Reklama

Reklama

Ahsoka - Season 1 (2023) (série)


Část 2: V potu tváře (S01E02)

(epizoda)
  • USA Part Two: Toil and Trouble (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Ashoka a generálka Hera Syndulla cestují do loděnic Nové republiky, kde učiní nečekaný objev. (Disney+)

Recenze (52)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I druhý díl se povedl. Sabine je skvělá a baví mě o mnoho více než v animovaném seriálu. Ahsoka je možná malinko upozaděna, ale to mi vůbec nevadí. Záporáci na slušné úrovni a děj se pěkně rozbíhá. Těším se na návštěvu nové galaxie. Výprava naprosto perfektní a mám pocit, že koukám na film. On tomu pomáhá i ten rychlý střih, který známe z prequelů George Lucase. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoct, ale občas v tom soundtracku, konkrétně minimálně v outru, slyšim skoro až melodii Pirátů z Karibiku, zejména pak Na Konci Světa. A což o to, je to spíš pocta pro Hanse Zimmera, protože druhej i třetí díl Pirátů z Karibiku je úžasnej všemi směry včetně hudby. On vždycky dokáže udělat tak neskutečně dobrej soundtrack, že to pozvedne celej film o řád výš ať už je sebehorší. Každopádně skvělý díl. Nejsem z toho ani náhodou tak odvařenej jako z Mandaloriana, protože to je královskej počin, ale pořád skvělý. Ach, pořád můžem jen snít, že by takovou kvalitu měla třetí trilogie :( ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uvod druhej casti ma prekvapil tym, ze v subojoch s light-sabre vo svete SW doteraz sposobene zranenia, podobne tej, co sme videli na konci prvej epizody, koncili uplne jednoznacne a zrazu...meh. To by vsak epizoda nemohla skoncit tak "cool-ovo". :) ...padavka...pardon padawanka. ;) Fan-base vsak bude zrejme chrochtat blahom. Za mna slabucke, teda okrem CGI okolo "gulocky", ale hlavne vyrovnanost hromotlka a jeho sentiment k Jedi-om zaposobila. ()

cenitel 

všechny recenze uživatele

Hezky se nám to rozjíždí, konečně víc mečů, co nám chybělo logicky v Andorovi, tam spousta scén bych vystrihnul a zkrátil to. Ahsoka zatím vypadá slibně. Škoda trochu hudby, nezajímavá, jako v dobrým stylu. Sem tam nápěv z klasických Star Wars neuškodilo by tomu. Ahsoka velmi klidná. Už tak nějak jsem smířen, že v této sérii dominují ženy z 80% suverénně. Prakticky je tady jen pár postav, nic složitého na pochopení. Hon na lišku započal... ()

inmax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně to přijde strašně sterilní a bez jakékoliv filmařské invence. Uvědomil jsem si to u scény, kdy Ahsoce utíká ten týpek s mečem, naskočí do lodi a vedle týpka stojí ta zlá bloncka a kouká na ni. Tam se nabízel zpomalený pohled na její oči, kdy se poprvé vidí s Ahsokou face to face, ale ono nic. Taky souboje jsou takovy plácání, žádny tríčky a má to tak rychly střihy a divny úhly, že není moc vidět choreografie. Zatím dávám průměr ale určitě lepší než Boba nebo třetí série Manda. Jo a to probodnutí taky nic moc, mohla ji třeba zranit na ruce nebo noze, né hned ji probodávat, kvůli tomu teď Qui-gon rotuje v Síle. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Při uzavírání koule s mapou si můžeme povšimnout zeleného plamene. Je to odkaz na dathomirskou magii, která je probojena s Temnou stranou síly. (Veskoslav)
  • Poprvé se nám v hrané podobě ukáže tzv. Force Echo, kdy uživatel Síly může vyvolat obraz nebo vzpomínky místa pomocí Síly. (Veskoslav)

Reklama

Reklama