Reklama

Reklama

Ahsoka - Season 1 (2023) (série)


Část 2: V potu tváře (S01E02)

(epizoda)
  • USA Part Two: Toil and Trouble (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Ashoka a generálka Hera Syndulla cestují do loděnic Nové republiky, kde učiní nečekaný objev. (Disney+)

Recenze (52)

Trešlson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

CGI na takové úrovni není dneska standardem ani u áčkové hollywoodské produkce. Hera Syndulla znovu ukazuje, že je to pravděpodobně nejlepší pilot z SW univerza, Sabine je tu více cool než v celých Rebels a Ahsoka a její souboje.. paráda. Zajímaví záporáci, děj pádí kupředu, výborný casting a neoddiskutovatelné produkční kvality. Pro mě ohromné překvapení a budu doufat, že laťka nastavená prvními díly se bude jen překonávat. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Ahsoka a Hera sú nasmerované do dokov novej Republiky kde ich ale čaká malé Imperiálne prekvapenie. Sabine sa nehodlá vzdať a bojuje o svoje miesto po boku svojej staronovej majsterky. Uvidíme kam ich dostane Herin lokátor. Prevedenie: O dosť svižnejšie ako prvý diel a prestáva mi aj vadiť, že sa tu formuje nová SpiceGirls skupina nakoľko je kasting vážne dokonalý a ani jedna postava ma vyslovene neirituje. Efekty dotvárajú filmový look a dosť ma to baví. 84% ()

Reklama

Methew 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na to, že je Ahsoka Jedi Master tak je slabá, keď nedokáže randomáka poraziť, ktorý ani len Sith nie je, fakt úbohé. A najviac komické bolo ako mu ešte dovolila sa vziať späť jeho svetelný meč, namiesto toho aby využila príležitosť a zničila ten meč v okamihu, keď letel vedľa nej, čo veľmi dobre vedela, kedy preletí a len sa mu trápne uhla a hlupáčika s ním nechala odletieť. Proste trápna rozprávka pre deti...  Disney to všetko degeneruje úspešne, to je asi jediný úspech tohto seriálu, neviem čo sa na tejto rozprávke pre deti páči dospelým... ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I druhý díl se povedl. Sabine je skvělá a baví mě o mnoho více než v animovaném seriálu. Ahsoka je možná malinko upozaděna, ale to mi vůbec nevadí. Záporáci na slušné úrovni a děj se pěkně rozbíhá. Těším se na návštěvu nové galaxie. Výprava naprosto perfektní a mám pocit, že koukám na film. On tomu pomáhá i ten rychlý střih, který známe z prequelů George Lucase. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Propíchnutí světelným mečem už fakt není co bývalo… pipka je ani ne den po jako laňka. Se nám z toho stává estrogenová komedie. Ženský platí za kadeřníka tisíce a ona má hotovo za 3 sekundy jedním finkutím nože :D. Ach jo… Vypadá to vizuálně fenomenálně, ale až na cca 5 minut (v docích) to je celkem o ničem. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Poprvé se nám v hrané podobě ukáže tzv. Force Echo, kdy uživatel Síly může vyvolat obraz nebo vzpomínky místa pomocí Síly. (Veskoslav)
  • Při uzavírání koule s mapou si můžeme povšimnout zeleného plamene. Je to odkaz na dathomirskou magii, která je probojena s Temnou stranou síly. (Veskoslav)
  • Když Morgan (Diana Lee Inosanto) otevře mapu, můžeme na pohyblivých okrajích zahlédnout siluety Purrgilů, zjednodušeně vesmírných velryb, které mohou cestovat hyperprostorem. (Veskoslav)

Reklama

Reklama