Sabina vzala schopnost ovládat sílu (jak si toho Caban v rebelech nemoh všimnout) a to co mi to trochu víc kazí je scéna jak z Obi-Wana když Sabin probodnou mečem ale ona přežije (pak je tu totiž furt otázka proč zrovna bodnutí zabilo Qui-Gona když v posledních 2 jedi seriálech je probodnutí jak škrábanec). ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavil mě úvod, navazuje na starou dobrou trilogii, a novou trilogii. (pro mě stále existuje jen 6 epizod, ani méně, ani více=). Ahsoka je super, souboj s roboty perfektní. Syndulla dobrý průměr. Ale zobrazení Sabrine Wren mě zklamalo. Herečka nesympatická, neodpovídá "clone wars" ani vzhledem ani povahou. Naprosto skvěle tebná Sithská Padawanka, copánek mně připomněl Aniho. Jinak milé překlapení, po Andoru konečně snad koukatelné pokračování (ale jeho kvalit nedosahuje, zatím) ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak trochu jsem měla obavy, že začátek bude náročný na chycení se v ději. Ale vlastně to je úplně v pohodě. Jenom není čas na hloubku emocí na postavy minulé, bez vidění Povstalců. Ale jasan, je to napsaný tak, že se bez toho obejít dát. To by šel seriál sám proti sobě. A jak se první díl povedl? Moc! Cítila úplně všechno, co bylo zamyšlený k cítění. A co si budeme, ten vizuál je prostě krásný! ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozejděte se, tady není nic k vidění. První epizoda a já nevím, jestli mám dřív zívat a nebo být nasraný. Nastínění nezajímavé zápletky chápeme. Jediovské akční scény už tolik né, protože jsem se FAKT nebavil. A nezaujatý monotónní postoj Rosario Dawson mi nepomáhá, protože vypadá, že by si v těch scénách taky nejradši zívla. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Kde tahle kvalita byla u Mandaloriana, Boba Fetta nebo i toho Obi-Wana, hm? Vůbec mi tady nevadilo naskakování do rozjetého vlaku, je to pořád samo o sobě nosný, přehledný, i bez znalosti kontextu je jasně cítit, že postavy mají svoji minulost, která jim dává šťávu, a navíc to vypadá a zní přesně jako ty Star Wars, který mám rád, a kterých se mi v poslední době dostávalo už jen ve hrách (Jedi Fallen Order a Jedi Survivor, abych byl přesný). Ne každý může natočit Andora, ale pokud bude ten mainstreamový proud vypadat aspoň takhle, nemám nejmenší důvod brblat. 7/10 po prvních dvou epizodách. P.S. víc té blonďaté padawanky! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (10)

  • Jména rytíře Jedi Baylana Skolla (Ray Stevenson) a jeho padawanky Shina Hatii (Ivanna Sakhno) nebyla vybrána náhodně. Odkazují na norskou mytogoii, kdy jejich jména Skoll a Hati jsou jména severských magických vlků, jejiž otcem je gigantický a mýtický vlk Fenrir, někdy nazýván Fenrisúlfr. V norské mytoplogii tito dva vlci honí slunce a měsíc (střídání dne a noci). (Veskoslav)
  • Těžký mon calamari křižník, na který přiletí Ahsoka (Rosario Dawson), je Home One – vlajková loď admirála Ackbara, která se účatnila bitvy o 2. Hvězdu Smrti u měsíce Endoru. (Veskoslav)
  • Morgan Elsbeth (Diana Lee Inosanto) patří k Dathomirským čarodějnicím nebo Dcerám Allya (na památku dathomirské jedijské mistrině Allya z dob Staré republiky (300 BBY+). Ony samy byly během Velké čistky v průběhu Klonových válek prakticky vyhlazeny. Svůj podíl na tom měl tehdejší separatistický generál Grievous, který osobně vedl pozemní útok za účelem vyhlazení Nočních sester (jednoho z hlavních klanů Dathomirských čarodejnic) a jejich představené matky Talzin. (Veskoslav)

Reklama

Reklama